A legfurább celebfóbiák
2012. február 25. 20:10
Hogy tud valaki félni egy cserepes virágtól vagy malacoktól?
2012. február 25. 21:13
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Elég érdekes félelmek. Ezek legtöbbször egy múltban történt tragédia miatt alakulhatnak ki vagy neveltetés miatt is. Kíváncsi lennék ezeknél az emberéknél mi válthatta ki a fóbiákat.
2012. február 25. 21:49
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Az egyetlen, egyetértek. Én is az erektől félek, meg minden ilyen anatómiai dologtól (szem részei, idegek, stb.), szóval erősen kell tartanom magam bioszon :S
2012. február 26. 00:06
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Ezek közül nálam stimmel az agrofóbia és a hafnofóbia...
Ehhez még hozzá kell csapni a pókokat, magasságot (székról vagy létráról... a tornyokat érdekes mód bírom...), sötétet, bohócokat, mély vizet (pedig tudok úszni), illetve kiborulok a büdöstől, igénytelenségtől... a gondolattól is rosszul vagyok, az allergiám is kijön ilyenkor tőle, a szokásos allergiás tünetek... Ez olyan lehet, mint Christinának a cserepes virág..
Ehhez még hozzá kell csapni a pókokat, magasságot (székról vagy létráról... a tornyokat érdekes mód bírom...), sötétet, bohócokat, mély vizet (pedig tudok úszni), illetve kiborulok a büdöstől, igénytelenségtől... a gondolattól is rosszul vagyok, az allergiám is kijön ilyenkor tőle, a szokásos allergiás tünetek... Ez olyan lehet, mint Christinának a cserepes virág..
2012. február 26. 09:35
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Ez aztán furcsa! Hogy lehet félni a cserepesnövénytől?
Hacsak nem húsevő virág!
Hacsak nem húsevő virág!
2012. február 26. 09:57
|
|
Musevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 163363 offline
|
Vannak elég érdekesek.. De megértem őket, hisz nekem is vannak fóbiáim...:/
Pl.:Emetofóbia — hányástól való félelem, niktofóbia - vagyis a sötéttől való félelem, de az is csak akkor ha egyedül vagyok, kuloulrofóbia — bohócoktól való félelem... és még tériszony, igaz az csak néha és még ezekhez társul a klausztrofóbia, vagyis a bezártságtól való félelem ><
Pl.:Emetofóbia — hányástól való félelem, niktofóbia - vagyis a sötéttől való félelem, de az is csak akkor ha egyedül vagyok, kuloulrofóbia — bohócoktól való félelem... és még tériszony, igaz az csak néha és még ezekhez társul a klausztrofóbia, vagyis a bezártságtól való félelem ><
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. február 26. 10:01
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Sajnos nekem is van ahoz hasonló félelmem mint Kimnek és Kellynek. Utálom ha hozzámérnek, mármint úgy általánosságban. Egyedül a naygszüleim érintése nem zavar mindenki másétól kiver a víz. Vajon mostak-e kezet, mit fogdostak előtte?! Az agorafóbiámra pedig a körzeti orvosom jött rá. Hányingert kapok buszon, iskolában, folyosókon, idegen helyeken. De szerintem a legbátrabb mégiscsak Pamela, hiszen igen ritkán látjuk őt kijönni smink nélkül
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. február 26. 23:06
|
|
SilverFoxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 136511 offline
|
Biztos, hogy ilyen jó ötlet megosztani a rajongókkal a félelmeiket? Mindenki fél valamitől, olyan ember nincs, aki nem.. de nem feltétlenül kéne kikiabálni a világnak.. én pl csak a legjobb barátaimnak mondom el (vagy még nekik se) hogy mi az, amitől félek,vagy megijedek..
2012. február 27. 20:31
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
én az állatokat próbálom nagy ívbe elkerülni, mert nagyon csikis vagyok és ha kritikus helyen hozzámérnek, akkor rúgok, vágok, csípek, karmolok és sajnos a volt hörcsögünk meg is szenvedett ezért... :/
2012. február 27. 20:36
Hát nagyon furcsák ezek a dolgok,és szerintem mindenki fél vamlamitől
2012. február 28. 16:03
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát azért van pár elég érdekes..pillangóktól,tükörtől..XD
2012. február 28. 16:31
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
A forgóajtókkal valahogy én is úgy vagyok,mint Matthew .
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.