Ki a kedvenc tagotok?
Kara
2012. január 04. 21:18
A téma lényege a KARA nevű együttes.
Ki a kedvenc tagotok?
Ki a kedvenc tagotok?
2012. február 03. 21:59
Nekem Gyu-ri a kedvencem, de mind az öt lánynak nagyon jó és szép hangja van.
Vicces, mert az elején amikor megismertem őket egyáltalán nem szerettem őket, de tavaly december óta nagyon szeretem a csapatot.
Vicces, mert az elején amikor megismertem őket egyáltalán nem szerettem őket, de tavaly december óta nagyon szeretem a csapatot.
2012. február 04. 22:27
Idézet (Saranghae17 @ 2012.02.03. 21:59)
Nekem Gyu-ri a kedvencem, de mind az öt lánynak nagyon jó és szép hangja van.
Nos az igazság az,hogy én akkor ismertem meg a csapatot mikor olvastam itt Starity-n,hogy megjelent az új albumuk.Azóta vagyok a csapatnak rajongója.Igen,mind az őt lány valami elképesztően tehetséges és bámulatos személyiségűek.Számomra a legkiemelkedőbb az Ha-ra lenni.Már az elején imádtam a lány,de most már nem tudom mi lenne,hogy ha nem ismerném a csapatot.Viszont mostanra kezdem őket jobban megkedvelni,mint a 2NE1-t.A másik kedvencem nekem is Gyuri lenne,imádom mikor egoskodik ezért is lett ő a másik kedvencem.A szám amit viszont nem tudok megunni tőlük az a Jumping és a Step zseniális a szám,és a klip is bámulatos,mellesleg mind az öten nagyon jól mozognak.Irigylésre méltóak.
2012. február 24. 18:55
Tök jó, hogy a lányoknak is van egy topik.
Nálam Nicole a number1, de azért Ha-ra sincs messze tőlem. a Step című számukkal indult minden így mostanra első számú lánybanda lettek nálam. A klipjeiket meg egyszerűen imádom, mert egytől egyig mind remek kidolgozású és hát maga a zene is szuper.
Mind az öt lánynak imádom a hangját és együtt valami csoda amit alkotnak. KARA 4EVER!
Nálam Nicole a number1, de azért Ha-ra sincs messze tőlem. a Step című számukkal indult minden így mostanra első számú lánybanda lettek nálam. A klipjeiket meg egyszerűen imádom, mert egytől egyig mind remek kidolgozású és hát maga a zene is szuper.
Mind az öt lánynak imádom a hangját és együtt valami csoda amit alkotnak. KARA 4EVER!
2013. szeptember 11. 14:07
Nekem Gyuri,nagyon szép és gyönyörű hangja van.
2013. december 22. 11:40
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Nálam Ji Young a nummber1.
Hihetelenül tehetséges és pokolian jó hangja van. Én is a Step álltal ismertem meg őket és már akkor nagyon a szívemhez nőttek és mára már ők a kedvenc lánybandám.
Ami visszont Gyu Ri-t illeti(láttam hogy sokatok kedvence) Ő volt az a tag akit legelőször megjegyeztem.
Tényleg gyönyörűszép egy még csodálatosabb hangal.
1 felhasználónak tetszik:
HaRaChan
2014. augusztus 20. 18:22
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Idézet (,2012.01.04. 21:18~2744871)
A téma lényege a KARA nevű együttes.
Ki a kedvenc tagotok?
Ki a kedvenc tagotok?
Az én kedvenc tagom a csodaszép Goo Ha Ra
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból