Ha csak ehez ért, akkor aztán felőlem csinálja... Egyébként meg szánalmasnak tartom, de mindegy.......
VV Zsuzsi árulja a testét
2012. február 04. 21:16
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem aki nézte a tavalyi VV-t, vagy hallott a "közimádott VöVö Zsuzsi"-ról valamicskét, az gondolhatta, hogy ilyesmi "szakmát" simán vállalna...
Ha csak ehez ért, akkor aztán felőlem csinálja... Egyébként meg szánalmasnak tartom, de mindegy.......
2012. február 04. 21:16
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Azért szörnyű az egész, mert aki rá van szorulva, mert otthon várja 1-2 gyerek és egyszerűen már olyan kilátástalan a helyzetük, hogy nem tud mit tenni, viszont a családját el kell valamiből tartania... még akkor se. Ezeknek még nincs is ilyen problémájuk még is ezt az életet választják maguknak. Gratulálok hozzá.
2012. február 04. 21:59
Felháborító hogy szinte semmiért kap ennyi pénzt , sok ember meg kidolgozza a lelkét és mégsem tud megélni..
2012. február 04. 22:07
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Szégyen!
És még nyilvánosságra is hozza?! Ennyi esze van! Mondjuk tudjuk,hogy mást nem tudnak...-.-"
Másoknak meg kenyérre sincs pénze vagy rosszabb a helyzetük,ezek meg csak széteszik a lábukat!
És még nyilvánosságra is hozza?! Ennyi esze van! Mondjuk tudjuk,hogy mást nem tudnak...-.-"
Másoknak meg kenyérre sincs pénze vagy rosszabb a helyzetük,ezek meg csak széteszik a lábukat!
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. február 04. 22:37
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem a valóság show a szégyen, hanem az, hogy ha onnan kikerülnek emberek, már rögtön sztárként kezelik őket... mert erre van igény.
2012. február 04. 22:43
|
|
IFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 160283 offline
|
nem pontosan az egészet szidtam hanem az a baj h erre van igény meg hogy a VV ilyen szinten lecsúszott a béka segge alá...ez első pár évad jó volt de utána totális káosz...
2012. február 05. 09:10
Szánalmas,felőlem csinálja de őt fogja az egész világ utálni:pardon:
2012. február 05. 11:56
én nekem teljesen egyértelmű volt hogy ha kijön a való világból folytatja a karierjét amit elkezdett nagyon gusztustalan dolognak tartom én a helyébe szégyelném magam de hát most kirül is beszélünk vv zsuzsiról és ö kivolt régen hát prosti akkor miről is beszélünk
2012. február 05. 16:33
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ha már a feje csúnya, akkor mi mást árulhatna??
2012. február 05. 17:41
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
Zsuzsit szerettem az elején...de már nem tudom.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.