Nina Dobrev nem akar Ian Somerhalder felesége lenni
2012. január 14. 13:46
Na ne már. Ne menjenek szét! Az annyira nem valósághű!
2012. január 14. 13:53
|
|
Dzseniivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.08. Hozzászólás: 136 Csatolások: 41 Azonosító: 164991 offline
|
Attól függ, hogy Nina mennyire szereti Ian-t, mert az egyértelmű, hogy Ian szereti... és, hogy túl fiatal... 23 éves meglehet, de nem kellene neki ennyira kiakadnia.
2012. január 14. 13:55
Idézet (Dzsenii @ 2012.01.14. 13:53)
Attól függ, hogy Nina mennyire szereti Ian-t, mert az egyértelmű, hogy Ian szereti... és, hogy túl fiatal... 23 éves meglehet, de nem kellene neki ennyira kiakadnia.
Ez nem csak attól függ, hogy mennyire szereti Iant. Lehet, hogy egyszerűen csak MÉG nem akar megállapodni, mert még fiatal.
2012. január 14. 13:57
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Áhh... Nem tudom, hogy igaz e
de akkor is azért mert még nem akar férjhez menni az nem azt jelenti, hogy nem szereti Iant
2012. január 14. 14:01
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Hamis hír. Jó lenne, ha utánanéznétek, mielőtt elhiszitek.
Szóval NEM igaz! Nina még túl fiatalnak tartja magát ehhez, először el akarja érni a céljait a karriere terén, aztán családot alapítani. Nem hamarkodja el, és MÉG NEM VOLT LÁNYKÉRÉS. Csak pletykák voltak.
Idézet
Dobrev, 23, tells Access Hollywood, "(The story is) not true at all... (I would) be wearing a ring if I had one... (Getting married young is) not my (style). I'm young. I'm really young. It's not like back in the day where you have to get married and have your children by 18. I'm a career woman and a young, very driven woman, and I've got a lot I have to accomplish before I settle down and have kids and do any of that."
Somerhalder adds, "It's not true. If it were true, I would admit to it, 'cause getting turned down builds character!"
- FORRÁS
Somerhalder adds, "It's not true. If it were true, I would admit to it, 'cause getting turned down builds character!"
Idézet
But the actress' rep tells GossipCop.com the story is false, insisting, "There is no truth to this item at all. There was no proposal."
- FORRÁS
Szóval NEM igaz! Nina még túl fiatalnak tartja magát ehhez, először el akarja érni a céljait a karriere terén, aztán családot alapítani. Nem hamarkodja el, és MÉG NEM VOLT LÁNYKÉRÉS. Csak pletykák voltak.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. január 14. 14:03
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ez kamu! Akartam írni tegnap egy cikket, ami arról szólt, hogy Nina és Ian nevetnek a pletykákon, de nem tudtam, mert azt írták, hogy már van róluk cikk az elmúlt 24 órában... -.-
2012. január 14. 14:09
Itt sokan azt mondják nem igaz a hír szóval énsem hiszek benne,meg hát Nina csak nem mondana nemet Iannak o.o
2012. január 14. 14:17
Szerintem is pletyka... Mondjuk, hogyha Nina hozzámenne Ianhez, akkor barátnőm szive összetörne.xo
2012. január 14. 14:24
|
|
heyniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 155982 offline
|
Szerintem pletyka. Nina többször is hangoztatta, hogy még nem szeretne összeházasodni, így nem hiszem, hogy Ian erőltetné.
Ráadásul a people's choice award-on minden rendben volt közöttük.
2012. január 14. 14:54
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Hát ez kicsit sokkoló..
Nők ezrei ugranának Ian nyakába ha megkérné a kezüket Nina meg nemet mond..
Szegény Iant sajnálom.
Szerintem Nina kissé fura mindig azt mondja hogy ő ugyan nem fog férjhez menni, meg volt olyan is amikor azt nyilatkozta hogy kb. 10év múlva szeretne férjhez menni..
Én megértem de vegyük azt hogy Ian Somerhalder már nem egy huszonéves ő idén 34 lesz..
Egyszer ő is akar családot meg feleséget de Nina erre simán várna ami azért érthető hiszen 23 éves.. Mit várunk tőle?!
Szerintem ez a kapcsolat ha IAN TÉNYLEG MEGKÉRTE zátonyra fog futni. Meg amúgy is..
Ha Nina nem akarja magát elkötelezni..
Nők ezrei ugranának Ian nyakába ha megkérné a kezüket Nina meg nemet mond..
Szegény Iant sajnálom.
Szerintem Nina kissé fura mindig azt mondja hogy ő ugyan nem fog férjhez menni, meg volt olyan is amikor azt nyilatkozta hogy kb. 10év múlva szeretne férjhez menni..
Én megértem de vegyük azt hogy Ian Somerhalder már nem egy huszonéves ő idén 34 lesz..
Egyszer ő is akar családot meg feleséget de Nina erre simán várna ami azért érthető hiszen 23 éves.. Mit várunk tőle?!
Szerintem ez a kapcsolat ha IAN TÉNYLEG MEGKÉRTE zátonyra fog futni. Meg amúgy is..
Ha Nina nem akarja magát elkötelezni..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.