A Showtime ködös tervei között noha szerepel az Így jártam anyátokkal befejezése, lehet, hogy a történet mégsem ér véget olyan könnyen...
A teljes cikkhez kattints ide!
Új nevet kap az Így jártam anyátokkal?
2012. január 13. 23:54
2012. január 13. 23:56
"Mi történt anyátok után?" Ez valami vicc, ugye? Elég lesz már. A kedvenc sorozatom, de már lassan unom
2012. január 14. 01:15
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ja, szerintem is uncsi, hogy 8 évig meséli a kölykeinek, milyen (bocsi) lotyeszokkal kavart. Ha apám az anyám előtti nőiről beszélne nekem akár 5 percig is, hát... hát az nem lenne kóser. 
Barney miatt imádom, de néha már nézni sem bírom, mert annyira idegesít, hogy nyúzzák-nyúzzák, mint a rétestésztát, de még mindig nem akar elszakadni... Ez elég hervasztó szerintem.
Barney miatt imádom, de néha már nézni sem bírom, mert annyira idegesít, hogy nyúzzák-nyúzzák, mint a rétestésztát, de még mindig nem akar elszakadni... Ez elég hervasztó szerintem.
2012. január 14. 02:13
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Szerintem már mindenkit csak azérdekelne, h a feleségével hogyan jöttek össze és, h utána mi lett az 5 baráttal, de ezért még 2014-ig várni....hát az ne mjó
2012. január 14. 07:32
na végre a fél világ arra vár hogy megtudja ki lesz Ted felesége
1 felhasználónak tetszik:
BeccaLovesNeil
2012. január 14. 07:46
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Barney miatt megéri nézni
1 felhasználónak tetszik:
BeccaLovesNeil
2012. január 14. 08:28
1,5 ... omg. én az a tervre szavazok, kíváncsi vagyok már
2012. január 14. 08:51
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Ó Uramisten!
Még egy évadig akkor megint nem derül ki semmi?
Meddig húzzák még? Mindegy, úgyis Barney-ért nézem!
Csak könyörgök, jöjjenek össze Robin-nal!
2012. január 14. 09:15
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
szerintem tök jó lenne a 'Mi történt anyátok után?' Ezt is imádom, de az ferge...-most figyelj-...teges lenne.
2012. január 14. 09:24
folytassák!nem akarom,hogy vége legyen imádom a sorozatot
2012. január 14. 09:31
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
szerintem ez nagyon jó név neki, ha folytatják, /amit remélek/ akkor jó lenne ha ez a neve lenne mert nekem ez nagyon tetszik.
de én már nagyon kíváncsi vagyok hogy ki lesz a felesége, mert bármilyen barátnője van mindig megkérdezem valakitől, "te, szerintem ő lesz a felesége, nem?"
de én már nagyon kíváncsi vagyok hogy ki lesz a felesége, mert bármilyen barátnője van mindig megkérdezem valakitől, "te, szerintem ő lesz a felesége, nem?"
2012. január 14. 09:38
Szerintem érjen a végére, mer már nagyon erőltetett!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.