Minden ember fél valamitől: míg a legtöbben a pókoktól, kígyóktól, addig egyes sztárok a kacsáktól, a hosszú szavaktól vagy éppen az ezüst tárgyaktól. Összeszedtünk tíz nagyon fura sztárfélelmet.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legfurább celebfóbiák
2012. február 25. 10:45
2012. február 25. 10:54
Jézusom,mik vannak.Félnek a cserepes virágoktól és a kismalacoktól??????
2012. február 25. 10:59
Hát ez nagyon furcsa, én sem tűrőm el a nagy rendetlenséget, de hogy egy cserepes virágtól megijedni?
2012. február 25. 11:03
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
David Beckham: Szerintem elég idegesítő fóbiája van szegénynek. Persze ez nem azt jelenti, hogy én a rumlit szeretem, de ez már beteges.
Madonna: Együtt érzek vele, mivel én is félek a villámoktól
Orlando Bloom:A malacoktól? Ez most komoly? Pedig csak röfögnek...
Nicole Kidman: Ez kb. annyira ciki mint Orlando Bloom fóbiája
Christina Ricci: Őt sajnálom leginkább.
Pamela Anderson: Még sosem hallottam olyan fóbiáról, aki fél a tükröktől.
Billy Bob Thornton: Szerintem is ridegek az ódivatú cuccok.
Kim Basinger: Szegény. Én ezért nem szeretem a horror filmeket, mert minden szörnyűt a film után beképzelek magamnak.
Madonna: Együtt érzek vele, mivel én is félek a villámoktól
Orlando Bloom:A malacoktól? Ez most komoly? Pedig csak röfögnek...
Nicole Kidman: Ez kb. annyira ciki mint Orlando Bloom fóbiája
Christina Ricci: Őt sajnálom leginkább.
Pamela Anderson: Még sosem hallottam olyan fóbiáról, aki fél a tükröktől.
Billy Bob Thornton: Szerintem is ridegek az ódivatú cuccok.
Kim Basinger: Szegény. Én ezért nem szeretem a horror filmeket, mert minden szörnyűt a film után beképzelek magamnak.
2012. február 25. 11:04
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
azért vannak egész tűrhető és érthető fóbiák, de a legtöbbje inkább nevetséges, bár ha belegondolunk annyira mégsem, mert hogy vmi háttéri dolog miatt van, ahogy nekem is az hogy iszonyatosan viszolygok és undorodom a halaktól
2012. február 25. 11:11
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Normális, hogy mindenki fél valamitől, de egyesek azért elég röhejesek.... Például Pamela a tükrökkel, enyhén furcsa.
Meg David Beckahm lehet, hogy irtózik a rendetlenségtől, de az még nem jelenti azt, hogy fél is tőle.. xDD Szép is lenne.
A malacokat meg a vihart még megértem.
Meg David Beckahm lehet, hogy irtózik a rendetlenségtől, de az még nem jelenti azt, hogy fél is tőle.. xDD Szép is lenne.
A malacokat meg a vihart még megértem.
2012. február 25. 11:18
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Hát elég furcsák és érdekesek, mit ne mondjak. De valamilyen módon mindegyiket meg lehet érteni. Beckhman valószínűleg nem annyira szenved a fóbiájától, hisz gondolom van egy pár takarítónőjük, és nem neki kell két kézzel kitakarítani a házát.
Billy Bob Thornton pedig a mi lakásunkba be se merné tenni a lábát, minden 2. bútorunk régi.
Billy Bob Thornton pedig a mi lakásunkba be se merné tenni a lábát, minden 2. bútorunk régi.
2012. február 25. 11:20
Mivel jómagam is nem egy fóbiában szenvedek, meg tudom érteni őket, és száz százalékig átérzem. Az én legextrémebb és legerősebb fóbiám az úgynevezett Venefóbia, ami a világon csak pár embernél tapasztalt. Magyarul, rosszul vagyok az erektől, ha beszélnek róla, ha meglátom valakinek kidudorodni, vagy ha rá kell néznm a csuklómra. egyszerűen elfog az émelygés és hányingerem lesz, és elkezdenek fájni az ereim és az ujjbegyeim. Nagyon furcsa fóbia
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről