A csokoládé többet használ, mint árt – erre jöttek rá a San Diegó-i egyetem vezetői, akik egy kutatást végeztek a rendszeres csokoládéfogyasztókkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Karcsúsít a rendszeres csokifogyasztás
2012. április 02. 20:15
2012. április 02. 20:17
Akkor értem, hogy a domború testemből hogy lett hirtelen homorú...
2012. április 02. 20:20
Olvastam én is, csak azzal a különbséggel, hogy napi 1-2 kocka rendszeres étcsokit javasolnak, nem akármilyet. Mondjuk én mostanában csak az étcsokit tudom megenni, abból is a 85-90%-os kakaótartalmút
2012. április 02. 20:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem butaság ez az egész. Attól fogy az ember, ha mozog is. Ha valaki rendszeresen lemozogja a dolgokat, ehet akár zsíros csülköt is, attól sem fog meghízni.
2012. április 02. 20:24
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Szerintem ez nem igaz.
" Ez még teljesen új számunkra is.” Eddig rengeteg kutatás az ellenkezőjét bizonyította, szóval most volt egy, ami ráadásul még teljesen új, szóval én inkább hiszek abban, hogy a milka hízlaló. Annyiban lehet igazuk, hogy a full feketecsoki az nem annyira, sőt mintha olyat is hallottam volna, hogy egészséges. De mindegy, az ember úgyis tapasztalja magán...
" Ez még teljesen új számunkra is.” Eddig rengeteg kutatás az ellenkezőjét bizonyította, szóval most volt egy, ami ráadásul még teljesen új, szóval én inkább hiszek abban, hogy a milka hízlaló. Annyiban lehet igazuk, hogy a full feketecsoki az nem annyira, sőt mintha olyat is hallottam volna, hogy egészséges. De mindegy, az ember úgyis tapasztalja magán...
2012. április 02. 20:28
zsanata most miért nem hiszed el??? ebbe több, mint 100 embert vontak ber, szóval ez nagyon tudományos!!!!!
2012. április 02. 20:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (jojoga @ 2012.04.02. 20:28)
zsanata most miért nem hiszed el??? ebbe több, mint 100 embert vontak ber, szóval ez nagyon tudományos!! 
2012. április 02. 20:30
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Én szeretem a csokit szóval jó hír xd
Sally Sparrow
mondjuk ez is igaz
Sally Sparrow
mondjuk ez is igaz
2012. április 02. 20:30
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.02. 20:23)
Szerintem butaság ez az egész. Attól fogy az ember, ha mozog is. Ha valaki rendszeresen lemozogja a dolgokat, ehet akár zsíros csülköt is, attól sem fog meghízni. 
Szerintem inkább az a titok nyitja, hogy ne éheztesse ki az ember a testét semmire, mondjuk édességre, mert aztán ha nekiesik akkor minden zsírrá alakul, elraktározódik, plusz nyilván nem áll meg két kockánál az evésben. De mondjuk szerintem igaz ez minden kajatípusra, habár csak józan päraszti ész a gondolatmenetem alapja.
2012. április 02. 20:32
zsazsa csak akkor lesz jelentős fogyás, ha csak azt eszik.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: