Megjelent az Ian Somerhalderrel készült videoklip
2012. január 01. 15:53
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
úristen, Ian.
2012. január 01. 16:10
én már a hét elején láttam, és az egyetlen ami jó benne az Ien, a klip összes többi része katasztrófa
2012. január 01. 16:16
Ketherina
Ez a szerencsétlen már nem tudja mivel magára vonni a figyelmét, 2 éve még itt minden tinilány álma volt, ma meg senki nem is figyel rá
ha ezt Ienre értetted akkor rohadt nagy tévedésben vagy, ő még mindig a csúcson van, és még mindig odáig vannak érte
http://www.youtube.com/watch?v=-6DbGx2WKns
Ez a szerencsétlen már nem tudja mivel magára vonni a figyelmét, 2 éve még itt minden tinilány álma volt, ma meg senki nem is figyel rá
ha ezt Ienre értetted akkor rohadt nagy tévedésben vagy, ő még mindig a csúcson van, és még mindig odáig vannak érte
http://www.youtube.com/watch?v=-6DbGx2WKns
2012. január 01. 16:16
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Én Dima Bilant először az Oriflame katalógusban láttam!!
Fogalama sem volt h kicsoda, és ott csak annyit írtak (katlógusban nem is írnak életrajzi cikketXD) hogy az Euróvízión nyert. De még sosem hallottam énekelni. Na majd most!
Ian meg..no comment, úgyis tudjátok!XD♥
2012. január 01. 16:50
Nekem a zene nagyon nem tetszik a klip is csak azért, mert Ian Somerhalder is benne van ♥
2012. január 01. 17:03
Micyke a számból vetted ki a szót,ugyanis én Ian helyébe vele nem forgattam volna le ezt a klippet.
2012. január 01. 17:42
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
a szöke kimaradhatott volna de Ian óóóó ő tökéletes
2012. január 01. 19:02
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
a zene nagyon nem tetszik, najó az egész nagyon nagyon nem tetszik xD csak Ian <3 de ez van... ha a helyében lennék én nem egy noname török vagy arab vagy miez együttes klippjébe jelennék meg :/
2012. január 01. 19:07
Idézet (bundáskenyér25 @ 2012.01.01. 12:20)
Szerintem ez Ian karrierére is rányomhatja a pecsétjét, ugyanis a Youtube-on rengetegen dislike-olták. Nem kellett volna elvállalnia, de ha már megtette legalább szexi volt 
Hát az olyanok akik emiatt a klip miatt elítélik, azok nemigazán számítanak szerintem, nem egy klip alapján kell Őt megítélni, akik mégis ezt teszik, azok eléggé felszínes emberek.
A zene amúgy borzalmas, a klip meg nélküle eléggé semmi lenne, tehát ez a Dima eléggé sokat köszönhet Neki.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: