Starity

Kara

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 04. 21:18 #1
- törölt felhasználó -    
A téma lényege a KARA nevű együttes.
Ki a kedvenc tagotok? laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: HaRaChan, kara jiyoung
2012. február 03. 21:59 #2
- törölt felhasználó -    
Nekem Gyu-ri a kedvencem, de mind az öt lánynak nagyon jó és szép hangja van.
Vicces, mert az elején amikor megismertem őket egyáltalán nem szerettem őket, de tavaly december óta nagyon szeretem a csapatot. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, HaRaChan, kara jiyoung
2012. február 04. 22:27 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2012.02.03. 21:59)
Nekem Gyu-ri a kedvencem, de mind az öt lánynak nagyon jó és szép hangja van.
Vicces, mert az elején amikor megismertem őket egyáltalán nem szerettem őket, de tavaly december óta nagyon szeretem a csapatot. smileeee.gif

Nos az igazság az,hogy én akkor ismertem meg a csapatot mikor olvastam itt Starity-n,hogy megjelent az új albumuk.Azóta vagyok a csapatnak rajongója.Igen,mind az őt lány valami elképesztően tehetséges és bámulatos személyiségűek.Számomra a legkiemelkedőbb az Ha-ra lenni.Már az elején imádtam a lány,de most már nem tudom mi lenne,hogy ha nem ismerném a csapatot.Viszont mostanra kezdem őket jobban megkedvelni,mint a 2NE1-t.A másik kedvencem nekem is Gyuri lenne,imádom mikor egoskodik ezért is lett ő a másik kedvencem.A szám amit viszont nem tudok megunni tőlük az a Jumping és a Step zseniális a szám,és a klip is bámulatos,mellesleg mind az öten nagyon jól mozognak.Irigylésre méltóak. wub.gif
2012. február 24. 18:55 #4
- törölt felhasználó -    
Tök jó, hogy a lányoknak is van egy topik. thumbsup.gif
Nálam Nicole a number1, de azért Ha-ra sincs messze tőlem. a Step című számukkal indult minden így mostanra első számú lánybanda lettek nálam. A klipjeiket meg egyszerűen imádom, mert egytől egyig mind remek kidolgozású és hát maga a zene is szuper. heart.gif
Mind az öt lánynak imádom a hangját és együtt valami csoda amit alkotnak. KARA 4EVER! wub.gif
3 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, HaRaChan, kara jiyoung
2013. szeptember 11. 14:07 #5
- törölt felhasználó -    
Nekem Gyuri,nagyon szép és gyönyörű hangja van. laugh.gif
2013. december 22. 11:40 #6
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

Státusz>> ♥ Ji Young ♥ Gyu Ri ♥ Seung Yeon ♥ Nicole ♥ Ha Ra ♥ <<
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 218
Csatolások: 32
Azonosító: 216045
Nálam Ji Young a nummber1. wub.gif Hihetelenül tehetséges és pokolian jó hangja van. Én is a Step álltal ismertem meg őket és már akkor nagyon a szívemhez nőttek és mára már ők a kedvenc lánybandám. laugh.gif Ami visszont Gyu Ri-t illeti(láttam hogy sokatok kedvence) Ő volt az a tag akit legelőször megjegyeztem. laugh.gif Tényleg gyönyörűszép egy még csodálatosabb hangal. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: HaRaChan
2014. augusztus 20. 18:22 #7
HaRaChan
HaRaChan
új tag

StátuszYou can call me Monster <3 <3 <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 216689
Idézet (,2012.01.04. 21:18~2744871)
A téma lényege a KARA nevű együttes.
Ki a kedvenc tagotok?  laugh.gif

Az én kedvenc tagom a csodaszép Goo Ha Ra heart.gif wub.gif én is a Step című számukkal ismertem meg őket. Először Gyu Ri volt a kedvencem, de aztán Ji Young átvette a helyét, bár az Ő uralma nem tartott sokáig, mert ahogy rendesen megismertem a csapatot, rájöttem,hogy Ha Ra az a tag, aki leginkább az "én világom" wub.gif laugh.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok