VV5: Attila fölényesen nyerte a Való Világ 5-öt!
2012. február 27. 15:54
Hála Istennek, hogy végre vége!!
Remélem nem lesz 6. rész, mert már kivagyok ettől a sok kulturálatlan analfabéta celebtől.
2012. február 27. 15:54
|
|
adruska121új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 146283 offline
|
meg nyerte ati de én inkább serinek szurkoltam olyan aranyos humosros szép lány
2012. február 27. 16:07
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Hát amíg más ember egy életen át tanul havi 100-150 ezer forintért addig ez a Zattila dröguc holmi taktikázással 50 milliót szedett össze. Hölgyeim és Uraim a 21. században minden idők legkeresetebb szakmája Magyarországon: VéVés. Én különben úgy voltam vele hogy vagy Csaba vagy a szőke tyúk úgyhogy előre látom, hogy ki lesz a következő VéVé Alekosz-
De azért HálIstennek hogy vége, legalább így vasárnap este lehet majd filmet nézni s nm kell nyomortől szapulásig azt hallgatnom a suliba hogy éppen mivel töltötték a drága idejüket a ValóVilág "Vadmacskái" és "Alfa hímjei". Annyira kit izgat ez az egész. Na meg az a tökfej Krisztofel, az is már egy jó ideje kieseett nm? Akkor miért jár abba hogy felhívja magára a figyelmet. Köszönjük több Jerzy s Young G nm kell nekünk, csak ennek egy jó Tetánusz.
De azért HálIstennek hogy vége, legalább így vasárnap este lehet majd filmet nézni s nm kell nyomortől szapulásig azt hallgatnom a suliba hogy éppen mivel töltötték a drága idejüket a ValóVilág "Vadmacskái" és "Alfa hímjei". Annyira kit izgat ez az egész. Na meg az a tökfej Krisztofel, az is már egy jó ideje kieseett nm? Akkor miért jár abba hogy felhívja magára a figyelmet. Köszönjük több Jerzy s Young G nm kell nekünk, csak ennek egy jó Tetánusz.
2012. február 27. 16:10
hát vége de ki tudja lehet h nem sokára itt az új:(((
2012. február 27. 16:12
Ja, tudjuk... de én nem nézem! Csak ismerem! (; Különösebb képpen, nem is érdekel, a ,,VV" négyet néztem, de a ,,VV" öt nagyon rossz lett.... már bocsi, ,,VV" rajongók!
(:
2012. február 27. 16:19
Enikő rettentő jó volt egész délután őt hallgatom.
Engem nem ért megleptés, mert ha hiszitek ha nem megmondtam már az első adásnál, hogy Attila nyer, mert Alekoszra emlékeztet
Engem nem ért megleptés, mert ha hiszitek ha nem megmondtam már az első adásnál, hogy Attila nyer, mert Alekoszra emlékeztet
2012. február 27. 16:24
|
|
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline
|
Örülök neki 
Enikő meg szégyen volt, ahogy eltátogta a dalát
meg mi az már, h csak póthajjal+olyan miniszoknyában tud érvényesülni, amiből kint a fél p*-ja??? -.-'
Enikő meg szégyen volt, ahogy eltátogta a dalát
2012. február 27. 16:26
Szegény Seri
már 1.nek kiesett a fináléból de hát nem bánom hogy attila nyerte meg bár volt ott olyan akinek nagyobb szüksége lett volna rá....
2012. február 27. 16:35
Ez az, végre vége!

Nagyon remélem, hogy nem lesz VV6!
Nagyon remélem, hogy nem lesz VV6!
2012. február 27. 16:45
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
De kár én Seherezádének drukkoltam maikor Annamária kiesett.
De örülök hogy nem az az unalmas Csaba nyerte meg.
2012. február 27. 16:47
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
gratulálok neki, de Csaba sokkal szimpatikusabb volt. emberileg.
2012. február 27. 16:47
Ez a legjobb hír amit ma olvastam...végre vége ennek a sz*-nak!
2012. február 27. 16:49
basszus mindenhol erről írnak elegem van ebből a sz@rból!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: