Legjobb hanggal ő került ki.
Erre csak annyit mondok hogy, szánalmas.
Az embereknek egyszerűen az a hibájuk hogy nincs ízlésük..a legtöbbnek.
És nyugodt szívvel állíthatom hogy a most bennmaradtak közül is leginkább az Enikőnek van.De a Tomi legalább volt valaki.Neki volt hangja.
A Tibor kész röhej.Eddig már mindenhol volt és pont ebben a viszonylag a legjobb műsorban kap esélyt.Ahol olyanokat kersenek akiknek van norm hangjuk?
Na igen ez fura...A Baricz srác meg aztán végképp elvetette nálam a súlykot.
Annak a gyereknek nincs hangja.Bőghet felőlem a Keresztes akinek észre kéne vennie hogy a fiú totál nincs ott hangilag de mindegy.
De ezek mellet hogyan eshetett ki a Tomi?
Ez egyszerűen szánalmas
Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 11. 18:32
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
De már Enikőről véleményt se mondtam.
Mert hogy néha eltalálja a hangokat és néha talán élvezem és még ezzel mindig ő a 3 közül az első, de egyébként semmi.
Erőszakos arca van torokból nyomja az egészet.
Az akarásnak pedig nyögés a vége.ezzel aztán végképp kiesett a mezőnyből akármilyen jól is szól, néha.A Bariczért mindenki odavan ezt ne felejtsem el mert ez itt mindent eldönt.Odavan érte mindenki és ennyi.Ez sajnos így van úgyhogy neki van esélye nyerni, de nem érdemli meg.
Mert hogy néha eltalálja a hangokat és néha talán élvezem és még ezzel mindig ő a 3 közül az első, de egyébként semmi.
Erőszakos arca van torokból nyomja az egészet.
Az akarásnak pedig nyögés a vége.ezzel aztán végképp kiesett a mezőnyből akármilyen jól is szól, néha.A Bariczért mindenki odavan ezt ne felejtsem el mert ez itt mindent eldönt.Odavan érte mindenki és ennyi.Ez sajnos így van úgyhogy neki van esélye nyerni, de nem érdemli meg.
2011. december 11. 18:37
|
|
LauszAz egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 90 Azonosító: 154541 offline
|
Nagyon sajnálom!! Az első négynek így kellett volna lenni: Muri Enikő, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Kováts Vera!!
Én nem szeretem Baricz Gergőt, de meg értem, hogy tovább jutott.
Én nem szeretem Baricz Gergőt, de meg értem, hogy tovább jutott.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 11. 18:45
|
|
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline
|
szerintem nem tamásnak kellett volna kiesnie,hanem Baricz Gergőnek,ismerős a szitu hiszen tavaly is Király L. Norbi bekerült a legjobb 3-ba,pedig egyáltalán nem neki kellett volna,és akkor is Veca és Csaba párbajozott pedig mindkettő jobb Norbinál
selena_taylor_fan
2011. december 11. 18:50
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
Ennek a parbalynak nem kellett volna lennie!!Baricz kellett volna kiessen.Nagyon sajnaltam Tamas az egyik kedvencem volt!
selena_taylor_fan
2011. december 11. 18:58
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Nos úgy döntöttem hosszabban is kifejtem a véleményemet
Egyszerűen nem értem, hogyan eshetett ki. Nagyszerű hangja van, mindenképpen a döntőben lett volna a helye. Az összes dalában érezni lehetett, hogy valóban beleadta a szívét lelkét. Enikőről viszont nem tudnám ugyanezt elmondani. Ő csak kiáll a színpadra és énekel, azonban semmi nincs mögötte. Gergő valóban jócskán le van maradva a többiektől hangilag, bevallom őszintén jobban örülnék ha most más tartana itt helyette. De így alakult, ezt el kell fogadni. Kedves ABBAMania csak zárójelben jegyezném meg, hogy Baricz Gergő nem román, hanem HATÁRONTÚLI MAGYAR, a kettő között elég nagy különbség van. Ezt tiszteletben kellene tartani, nem pedig Gergőt visszaküldeni a román X-faktorba. Nekem jelenleg Kocsis Tibi az első számú kedvencem a még versenyben lévők között, remélem ő nyeri meg a versenyt. Szívesen megnéztem volna egy Tarány-Kocsis döntőt, de arra sajnos már nincs lehetőség
Ennek ellenére szerintem Tamás nagyon sikeres lesz, sok saját dalt és videóklippet kívánok neki
2011. december 11. 19:22
És ez kinek a hibája! Hát persze hogy Kováts Veráé! Hogy ha nem kampányolna "szíve szerelmének" akkor most Tomi,Tibó és Enikő lenne a döntőben! Bunda!
(
selena_taylor_fan
2011. december 11. 20:57
|
|
Tündieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 150977 offline
|
Szerintem akik játékban vannak vagyis Enikő,Gergő és Tibi majdnem mindegyiknek gyönyörű hangja van akárcsak Tamásnak nagyon szép hangja van és ahogy a Feró is mondta kivételes.Szerintem a jövőben még fogunk hallani róla...Szóval aki szereti az ne nagyon bánkódjon...És drukkolok a még bent maradt versenyzőknek!Hajráá
<3
2011. december 12. 07:45
|
|
szabonikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 132520 offline
|
Nemértem.Enikőnek kelett volna mennie,semmi hangja Tomihoz képest ráadásul iszonyat nagyképű,de játssza csak tovább magát meglátjuk mire megy vele ://.Gergőt meg hagyjátok békén ő a legjobb,hatalmas egyéniség mindig mást mutat sose lehet megunni,és nagyon jó előadó,kiváló hanggal.Hajrá!
2011. december 12. 12:17
Ő neki volt az egyik legjobb hangja a műsorban, sajnálom.
2011. december 12. 18:30
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
Nem neki kellett volna kiesnie.Ő a legtehetségesebb az egész X-faktorban.Mondjuk tavaly is akinek nyernie kellett volna az esett ki és egy bohóc jutott tovább.Sajnálom a Gergő rajonókat de neki kellett volna kiesnie vagy a színésznőnek".
2011. december 12. 22:32
|
|
Paniniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 163221 offline
|
Ő volt a legtehetségesebb, neki drukkoltam... Nem hiszem el azt, hogy az emberek a cukiságra mennek egy tehetség kutatón és nem pedig a TEHETSÉGRE! Hiszen már a nevébe is benne van, hogy itt nem a jövő Justin Biebereit és Zsófikáit keresik, hanem mondjuk olyan tehetségeket mindt Adele és Tamás!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.