Hat író, akinek a műve a filmiparban is megállta a helyét
2012. március 18. 16:04
Stephenie Meyer nem író. Amit művel az nem írás, fanfictionök közt ezerszer különbek vannak.
2012. március 18. 16:15
Hát szerintem a legtöbb jobb filmben mint maga a könyv... kivéve a Twilightot ( az max könyvbe elmegy, filmbe borzalmas...)
2012. március 18. 16:19
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Twilight szerintem könyvbe sokkal jobb, ezért Stephenie-t imádom.
L.J. Smith unalmasan, laposan ír...a sorozat teljesen eltér a könyvtől, szóval őt nem szeretem annyira.
J.K. Rowling műve filmben és könyvben is fantasztikus!
A többit bevallom: nem olvastam és nem is láttam.
L.J. Smith unalmasan, laposan ír...a sorozat teljesen eltér a könyvtől, szóval őt nem szeretem annyira.
J.K. Rowling műve filmben és könyvben is fantasztikus!
A többit bevallom: nem olvastam és nem is láttam.
2012. március 18. 16:38
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Harry Potter és A gyűrűk ura 
hihetetlen, hogy milyen részletesen van kidolgozva a két világ. Mindegyik több szálon fut.
Szerintem fantasztikusan megalkották mindkettőt, nem csak könyvben, de filmben is
A gyűrűk urát még ma is néztem a Cool-on
igaz, hogy már tegnap is láttam, de megunhatatlan még 101x-re is!!
hihetetlen, hogy milyen részletesen van kidolgozva a két világ. Mindegyik több szálon fut.
Szerintem fantasztikusan megalkották mindkettőt, nem csak könyvben, de filmben is
A gyűrűk urát még ma is néztem a Cool-on
2012. március 18. 16:38
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Stephenie Meyer-Twilight:könyvben és filmben is rossz (ha választani kéne akkor azért inkább könyv)
J.K.Rowling-Hary Potter:Nem lehet nem szeretni, csodás *-*
Vámpírnaplókat nem láttam és nem is olvastam (igen lehet ezen sokan meglepődnek) és nem is akarom, megvagyok nélküle.
Dan Brown-Da Vinci Kód:Nagyon jó filmben és könyvben is
A többit nem láttam.
J.K.Rowling-Hary Potter:Nem lehet nem szeretni, csodás *-*
Vámpírnaplókat nem láttam és nem is olvastam (igen lehet ezen sokan meglepődnek) és nem is akarom, megvagyok nélküle.
Dan Brown-Da Vinci Kód:Nagyon jó filmben és könyvben is
A többit nem láttam.
2012. március 18. 17:07
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Ezek közül csak az Alkonyatot szeretem,de azt nagyon
2012. március 18. 17:42
|
|
MuserCydonian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 1024 Csatolások: 0 Azonosító: 154601 offline
|
Jó látni, hogy végre írókról is van cikk itt Starity-n! Köszönet a cikk írójának!
Inkább a két kedvenc könyvemről tennék említést.
A Harry Potter sorozat miatt szerettem meg az olvasást és ezért nagy köszönettel tartozom J.K. Rowling-nak. Már sok éve a rajongója vagyok ezeknek a könyveknek. A történet nagyon izgalmas és magával ragadó. Bár én személy szerint egy kicsit többet olvastam volna a Tekergőkről és a kalandjaikról.
A Gyűrűk Ura hatalmas alkotás. Tolkien profin kidolgozta azt a világot, amelyről gyönyörűen ír és ezért nagyon tisztelem őt. Egy új világot nyitott meg mindannyiunk előtt. Peter Jackson a filmekkel nem nyúlt mellé, imádom mindet egytől egyig. Bízom benne, hogy A hobbit is hasonlóan jó lesz, mint a Gyűrűk Ura, és remélem A szilmarilok sem maradnak ki.
A Harry Potter sorozat miatt szerettem meg az olvasást és ezért nagy köszönettel tartozom J.K. Rowling-nak. Már sok éve a rajongója vagyok ezeknek a könyveknek. A történet nagyon izgalmas és magával ragadó. Bár én személy szerint egy kicsit többet olvastam volna a Tekergőkről és a kalandjaikról.
A Gyűrűk Ura hatalmas alkotás. Tolkien profin kidolgozta azt a világot, amelyről gyönyörűen ír és ezért nagyon tisztelem őt. Egy új világot nyitott meg mindannyiunk előtt. Peter Jackson a filmekkel nem nyúlt mellé, imádom mindet egytől egyig. Bízom benne, hogy A hobbit is hasonlóan jó lesz, mint a Gyűrűk Ura, és remélem A szilmarilok sem maradnak ki.
2012. március 18. 17:55
Ezek mind jók, mondjuk a Vámpírnaplókért annyira nem vagyok oda. Ízlések és pofonok. Akit viszont hiányolok az Suzanne Collins az Éhezők viadalával. Igaz, hogy a film még csak most jön ki. (:
2012. március 18. 18:06
|
|
VámpírFanaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 171309 offline
|
Közülük Stephenie Meyer, L.J. Simth és J.K. Rowling a kedvencem! De a többiek is nagyon jók!
2012. március 18. 18:06
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
J.K.Rowling a leges legjobb *-*
2012. március 18. 18:09
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én csak a Dan Brown könyve alápján készült filmet,nem láttam.
Nekem ezek a kedvenc filmjeim,mindegyiket nagyon szeretem.S a legtöbbet olvastam is.
Nekem ezek a kedvenc filmjeim,mindegyiket nagyon szeretem.S a legtöbbet olvastam is.
2012. március 18. 20:38
a legutóbbi könyv amit elolastam és filmben is láttam az eat pray love volt. julia roberts kicsit irritált, de nagyjából azt kaptam amit a könyv adott nekem
2012. március 18. 21:00
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Stephenie Meyer ???? Vicces
2012. március 18. 21:11
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Tehetségesek és piszok gazdagok!!XXDD
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

2 felhasználónak tetszik: