A legfurább celebfóbiák
2012. február 25. 15:50
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
Wittike16 ugyan ezt akartam írni
2012. február 25. 15:55
Nekem a csúszómászóktól és pókoktól van fóbiám. Egyébként sok dolgot megtudtam a sztárokról, gratula a cikkhez!
2012. február 25. 16:55
Ezek aztán..
Mit ne mondjak elég extrém félelmek ezek!!!
Egyébként nekem is vannak fóbiáim: tömegiszony és klausztrofóbia. Mind a kettő elég gáz, bár az utóbbi még súlyos is: ha betuszkolnak egy liftbe jobbik esetben "csak" kiver a víz és émelygek, de az ájulás a gyakori, így semmi szín alatt nem megyek liftbe és zárt terekbe, ahol nincsen legalább egy ablak. Ezeken kívül pedig rettegek a gyertyáktól...
Ha meglátok egyet égve akkor kiver a víz és fulladni kezdek. Amikor nincsenek meggyújtva, akkor csak nagy idegesség fog el a közelükben, és elfehéredek, de ha égnek, akkor nem bírok magammal...
Tudom, ez a gyertyafóbia viccesen hangzik, de komoly gondokat okoz a gyertyamániás szüleim mellett...
Egyébként nekem is vannak fóbiáim: tömegiszony és klausztrofóbia. Mind a kettő elég gáz, bár az utóbbi még súlyos is: ha betuszkolnak egy liftbe jobbik esetben "csak" kiver a víz és émelygek, de az ájulás a gyakori, így semmi szín alatt nem megyek liftbe és zárt terekbe, ahol nincsen legalább egy ablak. Ezeken kívül pedig rettegek a gyertyáktól...
2012. február 25. 17:18
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hát úgy vesszük ők is emberek,s ők is félhetenek egy két dolgotól.
2012. február 25. 17:37
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
hát van egy-két érdekes
2012. február 25. 17:49
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
pár érdekes van azért..
2012. február 25. 18:01
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
uh, ezek tényleg érdekesek!
Nekem is eizoptrofóbiám van, vagyis rettegek a tükröktől :S De még több fóbiám is van, pl. klausztrofóbia, tériszony, sötét, meg a csillárok alatt se merek átmenni...a legtöbb póktól is undorodom, ha csak meglátok egyet, szabályosan hányingerem lesz :SS Víziszonyom is van...na meg a vértől is rosszul leszek, ha élőben látom (furcsa, de filmekben egyáltalán nem zavar), és még a bohócok...elég sok van xDDD
2012. február 25. 18:29
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
annyian kivannak akadva attól hogy van aki fél a tükröktől ... hát énis félek tőlük
tessék, lehet rajtam röhögni. de ilyenkor nem magától a tárgytól félek, hanem hogy mitfogok benne látni esetleg magam mellett vagy mögöttem ... aki ismeri a bloody maryt az amúgyis eltudja képzelni ezt. amúgy elég gyerekesnek hangozhat ez a fóbia, de mindenkinek mástól alakul ki és utána már nemolyan könnyű megszabadulni tőle .. nem azzal függ össze hogy az ember hány horrorfilmet néz vagy hány éves.
2012. február 25. 18:32
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Rebeca. szívemből beszéltél
velem pont ugyanez van
2012. február 25. 19:00
|
|
Sunny113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 138001 offline
|
Ezek jók
Amúgy nem kell fenn akadni a furcsa félelmeken. Én pl.: attól félek, hogy fejjel lefelé legyek. Szóval fejenállás, kézenállás, cigánykerék és egyéb ilyen jellegű dolgok kizárva
2012. február 25. 19:08
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Velem is pont az van mint Pamelával, és itt a hozzászólásoknál Rebecával és miniboglárkával. Eizoptrofóbiám van, félek elmenni egy tükör előtt, hátha mást látok benne vagy valamit körülöttem. Életemben egy horrorfilmet nem néztem meg, pedig 16 éves vagyok. nem tudom mitől alakult ki, de ez egyáltalán nem vicces...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: