A legfurább celebfóbiák
2012. június 15. 19:12
|
|
rose22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 160445 offline
|
érdekesnek mondjátok, de én például félek a tükröktől. hogy hogy oldom meg? sehogy.. mikróba látom magam és kész... Ráadásul fényképeken sem tudom magam elviselni. ez van:"D
2012. június 19. 16:02
Érdekes, az biztos. Engem csak a szenteket ábrázoló képektől ráz ki a hideg. XD
2012. június 20. 21:48
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
ez érdekes/furcsa
de jót nevettem 
és Liam Payne pedig a kanalaktól retteg (én ezt is oda írtam volna)
és Liam Payne pedig a kanalaktól retteg (én ezt is oda írtam volna)
2014. július 05. 21:15
|
|
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline
|
Nem értem miért nevetséges,ha valaki fél a malacoktól,undorító,ronda állatok,és mi van ha gyerekkori rosszélmény???
vannak ennél durvábbak, és én is rettegek és undorodon tőlük..én a pókokat is rühellem...
2014. július 05. 21:21
|
|
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline
|
Idézet (Az egyetlen @ 2012.02.25. 13:34)
"Mivel jómagam is nem egy fóbiában szenvedek, meg tudom érteni őket, és száz százalékig átérzem. Az én legextrémebb és legerősebb fóbiám az úgynevezett Venefóbia, ami a világon csak pár embernél tapasztalt. Magyarul, rosszul vagyok az erektől, ha beszélnek róla, ha meglátom valakinek kidudorodni, vagy ha rá kell néznm a csuklómra. egyszerűen elfog az émelygés és hányingerem lesz, és elkezdenek fájni az ereim és az ujjbegyeim."
Én is tök ilyen vagyok,már azt sem bírom elolvasni,hogy ér..váá :@ (egy csomó fóbiám van,szerintem nem vagyok normális
)
Én is tök ilyen vagyok,már azt sem bírom elolvasni,hogy ér..váá :@ (egy csomó fóbiám van,szerintem nem vagyok normális
bahh,nekem is :c
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: