Az amerikai X Factor zsűrije a második évadra igencsak ki fog cserélődni, hiszen Paula Abdul bejelentette, hogy nem tér vissza a műsor következő évadában. Nicole Scherzingerről már korábban tudni lehetett, hogy kiszáll a műsorból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paula Abdul kiszáll a X Factorból
2012. január 31. 09:46
2012. január 31. 13:14
A zsűrik közül Simon a legjobb,szóval engem nem hat meg,akkor is nézni fogom majd továbbra is.
2012. január 31. 17:37
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Ez a sok váltás fogja a műsort a süllyesztőbe vinni. Nyáron a folytonos Nicole-Cheryl közötti csere, most meg a műsorvezetőt is leváltják, Paula kiszáll. Ettől még nézni fogom a műsort, csak egy csöppent idegesítő. UI: L.A. Reid leváltásáról nincsenek hírek? Pedig elképesztően örülnék, ha kikerülni a zsűriszékből.
2012. január 31. 18:19
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Én Nicole-t sajnálom, hogy elhagyja az amerikai X-faktort, mert szerintem ő tényleg az az ember, aki a média világában sokat letett az asztalra. Kezdhetnénk az énekléstől a táncolásig. Én úgy érzem, hogy tőle lehetne tanulni, így mentornak is megfelelt.
Pauláról nem tudok annyit mondani. De ha már kiválasztották a műsorba, nyilván ő is valamit elért az életben.
Pauláról nem tudok annyit mondani. De ha már kiválasztották a műsorba, nyilván ő is valamit elért az életben.
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2012. január 31. 18:31
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
neeee!Nicol????miéért?? őt miért? nem hiszem el?minek kell lecserélni a bevált zsűrit?
:@@
:@@
2012. január 31. 18:32
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
*Nicole sorry xd annyira siettem..
elfelejtettem írni is...
2012. január 31. 19:16
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát nem tudom azért szerintem jobbak voltak így..
2012. január 31. 19:31
Hát ez nem igazzz!!
Kezdtem megszokni Nicole-t, Paulát mindig is bírtam na és szerintem azza a Steve-vel sem volt semmi baj!!
Minek ez a csere-bere?!
Kezdtem megszokni Nicole-t, Paulát mindig is bírtam na és szerintem azza a Steve-vel sem volt semmi baj!!
Minek ez a csere-bere?!
2012. január 31. 19:34
Én egyedül amúgy azt a néger csávót nem bírom, nem tudom név szerint, az aki Bíbőrt szerződtette (nem vagyok rasszista, csak nem jut eszembe a neve)!! az mindig olyan idegesítő, nem odaillő véleményeket mond...
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?