A legfurább celebfóbiák
2012. február 25. 12:38
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
van 1-2,amit nehezen hiszek,de lehetséges.Én pl. szerintem valamiféle rovarfóbiában szenvedek,mivel félek,még a katicabogaraktól és a pillangóktól is
Most is az álmomban ganajtúróbogarak mászkáltak rajtram,és annyira féltem!
Most is az álmomban ganajtúróbogarak mászkáltak rajtram,és annyira féltem!
2012. február 25. 12:38
Kyra99 ezzel én is így vagyok!
Utálom az összes csúszó-mászó, repülő, ugró, és egyéb mozgást végző rovarokat. A pókoktól irtózom legjobban, de akármilyen bogárral ki lehet üldözni a világból. Meg a kígyókkal, békákkal is...
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. február 25. 12:42
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát elég furcsa félelmek az biztos
2012. február 25. 13:29
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Mindegyik van nekem,kivéve a brontofóbiát,swinofóbiát,és a pillangóktól való félelmet,de a többi biztos,hogy van nekem is....xD
2012. február 25. 13:34
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"Mivel jómagam is nem egy fóbiában szenvedek, meg tudom érteni őket, és száz százalékig átérzem. Az én legextrémebb és legerősebb fóbiám az úgynevezett Venefóbia, ami a világon csak pár embernél tapasztalt. Magyarul, rosszul vagyok az erektől, ha beszélnek róla, ha meglátom valakinek kidudorodni, vagy ha rá kell néznm a csuklómra. egyszerűen elfog az émelygés és hányingerem lesz, és elkezdenek fájni az ereim és az ujjbegyeim."
Én is tök ilyen vagyok,már azt sem bírom elolvasni,hogy ér......váá :@ (egy csomó fóbiám van,szerintem nem vagyok normális
)
Én is tök ilyen vagyok,már azt sem bírom elolvasni,hogy ér......váá :@ (egy csomó fóbiám van,szerintem nem vagyok normális
2012. február 25. 13:44
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Jézusom, olyan hülyeségektől tudnak olykor félni az embereket, de hát ezzel nem is tudnak mit tenni... :'D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.