A családom ki fog készülni,annyiszor meghallgatom még
Visszatért a SHINee
2012. március 24. 13:28
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Blingbling Jongyhun a favorit <3 *.-
2012. március 24. 13:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Jessica viszont egy "kicsit" idegesít :/
2012. március 24. 14:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem rossz........
2012. március 24. 14:35
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Áááááh...imádom őket!!
Nagyon tetszik a szám, nagyon jó a klip is...
Be szeretném tanulni azt a táncot.Nagyon jóóó!
Nagyon tetszik a szám, nagyon jó a klip is...
Be szeretném tanulni azt a táncot.Nagyon jóóó!
2012. március 24. 14:49
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Milyen régóta vártam már erre a comeback-re.
Egyébiránt, én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel az új stílussal. Az SM kicsit elég idétlenül választotta meg. Taemin-nek szerintem túl hosszú lett a haja. A Lucifer era során szerintem sokkal jobb volt a haja, most kicsit túl hosszú. Minho haja is a teaser képeken.. Hardcore shawol vagyok, ezt mindenki tudja rólam, aki igazán ismer, de amit az SM csinált velük külsőleg.. Na meg az a kis trükközés, hogy nem a beígért időpontban adták ki a klipet. Meg vannak őrülve.
Persze a szám nagyon nagyon jóra sikerült, mint mindig. Sosem csalódok a fiúkban.
A tánc is és az ének is csodálatos. És örülök, hogy Onew-t is újra láthatom, már nagyon hiányzott.
Egyébiránt, én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel az új stílussal. Az SM kicsit elég idétlenül választotta meg. Taemin-nek szerintem túl hosszú lett a haja. A Lucifer era során szerintem sokkal jobb volt a haja, most kicsit túl hosszú. Minho haja is a teaser képeken.. Hardcore shawol vagyok, ezt mindenki tudja rólam, aki igazán ismer, de amit az SM csinált velük külsőleg.. Na meg az a kis trükközés, hogy nem a beígért időpontban adták ki a klipet. Meg vannak őrülve.
Persze a szám nagyon nagyon jóra sikerült, mint mindig. Sosem csalódok a fiúkban.
2012. március 24. 14:57
|
|
AegyoQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 169143 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám is meg a klip is. ^^
Taeminnek tényleg hosszabb a haja a kelleténél, nem is kicsit.xddd de szerintem jól áll neki^.^
Ja, és Jessicát békén lehet hagyni.^^ *Sone, örök feladata a SNSD lányok megvédése xd* Az égvilágon nem csinál semmit ebben az MV-ben, amiért utálnotok kéne, vagy idegesítenie kéne titeket...
Taeminnek tényleg hosszabb a haja a kelleténél, nem is kicsit.xddd de szerintem jól áll neki^.^
Ja, és Jessicát békén lehet hagyni.^^ *Sone, örök feladata a SNSD lányok megvédése xd* Az égvilágon nem csinál semmit ebben az MV-ben, amiért utálnotok kéne, vagy idegesítenie kéne titeket...
2012. március 24. 15:05
Idézet (AegyoQueen @ 2012.03.24. 14:57~)
Nekem nagyon tetszik a szám is meg a klip is. ^^
Egyetértek
de azért valljuk be, egy kicsit szívatta a fiúkat a klipben, szerintem ez a feeling nagyon jó hangulatot ad az egész klipnek
Nem idegesítő (szerintem), inkább aranyos
2012. március 24. 15:06
|
|
|
Taemin-re rá sem ismertem
De azért bírom ^.^
De azért bírom ^.^
2012. március 24. 15:08
|
|
|
Elnézést kérek mindenkitől,nem ezt akartam írni mármint a Jessicás dolgot,csak a háttérben bezavarta az öcsém -.-"
2012. március 24. 15:30
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nagyon jó lett ez a számuk.Jessica pedig szép,mint mindig
2012. március 24. 17:38
Idézet (Shawool Lilla @ 2012.03.24 15:08)
Elnézést kérek mindenkitől,nem ezt akartam írni mármint a Jessicás dolgot,csak a háttérben bezavarta az öcsém -.-"
Semmi baj, igazából én gondoltam, hogy ilyet te soha nem írnál
2012. március 24. 22:31
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Imádom a lemezt,és a klip igazán jó lett.Különösen meglepődtem mikor felfedeztem benne Jessica-t. Imádom és nagyon örülök neki,hogy benne van. *.*
SHINee is Back!!! <3
SHINee is Back!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről