Amikor kimondták az eredményt azthittem rögtön szívrohamot kapok. Oo
Enikőnek kellet volna hazamennie.-.-'
Így már csak Tibó maradt. Remélem ő fogja megnyerni.(YY)
Különben is Enikő már egy főszerepet is kapott , kérem nem elég ez neki.?!
Legalább ne vegye el a lehetőséget egy olyan embertől aki tényleg megérdemelte volnaa. >.<"
Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 11. 10:21
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert Tamásnak igenis a legjobb háromban lett volna a helye és nevet, mert két kedvencem, Enikő és Gergő azért ott van.
Én személy szerint Tibit küldtem volna haza. Ő nekem olyan, mint a tavalyi szériában Takács Nikolas: jól énekel, nagyon jó hangja van, de unalmas. Mindkét, sőt az össze produkcióján halálra untam magam. Jó énekes, de nem jó előadó. Nekem ez a szerény véleményem.
Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy Gergő nem tud énekelni. Tud, meg egyébként is, szerintem Ő az egyetlen az egész mezőnyben, akinek saját stílusa van, aki meg tudta őrízni az egyediségét: ő csak egy egyszerű, erdélyi kiskölök, akit az Isten hatalmas tehetséggel áldott meg. És én ezért szeretem őt annyira. Ahogy előadja azokat az érzelmes dalokat, arra a 12-ből egyik sem volt képes rajta kívül.
Enikő meg egy igazi díva.
A sztárfellépőkről meg annyit, hogy mikor meghallottam, hogy kik lesznek azok, azt hittem falnak megyek.
Az AFC énekese bebizonyította-sokadjára is- hogy egyáltalán nem tud énekelni, Szabó Ádámot meg egyszerűen nem tudtam/tudom hova tenni.
Félelmetes, hogy Magyarországon ilyenek a 'szupersztárok'/'sztárvendégek'.
Én személy szerint Tibit küldtem volna haza. Ő nekem olyan, mint a tavalyi szériában Takács Nikolas: jól énekel, nagyon jó hangja van, de unalmas. Mindkét, sőt az össze produkcióján halálra untam magam. Jó énekes, de nem jó előadó. Nekem ez a szerény véleményem.
Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy Gergő nem tud énekelni. Tud, meg egyébként is, szerintem Ő az egyetlen az egész mezőnyben, akinek saját stílusa van, aki meg tudta őrízni az egyediségét: ő csak egy egyszerű, erdélyi kiskölök, akit az Isten hatalmas tehetséggel áldott meg. És én ezért szeretem őt annyira. Ahogy előadja azokat az érzelmes dalokat, arra a 12-ből egyik sem volt képes rajta kívül.
Enikő meg egy igazi díva.
A sztárfellépőkről meg annyit, hogy mikor meghallottam, hogy kik lesznek azok, azt hittem falnak megyek.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 11. 10:22
Hát Baricz Gergőnek kellet volna távoznia.De legalább nem Muri Enikő esett ki.De most ez miért annyira baj?Ezen tök felesleges sírni mert Feró úgy is felkarolja. Ennyi.
2011. december 11. 10:24
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Én nagyon sajnáltam! Igazán jó a hangja és nagyon tehetséges is. De szerintem az Enikő sokkal jobb nála!
Hajrá Gergő & Enci
Blanka098
2011. december 11. 10:24
Akkor mégis csak ért valamit a szavazatom.Megmenekült Enikő.
2011. december 11. 10:25
|
|
the one candieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 151422 offline
|
Kár,hogy kiesett,de szerintem nagy teljesítmény volt,hogy idáig eljutott,kár,hogy nem Barczra szavazni Erdélyből mert akkor nagyobb esélye is volna.....
2011. december 11. 10:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Látszik milyen felszínesek az emberek. Inkább arra a szavaznak aki jobban néz ki, de tehetségtelen, mint arra aki kevésbé néz ki jól, de tehetséges. Sajnos ez mindig is így volt és így is lesz.
2011. december 11. 10:41
hát nem értem kik szeretik Kopirnyákot(alias Kocsis Tibor),mert a környezetemben senki sem szereti.Igaz ez nem segít már rajta.Sajnálom,hogy kiesett,ekkora hangot egy emberben....
Gratulálok,hogy még a szakítás után eddig eljutott.Fel is adhatta volna.
Gratulálok,hogy még a szakítás után eddig eljutott.Fel is adhatta volna.
2011. december 11. 10:43
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Egyáltalán nem értem, miért a Tomi esett ki. Nagyon jó hangja van, ha rockot énekel, egyszerűen libabőrös leszek, annyira jó! Szegény Tomi...
2011. december 11. 10:45
Nem értem, hogy miért Tomi esett ki.
Jobb lett volna ha Kocsi Tibor vagy Baricz Gergő esnek ki, semmi keresnivalójuk itt...
2011. december 11. 10:47
|
Shina.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163810 offline
|
Ebben az évben Enikő a legjobb, és remélem, hogy ő fogja megnyerni,és nem Baricz vagy Kocsis,de akkor inkább Baricz,mert nekem Tibor nem szimpatikus,és szerintem a hangja se annyira jó. Úgy hogy... Hajrá Enikő!
2011. december 11. 10:49
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Sztem itt sincs semmi nézői szavazás, úgy va ahogy az Rtl dönt aztán, mint a VV esetében, soha egy közjegyző nincs, plusz számomra az is érdekes, hogy nem sorrendben mondják a nevüket, akkor mégis mi alapján, össze-vissza annak sem sok értelme van, ha az utsó helyeken a legrosszabbul állók vannak.
ophely88
2011. december 11. 10:55
|
|
katalin1129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 146632 offline
|
kár hogy nem gergő esett ki enikő a legjobbhttp
selena_taylor_fan
2011. december 11. 11:00
|
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline
|
Szerintem nem neki kellet volna kiesnie, hanem Gergőnek. Tamásnak sokkal képzettebb és jobb a hangja... Ez csak az én véleményem.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.