A színésznő, bár még maga sem tudja, hogy a boszniai háborúról szóló első, saját rendezésű filmjét követi-e újabb alkotás, már írt is egy újabb forgatókönyvet, ezúttal az afgán konfliktusról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie Afganisztánról készítene filmet
2012. február 13. 19:44
Hát most már sztem biztos, hogy Brad tudja....
de sztem ő inkább színésznőnek jó, mint sem rendezőnek.. de hát ő tudja... majd kiderül, hogy-hogy fog ez nála sikerülni....
de sztem ő inkább színésznőnek jó, mint sem rendezőnek.. de hát ő tudja... majd kiderül, hogy-hogy fog ez nála sikerülni....
2012. február 13. 19:48
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Hehh...
Én jobban elnézném színésznőnek, mint rendezőnek....:S Habár lehet, hogy jó lesz a filmje.Sok sikert hozzá.
2012. február 13. 19:49
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hát azért sok sikert hozzá!
Bár nem tudom milyen lesz. Szerintem ő csak szerepeljen benne vagy valami más rendezővel csinálja meg.
2012. február 13. 19:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (judy91 @ 2012.02.13. 18:54)
A színésznő, bár még maga sem tudja, hogy a boszniai háborúról szóló első, saját rendezésű filmjét követi-e újabb alkotás, már írt is egy újabb forgatókönyvet, ezúttal az afgán konfliktusról.
Remek. Végre egy újabb rendező, aki hajlandó olyan filmet rendezni, ami nem sablon és nincs 86 hasonló témájú története.
2012. február 13. 21:08
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
A sztárok manapság mindig kicsi és nem híres országokba forgatnak filmeket és általába mindenki azt mondja, hogy sajnálják az országot de szerintem csak, mert olcsó.
2012. február 14. 18:34
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Imádom Angelináz! <3
Nagyon igaza van, ő az egyik példaképem!
Olyan őszinte és nagylelkű, nagyon jól sikerült neki a filmje (már amit láttam belőle)!!!
Nagyon igaza van, ő az egyik példaképem!
Olyan őszinte és nagylelkű, nagyon jól sikerült neki a filmje (már amit láttam belőle)!!!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 15. 07:37
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
TbRéku igazad van..én is erre gondoltam..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.