Tragédia Selena Gomez családjában!
2011. december 18. 20:35
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Valahogy nem tudom sajnálni...minek még 1 gyerek...?-.-"
2011. december 18. 20:41
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Idézet (boxy10 @ 2011.12.18. 20:37)
HÁLA A JÓ ÉGNEK AZ A HÜLYE SEMMIRE KELLŐ FATYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Ő S SEMMIRE KELLŐLETT VOLNA!!
Nem fogom elvetemültem védeni Selenát és családját, gondolom nem bírod Selenát, amivel semmi baj sincs.De a családjának éljenezni a tragédiéját rossz indulat, már ne haragudj, lehet utálod Selenát, de attól, még a családjának nem kéne rosszat kívánni.
Amúgy sajnálom az anyukáját és mostoha apukáját, biztos borzalmas volt átélniük.
2011. december 18. 20:41
|
|
Shelbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.06. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 152433 offline
|
boxy10: hogy lehetsze ekkor tahó? Tök midnegy, hogyy Selena Gomezzel történik, meg Ashley Tisdle-vel (igen, jártam az adatlapodon.....) egy villalakóval, vagy egy útmenti senkivel. A kistestvére kvázi meghalt, és te ezt komolyan nem érzékeled, vagy csak szimplán feltörték a profilodat, és direkt járatnak le téged?
2011. december 18. 20:45
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
TbRéku:remélem ,amit leírtál azt te sem gondolod komolyan.Akármennyire is nem szereted Selenát,akkor se kéne ilyeneket feltételezned.Ezer másik dolgot találhattak volna,hogy középpontba kerüjenek és ilyet nem talál ki az ember.Egy baba elvesztése nagyon fájdamas dolog,amit nagyon nehéz feldolgozni.Ilyen dolgokat átélni senkinek sem kívánnék,mert szörnyű lehet.Remélem erősek maradnak mindhárman,kitartást és részvétem.
vdorina96 szerintem teljesen igazad van,ettől még senki nem fog elvakult fannak nézni,nekem is ugyan ez a véleményem
vdorina96 szerintem teljesen igazad van,ettől még senki nem fog elvakult fannak nézni,nekem is ugyan ez a véleményem
2011. december 18. 20:45
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Shelby igazad van, és egyáltalán nem szeretem Selenát, de átérzem a fájdalmát, mert nagyon rossz lehet elveszíteni egy testvért, és semmiképpen nem szeretném megtudni milyen érzés neki ...
2011. december 18. 20:57
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Ez nagyon szomorú pedig már alig vártam hogy Selinek legyen egy kis tesója.
2011. december 18. 20:57
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
te jó isten...nem akarom elhinni, hogy itt pár ember tényleg komolyan gondolja azt, amit ide írt...
Részvétem az egész családnak. Tudom, hogy ettől nekik nem lesz jobb, sőt, bizonyára szükségük sincsen rá, de mégiscsak ember vagyok, vannak érzéseim, és borzalmasan sajnálom őket.
Részvétem az egész családnak. Tudom, hogy ettől nekik nem lesz jobb, sőt, bizonyára szükségük sincsen rá, de mégiscsak ember vagyok, vannak érzéseim, és borzalmasan sajnálom őket.
2011. december 18. 21:01
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
HÁLA A JÓ ÉGNEK AZ A HÜLYE SEMMIRE KELLŐ FATYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Te nem vagy normális ,hogy írhatsz ilyeneket?Téged kell sajnálni,hogy ilyen érzéketlen vagy,Kívánom neked,hogy soha ne éld át azt a fájdamat,amit a gyermekedet vagy a testvéred elveszté vált ki.Akármennyire is utálod őt,bár az kétlem,mert Selena a negyedik kedvenc sztárod.Itt nincs szó a cikkben Selena tehetségéről vagy éppen nem tehetségéről,akkor minek kevered bele (nem ide tartozik,ez más dolog,hogy te kedveled vagy sem .)Ez egy családi tragédia,amihez inkább ne szólj hozzá,ha nem tudsz értemesen.Ha mégis megteszed,azzal magadat járatod le,mint ezzel hozzászólásoddal meg is tetted.
2011. december 18. 21:09
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
boxy10! Ha nem tudsz normális kommentálokat írni,akkor minek írsz??!!
Ilyenkor nem számít,hogy mennyire bírod Selena-t,ez nem róla szól,de még ha nem bírod,akkor sem szabadna ilyet írnod!!
Majd ha egyszer ilyen történik veled,akkor is így fogsz beszélni??!!
Az ilyen hozzászólásokkal elfogod érni,hogy mindenki megvessen téged! Ehhez csak Gratulálni tudok,hogy ilyen vagy!
Ilyenkor nem számít,hogy mennyire bírod Selena-t,ez nem róla szól,de még ha nem bírod,akkor sem szabadna ilyet írnod!!
Majd ha egyszer ilyen történik veled,akkor is így fogsz beszélni??!!
Az ilyen hozzászólásokkal elfogod érni,hogy mindenki megvessen téged! Ehhez csak Gratulálni tudok,hogy ilyen vagy!
2011. december 18. 21:15
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Hogy lehetsz ekkora paraszt, boxy10??????? Uram atyám! De sajnálom szegényeket!
2011. december 18. 21:15
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
És hogyhogy a negyedik kedvenced Selena?
Neked sem lehet valami ép a fejedben...
Szegény Selena és a családja, remélem valaha túlteszik magukat ezen a dolgon.
2011. december 18. 21:22
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
VicaUnaMiley Eggyet értek
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: