A családom ki fog készülni,annyiszor meghallgatom még
Visszatért a SHINee
2012. március 24. 13:28
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Blingbling Jongyhun a favorit <3 *.-
2012. március 24. 13:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Jessica viszont egy "kicsit" idegesít :/
2012. március 24. 14:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem rossz........
2012. március 24. 14:35
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Áááááh...imádom őket!!
Nagyon tetszik a szám, nagyon jó a klip is...
Be szeretném tanulni azt a táncot.Nagyon jóóó!
Nagyon tetszik a szám, nagyon jó a klip is...
Be szeretném tanulni azt a táncot.Nagyon jóóó!
2012. március 24. 14:49
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Milyen régóta vártam már erre a comeback-re.
Egyébiránt, én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel az új stílussal. Az SM kicsit elég idétlenül választotta meg. Taemin-nek szerintem túl hosszú lett a haja. A Lucifer era során szerintem sokkal jobb volt a haja, most kicsit túl hosszú. Minho haja is a teaser képeken.. Hardcore shawol vagyok, ezt mindenki tudja rólam, aki igazán ismer, de amit az SM csinált velük külsőleg.. Na meg az a kis trükközés, hogy nem a beígért időpontban adták ki a klipet. Meg vannak őrülve.
Persze a szám nagyon nagyon jóra sikerült, mint mindig. Sosem csalódok a fiúkban.
A tánc is és az ének is csodálatos. És örülök, hogy Onew-t is újra láthatom, már nagyon hiányzott.
Egyébiránt, én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel az új stílussal. Az SM kicsit elég idétlenül választotta meg. Taemin-nek szerintem túl hosszú lett a haja. A Lucifer era során szerintem sokkal jobb volt a haja, most kicsit túl hosszú. Minho haja is a teaser képeken.. Hardcore shawol vagyok, ezt mindenki tudja rólam, aki igazán ismer, de amit az SM csinált velük külsőleg.. Na meg az a kis trükközés, hogy nem a beígért időpontban adták ki a klipet. Meg vannak őrülve.
Persze a szám nagyon nagyon jóra sikerült, mint mindig. Sosem csalódok a fiúkban.
2012. március 24. 14:57
|
|
AegyoQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 169143 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám is meg a klip is. ^^
Taeminnek tényleg hosszabb a haja a kelleténél, nem is kicsit.xddd de szerintem jól áll neki^.^
Ja, és Jessicát békén lehet hagyni.^^ *Sone, örök feladata a SNSD lányok megvédése xd* Az égvilágon nem csinál semmit ebben az MV-ben, amiért utálnotok kéne, vagy idegesítenie kéne titeket...
Taeminnek tényleg hosszabb a haja a kelleténél, nem is kicsit.xddd de szerintem jól áll neki^.^
Ja, és Jessicát békén lehet hagyni.^^ *Sone, örök feladata a SNSD lányok megvédése xd* Az égvilágon nem csinál semmit ebben az MV-ben, amiért utálnotok kéne, vagy idegesítenie kéne titeket...
2012. március 24. 15:05
Idézet (AegyoQueen @ 2012.03.24. 14:57~)
Nekem nagyon tetszik a szám is meg a klip is. ^^
Egyetértek
de azért valljuk be, egy kicsit szívatta a fiúkat a klipben, szerintem ez a feeling nagyon jó hangulatot ad az egész klipnek
Nem idegesítő (szerintem), inkább aranyos
2012. március 24. 15:06
|
|
|
Taemin-re rá sem ismertem
De azért bírom ^.^
De azért bírom ^.^
2012. március 24. 15:08
|
|
|
Elnézést kérek mindenkitől,nem ezt akartam írni mármint a Jessicás dolgot,csak a háttérben bezavarta az öcsém -.-"
2012. március 24. 15:30
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nagyon jó lett ez a számuk.Jessica pedig szép,mint mindig
2012. március 24. 17:38
Idézet (Shawool Lilla @ 2012.03.24 15:08)
Elnézést kérek mindenkitől,nem ezt akartam írni mármint a Jessicás dolgot,csak a háttérben bezavarta az öcsém -.-"
Semmi baj, igazából én gondoltam, hogy ilyet te soha nem írnál
2012. március 24. 22:31
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Imádom a lemezt,és a klip igazán jó lett.Különösen meglepődtem mikor felfedeztem benne Jessica-t. Imádom és nagyon örülök neki,hogy benne van. *.*
SHINee is Back!!! <3
SHINee is Back!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: