Ki a kedvenc tagotok?
Kara
2012. január 04. 21:18
A téma lényege a KARA nevű együttes.
Ki a kedvenc tagotok?
Ki a kedvenc tagotok?
2012. február 03. 21:59
Nekem Gyu-ri a kedvencem, de mind az öt lánynak nagyon jó és szép hangja van.
Vicces, mert az elején amikor megismertem őket egyáltalán nem szerettem őket, de tavaly december óta nagyon szeretem a csapatot.
Vicces, mert az elején amikor megismertem őket egyáltalán nem szerettem őket, de tavaly december óta nagyon szeretem a csapatot.
2012. február 04. 22:27
Idézet (Saranghae17 @ 2012.02.03. 21:59)
Nekem Gyu-ri a kedvencem, de mind az öt lánynak nagyon jó és szép hangja van.
Nos az igazság az,hogy én akkor ismertem meg a csapatot mikor olvastam itt Starity-n,hogy megjelent az új albumuk.Azóta vagyok a csapatnak rajongója.Igen,mind az őt lány valami elképesztően tehetséges és bámulatos személyiségűek.Számomra a legkiemelkedőbb az Ha-ra lenni.Már az elején imádtam a lány,de most már nem tudom mi lenne,hogy ha nem ismerném a csapatot.Viszont mostanra kezdem őket jobban megkedvelni,mint a 2NE1-t.A másik kedvencem nekem is Gyuri lenne,imádom mikor egoskodik ezért is lett ő a másik kedvencem.A szám amit viszont nem tudok megunni tőlük az a Jumping és a Step zseniális a szám,és a klip is bámulatos,mellesleg mind az öten nagyon jól mozognak.Irigylésre méltóak.
2012. február 24. 18:55
Tök jó, hogy a lányoknak is van egy topik.
Nálam Nicole a number1, de azért Ha-ra sincs messze tőlem. a Step című számukkal indult minden így mostanra első számú lánybanda lettek nálam. A klipjeiket meg egyszerűen imádom, mert egytől egyig mind remek kidolgozású és hát maga a zene is szuper.
Mind az öt lánynak imádom a hangját és együtt valami csoda amit alkotnak. KARA 4EVER!
Nálam Nicole a number1, de azért Ha-ra sincs messze tőlem. a Step című számukkal indult minden így mostanra első számú lánybanda lettek nálam. A klipjeiket meg egyszerűen imádom, mert egytől egyig mind remek kidolgozású és hát maga a zene is szuper.
Mind az öt lánynak imádom a hangját és együtt valami csoda amit alkotnak. KARA 4EVER!
2013. szeptember 11. 14:07
Nekem Gyuri,nagyon szép és gyönyörű hangja van.
2013. december 22. 11:40
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Nálam Ji Young a nummber1.
Hihetelenül tehetséges és pokolian jó hangja van. Én is a Step álltal ismertem meg őket és már akkor nagyon a szívemhez nőttek és mára már ők a kedvenc lánybandám.
Ami visszont Gyu Ri-t illeti(láttam hogy sokatok kedvence) Ő volt az a tag akit legelőször megjegyeztem.
Tényleg gyönyörűszép egy még csodálatosabb hangal.
1 felhasználónak tetszik:
HaRaChan
2014. augusztus 20. 18:22
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Idézet (,2012.01.04. 21:18~2744871)
A téma lényege a KARA nevű együttes.
Ki a kedvenc tagotok?
Ki a kedvenc tagotok?
Az én kedvenc tagom a csodaszép Goo Ha Ra
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.