Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága
2012. február 03. 20:21
Mileynak élőben is csodás hangja van
(tom..még nem hallottam élőben de majd egyszer szeretném
)
2012. február 03. 22:02
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Hát nem tudom én nem igazán értek egyet ezzel a felsorolással. Kezdem az elején, Katy zenéit nagyon szeretem, még sosem hallottam élőben, de meg kell mondanom hát csalódtam, jobbra számítottam. JLo fellépéséről annyit, hogy szerintem ahoz képest, hogy tényleg a fellépés inkább a látványra ment a koreográfiát, meg a többit nézve ahogy szerencsétlen végig rohangált a szinpadon, jól teljesített. Én JLo- val nem igazán értek, szerintem ő nem megcsinált énekes. Selena szerintem teljesen a listába való na neki tényleg ott a helye és nem azért, mert Miley-t nagyon szeretem, de meg hallgattam a fellépését, és már régebbről is volt egy ilyen hamis énkelés botránya, ami egy élő showban volt...,sajnos semmi hangja, vagyis persze hangja van, de nem olyan nagyon nem mint a lemezein.! Szóval én a díjait amiket a zenéjéivel a lemezeivel nyert, visszagyűjteném és oda adnám olyan sztároknak akik tényleg szép hanggal vannak megáldva. Hát Miley..! Én egyáltalán nem értek egyet ezzel a besorolással, hisz könyörgöm ha meg hallgatnak egy American Idol 2010-es When I Look at you fellépést akkor szerintem nem egy drogos rittyó lesz. Ja és Rihanna kimaradt, imádom Rihannát, de ez a fellépése tényleg szörnyű volt, bár nem hiszem, hogy attól egy megcsinált sztár lenne...Adele-nek meg a többieknek tényleg nagyon szép erőteljes hangjuk van, bár én még Christina A.- is ide soroltam volna mondjuk Demi helyére, hát mit ne mondjak szerintem nem ő a legjobb énekes a Disney világából.., nagyon szép a hangja az biztos, de annyira erőltetett nagyon szeretem a skyscrapert, de a hangját nem igazán!
2012. február 03. 22:38
|
|
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline
|
Adele és Demi hangja egyszerűen...csodálatos *.* Ők az igazi énekesek! 
Amúgy a Selena-s résszel pedig tökéletesen egyet értek!!!
Amúgy Rihanna és Miley is tudott!!!
Amúgy a Selena-s résszel pedig tökéletesen egyet értek!!!
Amúgy Rihanna és Miley is tudott!!!
2012. február 04. 11:38
|
|
Cleeopatraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 161195 offline
|
woow...hát ha valakinek jó a hangja, akk élőben is csak előtudja adni a saját dalát, am is minek gyakorolnak akk ha playback lenne?? nem értek teljesen egyet ezzel a cikkel, minek akkor gyakorolni ha ott a playback is..ez tök hülyeség...akiket felsoroltak igenis jó hangjuk van és élőben is tudnak teljesíteni, oké h van egy kis baki, de hát semmi se lehet tökéletes
2012. február 04. 12:10
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Most itt lehetne veszekedni, ki a jó és ki a nem. Persze mindenki a kedvencét fogja védeni, de könyörgöm minden embernek megvan az a joga hogy azt az előadót szeresse akit akar. Én se teljesen értek egyett a felsorolással, mert mindenkinek lehet rossz napja, megfázhat vagy eltévesztheti a hangot, de ettől még nem lesz tehetségtelen és rossz énekes. Engem inkább z idegesít, hogy az eddig általam tehetségesnek tartott énekesnők,(pl Rihanna) átváltottak ilyen agyontuningolt mutogatós ribizlikké, mert azt hiszik ez akkora érték.
2012. február 04. 13:30
|
|
Bibor24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 125892 offline
|
Gaga meg mindenkin túltesz a hangjával élőben, ezért már meg se merik említeni
Sokkal jobban énekel mint Madonna vagy Kelly Clarkson. Aki nem hiszi, az írja be ezt Youtube-ra : Lady Gaga best notes live.
2012. február 04. 16:48
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Egyébként szerintem elég nehéz lehet élőben énekelni, alapból stresszel az ember, de most azt, ha nem is nézzük, oda kell figyelni, a koreográfiára (pl ezért is kell gyakorolni), a táncra a mozgásra is!! Azért úgy nem könnyű! És az X faktorban is láthattuk, hogy az sem mindegy, hogy veszik a levegőt, ilyenkor az sem könnyű!!
És Selena is tud énekelni, fent van a Youtube-on az Off the chain felvétele is, és ott is lehet hallani, meg Miley is tud, neki meg olyan fellépése is van fent...
2012. február 04. 17:24
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Selena gyönyörű, bárcsak élőben is gyönyörűen szólna a hangja, ettől függetlenül tud énekelni, az ember eleve gyengébben teljesít színpadon, nagyközönség előtt, stresszelve, hogy minden klappoljon. Egyetértek Barbygirl95 véleményével!
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2012. február 04. 17:57
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Nora
Tudom ki az a Madonna és tisztában vagyok a munkásságával is, amit el is ismerek. De ha már hangról beszélünk akkor én jobban preferálom azokat akik kiállnak a focipályára és énekelnek és végigfut az emberen a hideg mert annyira jó.Akiknek nem kell szex,botrány és egyéb kellék hogy a köztudatban maradjanak.Na Nekem ők az igazi tehetségek. Celine Dion ilyen annak ellenére hogy a zenéje nem áll közel hozzám. Az meg hogy szeretek olyan előadókat is akik nem e legtehetségesebbek(gondolok itt Selenára) az meg had legyen az én dolgom.
Tudom ki az a Madonna és tisztában vagyok a munkásságával is, amit el is ismerek. De ha már hangról beszélünk akkor én jobban preferálom azokat akik kiállnak a focipályára és énekelnek és végigfut az emberen a hideg mert annyira jó.Akiknek nem kell szex,botrány és egyéb kellék hogy a köztudatban maradjanak.Na Nekem ők az igazi tehetségek. Celine Dion ilyen annak ellenére hogy a zenéje nem áll közel hozzám. Az meg hogy szeretek olyan előadókat is akik nem e legtehetségesebbek(gondolok itt Selenára) az meg had legyen az én dolgom.
2012. február 04. 17:59
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Szerintem Katy,Miley nemrossz élöben sem...Katy lemeze kifejezetten jó, és jól is fogy,szóval szerintem ez nemsok mindenkit érdekel ,. aki szereti,az hallgassa továbbra is.. Demit nem értem mért sorolták a jók közé...nem rossz ,de azért Adele-töl,Madonnától,meg Kylie-tól nagyon messze van ...Hiányolom a listáról Christina A.-t neki nagyon szép hangja van élőben is , ahogy Taylor Swiftnek is
2012. február 04. 18:21
Mindegyik nagyon tetszik Jennifernek és Selenának szerintem nagyon szép hangjuk van
2012. február 04. 20:10
|
|
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline
|
szerintem Katy és Miley hangja nagyon jó élőben de amugy az iljenek csak a anti-fanokat érdeklik a rajongókat nem és egyesek akármennyire rosszul énekelnek a lemezkiadót ez nem érdekli
2012. február 04. 21:36
|
Eszer.123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 118 Csatolások: 3 Azonosító: 160919 offline
|
Tökéletes énekhang élőben? És Selena Gomez? Vagy ez ellenpélda? Egyébként sokkal rosszabb élő fellépéseit is hallottam már, ez azokhoz képest jó, lehet hallani a hangját. De a stúdiófelvételei tényleg nagyon jók! Biztos csak véletlen!
2012. február 04. 21:43
|
|
IFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 160283 offline
|
Adele Kylie és Kelly leveri az összeset ...
Miley egy kicsit elcsúszott az eredetitől de nem volt rossz a mozgása hát.....no comment..itt a legtökéletesebb énekhang csak is Adele-é
Miley egy kicsit elcsúszott az eredetitől de nem volt rossz a mozgása hát.....no comment..itt a legtökéletesebb énekhang csak is Adele-é
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.