Minden ember fél valamitől: míg a legtöbben a pókoktól, kígyóktól, addig egyes sztárok a kacsáktól, a hosszú szavaktól vagy éppen az ezüst tárgyaktól. Összeszedtünk tíz nagyon fura sztárfélelmet.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legfurább celebfóbiák
2012. február 25. 10:45
2012. február 25. 10:54
Jézusom,mik vannak.Félnek a cserepes virágoktól és a kismalacoktól??????
2012. február 25. 10:59
Hát ez nagyon furcsa, én sem tűrőm el a nagy rendetlenséget, de hogy egy cserepes virágtól megijedni?
2012. február 25. 11:03
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
David Beckham: Szerintem elég idegesítő fóbiája van szegénynek. Persze ez nem azt jelenti, hogy én a rumlit szeretem, de ez már beteges.
Madonna: Együtt érzek vele, mivel én is félek a villámoktól
Orlando Bloom:A malacoktól? Ez most komoly? Pedig csak röfögnek...
Nicole Kidman: Ez kb. annyira ciki mint Orlando Bloom fóbiája
Christina Ricci: Őt sajnálom leginkább.
Pamela Anderson: Még sosem hallottam olyan fóbiáról, aki fél a tükröktől.
Billy Bob Thornton: Szerintem is ridegek az ódivatú cuccok.
Kim Basinger: Szegény. Én ezért nem szeretem a horror filmeket, mert minden szörnyűt a film után beképzelek magamnak.
Madonna: Együtt érzek vele, mivel én is félek a villámoktól
Orlando Bloom:A malacoktól? Ez most komoly? Pedig csak röfögnek...
Nicole Kidman: Ez kb. annyira ciki mint Orlando Bloom fóbiája
Christina Ricci: Őt sajnálom leginkább.
Pamela Anderson: Még sosem hallottam olyan fóbiáról, aki fél a tükröktől.
Billy Bob Thornton: Szerintem is ridegek az ódivatú cuccok.
Kim Basinger: Szegény. Én ezért nem szeretem a horror filmeket, mert minden szörnyűt a film után beképzelek magamnak.
2012. február 25. 11:04
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
azért vannak egész tűrhető és érthető fóbiák, de a legtöbbje inkább nevetséges, bár ha belegondolunk annyira mégsem, mert hogy vmi háttéri dolog miatt van, ahogy nekem is az hogy iszonyatosan viszolygok és undorodom a halaktól
2012. február 25. 11:11
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Normális, hogy mindenki fél valamitől, de egyesek azért elég röhejesek.... Például Pamela a tükrökkel, enyhén furcsa.
Meg David Beckahm lehet, hogy irtózik a rendetlenségtől, de az még nem jelenti azt, hogy fél is tőle.. xDD Szép is lenne.
A malacokat meg a vihart még megértem.
Meg David Beckahm lehet, hogy irtózik a rendetlenségtől, de az még nem jelenti azt, hogy fél is tőle.. xDD Szép is lenne.
A malacokat meg a vihart még megértem.
2012. február 25. 11:18
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Hát elég furcsák és érdekesek, mit ne mondjak. De valamilyen módon mindegyiket meg lehet érteni. Beckhman valószínűleg nem annyira szenved a fóbiájától, hisz gondolom van egy pár takarítónőjük, és nem neki kell két kézzel kitakarítani a házát.
Billy Bob Thornton pedig a mi lakásunkba be se merné tenni a lábát, minden 2. bútorunk régi.
Billy Bob Thornton pedig a mi lakásunkba be se merné tenni a lábát, minden 2. bútorunk régi.
2012. február 25. 11:20
Mivel jómagam is nem egy fóbiában szenvedek, meg tudom érteni őket, és száz százalékig átérzem. Az én legextrémebb és legerősebb fóbiám az úgynevezett Venefóbia, ami a világon csak pár embernél tapasztalt. Magyarul, rosszul vagyok az erektől, ha beszélnek róla, ha meglátom valakinek kidudorodni, vagy ha rá kell néznm a csuklómra. egyszerűen elfog az émelygés és hányingerem lesz, és elkezdenek fájni az ereim és az ujjbegyeim. Nagyon furcsa fóbia
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: