Hat író, akinek a műve a filmiparban is megállta a helyét
2012. június 08. 17:44
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Rowlingtól, Tolkientől, és Lewistől olvastam.
Mindhárom szenzációs, viszont a filmek a könyv nyomába sem érnek, sőt, szerintem joggal nevezhetem őket szánalmasnak. Maximum ízelítőnek lehet nevezni, kedvcsinálónak a könyvhöz képest. Nekem a Narnia verte ki a biztosítékot a legjobban. Ott nem is csak hogy kihagyták a legtöbb részt, a Hajnalvándor útjában még össze is kutyulták az egészet.
Szerintem nem kéne filmeket csinálni a jó könyvekből, csak elmegy tőle az ember kedve.
Mindhárom szenzációs, viszont a filmek a könyv nyomába sem érnek, sőt, szerintem joggal nevezhetem őket szánalmasnak. Maximum ízelítőnek lehet nevezni, kedvcsinálónak a könyvhöz képest. Nekem a Narnia verte ki a biztosítékot a legjobban. Ott nem is csak hogy kihagyták a legtöbb részt, a Hajnalvándor útjában még össze is kutyulták az egészet.
Szerintem nem kéne filmeket csinálni a jó könyvekből, csak elmegy tőle az ember kedve.
2012. június 26. 20:09
A HP-filmekkel az a probléma, hogy majdnem mindegyiket más rendezte, különböző színvonalon. Az 1., és a 2. rendezője jól megalkotta a HP világát, de a többiről ne beszéljünk (a hármas is még egész jó)
2012. augusztus 12. 16:09
az Alkonyatokat láttam, de nem hatottak meg túlságosan...a Vámpírnaplókat néztem/nézem, szeretem, de nem fogom elolvasni a könyveket, mert félek, hogy a két teljesen más történet zavaró lenne és elrontaná a sorozat nyújtotta élményt..Rowling, Lewis és Tolkien, akiktől olvasam is és láttam is a filmeket...a HP-ről annyit, hogy a 3.rész a kedvencem filmben, de természetesen a könyv jobb, a Narniával egyetértek az előttem szólókkal, valóban a könyvek nyomába se érnek a filmek(bár annyira nem rosszak, mint az Eragonból készült film).. a Gyűrűk ura filmben is és könyvben is remek:) remélem a Hobbit sem okoz csalódást:)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: