Nina Dobrev nem akar Ian Somerhalder felesége lenni
2012. január 14. 15:06
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem nagyin jól teszi. Neki legalább van esze és nem megy férjhez ilyen fiatalon.
2012. január 14. 15:24
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Mindenki avval jön ,hogy milyen fiatal?
Ugyan már,nincs olyan hogy túl fiatal max csak túl éretlen..
Amúgy meg gondoltam,hogy nem lesz semmi az esküvőből/lánykérésből.
Különben is a sajtó fújja fel az ilyesmit,nem hiszem,hogy Ian erltetné,Nina pedig feltruccolná magát ezen.
Ugyan már,nincs olyan hogy túl fiatal max csak túl éretlen..
Amúgy meg gondoltam,hogy nem lesz semmi az esküvőből/lánykérésből.
Különben is a sajtó fújja fel az ilyesmit,nem hiszem,hogy Ian erltetné,Nina pedig feltruccolná magát ezen.
2012. január 14. 15:26
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem hiszem, hogy igaz lenne. Ők egy álompár és örökké is azok lesznek. Egyébként meg úgy volt, hogy tavaly nyáron jegyezték el egymást és, hogy Ian születésnapján összeházasodtak. Az sem volt igaz, pedig tényként állították be, ez megintcsak pletyka...
2012. január 14. 15:49
Most kérte volna meg a kezét?Nem úgy volt,hogy már márciusban megkérte Ian Nina kezét,és hogy Ian születésnapja után lett volna az eskűvő???
http://starity.hu/magazin/16918-damon-eljegyezte-elenat/
http://starity.hu/magazin/16918-damon-eljegyezte-elenat/
2012. január 14. 16:06
komolyan ez a nagy barát is nagyon ért a sz*r keveréshez
ha ez igaz nagy szemétség volt kikotyogni, ha meg nem akkor meg mit szórakozik ez össze vissza, úgy utálom az ilyet
ha ez igaz nagy szemétség volt kikotyogni, ha meg nem akkor meg mit szórakozik ez össze vissza, úgy utálom az ilyet
2012. január 14. 16:07
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Gondoltam, hogy a korkülönbség előbb utóbb még problémás lesz... Nina még fiatal, szeretne a karrierjére koncentrálni, meg szabad lenni, mert még rengeteg ideje van, és mivel van köztük egy tizes, lehet, hogy Ian már sietni akar. Igaz, hogy a házasság csak egy papír, de akkor is elköteleződés... Ami után már jönnek a gyerekek
Szóval én megértem Ninát. Azért remélem együtt maradnak!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: