Nina Dobrev nem akar Ian Somerhalder felesége lenni
2012. január 14. 12:45
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Ó, szóval egy barát. Vagy inkább egy csillogásra vágyó rossz akaró, aki még életében nem találkozott velük.Szerintem semmi valóságalapja, Misao videója meg mindent elárul.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. január 14. 12:53
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
Jah a 'barát'....Ha igaz a hír akkor nem értem miért nem mondott igent.Szerintem egyáltalán nem fiatal a házassághoz.Miért mikor akar férjhez menni 30 évesen?Ha eddig is jó volt a kapcsolatuk,mondhatott volna igent.Na mind1 remélem azért egyszer összefognak házasodni.
2012. január 14. 12:54
Azért megnyugtató, hogy a többség ezt nem hiszi el és észnél van ilyenkor. De akik meg elhiszik és még kritizálják is ilyenkor ninát -.- Én imádom mindkettőjüket... és örülök, hogy együtt vannak...de már nagyon régóta nem foglalkozom a kapcsolatukkal semmilyen szinten...mert az összes dolog, amit írnak róluk az kitaláció. Sajnálom őket, de komolyan. Mert egyszer PONT EZ FOGJA TÖNKRETENNI A KAPCSOLATUKAT. Hogy csak a negatív dolgok jönnek az egészből... Rájuk tapadnak a rajongók, a médiahajcsárok...mindenki és ebbe bele fognak őrülni. Komolyan...rettenetesen sajnálom őket, hogy ezt el kell viselniük... ahelyett, hogy dolgozhatnának és szerethetnék egymást ilyen következmények nélkül. ÉS tiszteletem annak,aki hozzám hasonlóan köp az ilyen híresztelésekre. puszi mindenkinek
2012. január 14. 12:56
|
|
N.Dobrev |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 1289 Csatolások: 670 Azonosító: 163475 offline
|
House Of Wax egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. január 14. 13:02
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Én lehetségesnek tartom hogy elutasította mert volt még régebben egy újság amiben valami olyasmit nyilatkozozz hogy még kb 5 évig nem akar férjhez menni
2012. január 14. 13:04
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nagyon bírom ezeket a névtelen forrásokat... elkotyognak mindent, ami az eszükbe jut, majd kiderül, hogy nagy kamu az egész.
2012. január 14. 13:08
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Ez tuti kamu! én nem hiszem el...
De ha igaz is lenne, miért kell mások magánéletével foglalkozni? Hadd döntsék már el ők saját maguk, hogy mit akarnak kezdeni az életükkel!!!
Nagyon szépek azon a képen együtt
De ha igaz is lenne, miért kell mások magánéletével foglalkozni? Hadd döntsék már el ők saját maguk, hogy mit akarnak kezdeni az életükkel!!!
Nagyon szépek azon a képen együtt
2012. január 14. 13:08
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
"a Nina kezét" xD a nevek elé nem szokás betűt tenni mert idiótán néz ki
Róluk annyit hogy nem igazán érdekel, de szépek együtt és megértem Ninát habár sztem annyira épp nem fiatal a házassághoz de ez az ő dolga..nem akarja elkötelezni még magát, tök érthető
Róluk annyit hogy nem igazán érdekel, de szépek együtt és megértem Ninát habár sztem annyira épp nem fiatal a házassághoz de ez az ő dolga..nem akarja elkötelezni még magát, tök érthető
2012. január 14. 13:10
nemááár:( nem akarom hogy szétmenjenek...:'(
amúgy meg én se hiszem el ezt a cikket
amúgy meg én se hiszem el ezt a cikket
2012. január 14. 13:22
Szerintem természetes, hogy Nina még nem akar férjhez menni, de remélem, hogy ez vágja majd szét a kapcsolatukat. Olyan aranyosak együtt.
2012. január 14. 13:39
Én egyetértek Ninával,szerintem még nagyon fiatal. 
Remélem minden rendbe jön majd közöttük.
Remélem minden rendbe jön majd közöttük.
2012. január 14. 13:41
|
|
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline
|
Teljesen megértem Ninát... elégé kilehet akadva
2012. január 14. 13:42
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
ez kamu,de azért érthető lenne az is,ha nem akarna 23 éves fejjel férjhez menni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.