Milyen személyiségtípus vagy?
2012. február 23. 17:23
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Én a Szangvinikus alkatba sorolnám magam
2012. február 23. 17:23
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Szín tiszta flegma! fákkjeee!
Én régebben kitöltöttem egy ilyen tesztet, és az jött ki, hogy flegmatikus vagyok. Akkor még nem tudtam, hogy mit szóljak, de most a cikk után rájöttem, hogy teljesen igaz rám!
Azért vannak melankolikus és szangvinikus jellemvonásaim is, de leginkább kedvfüggő.
Én régebben kitöltöttem egy ilyen tesztet, és az jött ki, hogy flegmatikus vagyok. Akkor még nem tudtam, hogy mit szóljak, de most a cikk után rájöttem, hogy teljesen igaz rám!
Azért vannak melankolikus és szangvinikus jellemvonásaim is, de leginkább kedvfüggő.
2012. február 23. 17:24
Én kilenc..számszerint 9 személyiség típusról halottam.Illetve teszteltem le önmagam ezek alapján. Na mindegy ..
2012. február 23. 17:26
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
amúgy fele-fele arányban melankolikus és flegmatikus....például: nem vagyok precíz,de a tökéletességre törekszem,érzékeny vagyok stb de nem fejezem be,amit elkezdtem,és nem vagyok nyugodt,viszont csendes és visszahúzódó vagyok,a pókerarc abszolút jellemző,olyan dolgokat csinálok ami nem vesz igénybe sok energiát (magyarán szólva elcseszem az életemet),nem lehet velem jól beszélgetni,és nincs sok barátom,önző és lusta vagyok,békekedvelő és szemlélő,de utálok másokat bírálni,cikizni,a melankolikusban van a legtöbb rám jellemző dolog,de az első kettőből is van egy pici,á minek írtam ennyi hülyeséget?
Baromság az egész!Az emberiséget nem lehet 4 de még 50 csoportra sem osztani.
2012. február 23. 17:33
Mindegyikből egy kicsi...de leginkább szangvinikus
2012. február 23. 17:43
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Hát annyi biztos, hogy én nagyon egy furcsa személyiség vagyok, mert mindegyik pontban magamra ismertem.
Az extrovertált személyiségekben több dolog hasonlít rám, mint az introvertáltban. De azért valahogy szinte minden dolog jellemző rám, amit a cikkben leírt.
2012. február 23. 17:46
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Szangvinikus!! Ez egyértelmű.
2012. február 23. 17:53
Éljenek a melankolikusok!
Mindig is ilyen voltam.
2012. február 23. 18:07
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kolerikus alkat és a Melankolikus alkat mind a kettőbe van olyan ami rám illik...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: