Remélem Enikő nyeri meg.
D szerintem Kocsisnak kellett volna kiesnie, vagy esetleg Baricznak.
Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 11. 11:09
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Nekem ő volt az egyik kedvencem, és szerintem Enikőnek kellett volna kiesnie.Jobban örültem volna, ha Kocsis Tibi helyett ő ment volna tovább.Remélem hogy Gergő nyeri meg.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 11. 11:12
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Nina1122 @ 2011.12.11. 08:15)
Én nagyon sajnálom őt. Kiejtették a legjobb énekest,aki meg is nyerhette volna.Szerintem ma Enikő sokkal rosszabb volt,és különben is nem nekik kellett volna párbajozniuk,hanem mondjuk Gergőnek és Enikőnek.De innen is látszik mekkora kamu ez az egész.Már rég meg van írva,hogy ki fogja megnyerni.Nem akarok megsérteni senkit,de szerintem Gergő az egész műsor alatt nem mutatott olyan színvonalat mint Tamás ma.Ő mindig kihozta magából a maximumot és szívét,lelkét beleadta a dalokba.Remélem még nagyon sokat hallunk róla.És nem fog eltűnni.Én sosem fogom elfelejteni.
Nem igazán mondhatod, hogy ebből látszik, hogy kamu, ugyanis ha megnézed Facebookon Enikő után Gergőnek van a legnagyobb rajongótábora. És akkor még nem is beszéltünk azokról, akik ugye nem Facebookoznak vagy csak nem lájkolták az oldalt.
2011. december 11. 11:13
Idézet (ophely88 @ 2011.12.11. 08:34)
Én attól tartok, hogy ezekután elveszik a süllyesztőben. A Retek Klub az első 3 helyezettet fogja sztárolni, a többit egy darabig, aztán hagyják őket a fenébe. Tomi lelkének ez amúgy nagy csalódás lehet, azon se csodálkoznék, ha nehezére esne folytatni, miután a Retek Klub leveszi róla a mancsát. Érezheti magát nagy nullának szegény és gondolhatja, hogy minek ez nekem, ha ez sem elég jó a népnek (ami persze nem így van).
Én pedig azért 'aggódom' a sorsáért, mert egyike azon magyar előadóknak, akiket szeretek és nagyon tehetséges. Nem igazán hallgatok magyar zenéket, az ő dalait viszont hallgatnám de Retek Klub nélkül nem igazán menne neki a szekér (szerintem).
Én pedig azért 'aggódom' a sorsáért, mert egyike azon magyar előadóknak, akiket szeretek és nagyon tehetséges. Nem igazán hallgatok magyar zenéket, az ő dalait viszont hallgatnám de Retek Klub nélkül nem igazán menne neki a szekér (szerintem).
Igen, benne van ez is a pakliban, viszont remélem Kati-féle sorsa lesz (lásd: nagyobb sztár mint kedves Csaba). Ez most azon áll hogy kap-e lehetőségeket, és mint ahogy írtad, hogyan fogja fel a dolgokat. Már a saját akaraterején múlik
ophely88
2011. december 11. 11:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (dóóra @ 2011.12.11. 10:02)
Tegnap azt hittem,hogy rosszul hallok. o_O Nekem is ő volt az első számú kedvencem. Mondanom se kell,hogyha nem Tibor nyeri akkor végképp bunda az egész!
Egyértelmű,hogy Gergőre fél Erdély szavazott,meg még drága Vera fanok is. A hab a tortán már csak az,hogy dúl a szerelem köztük Verával...:|
Egyértelmű,hogy Gergőre fél Erdély szavazott,meg még drága Vera fanok is. A hab a tortán már csak az,hogy dúl a szerelem köztük Verával...:|
1. Már akkor is hatalmas rajongótábora volt, amikor még Vera bennt volt és nem volt köztük semmi, legalábbis nem nyilvánosan.
2. Erdélyből nem lehet szavazni.
Annyira imádom, hogy mindenki kétségbeesetten kapálózik és keresi a magyarázatokat, csak mert a kedvence kiesett.
2011. december 11. 11:30
Hát Baricz Gergő nek kellett volna kiesni!!!
selena_taylor_fan
2011. december 11. 11:32
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Szerintem simán benne lehetett volna a top 3-ban, sőt a top 2-ben is.
Enikőnek kellett volna kiesnie, Tamás sokkal jobban megérdemli, hogy a versenyben maradjon.
2011. december 11. 11:32
Egyetlen egy előnye van annak, hogy Tomi kiesett
(
Mostmár teljes erőmmel Tibónak szurkolhatok! Hajrá!neked kell megnyerned!!!
<3
Mostmár teljes erőmmel Tibónak szurkolhatok! Hajrá!neked kell megnyerned!!!
2011. december 11. 11:33
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Sajnálom, hogy kiesett pedig tehetséges volt. :S
a Baricz gyász eshetett volna ki helyette...
a Baricz gyász eshetett volna ki helyette...
selena_taylor_fan
2011. december 11. 11:35
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nagyon-nagyon sajnálom,hogy a Tomi esett ki:(
eleve nem is nekik kellett volna párbajozni..
eleve nem is nekik kellett volna párbajozni..
2011. december 11. 11:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (bakocsenge @ 2011.12.11. 10:19)
Egyszerűen kész vagyok!!!Távozott az egyetlen valamirevaló énekes!! Tamás fantasztikus tehetség, ellenben a Baricz Gergő nem tud énekelni, borzalmas a hangja, de jókor jött ez a szerelmi szál, minden romantikus lelkületű rá szavazott. Remélem, a Malek világsztárt farag Tomiból, mert megérdemelné!! Szerény véleményem szerint Lukács Laci után Tarány Tamás lehet a magyar rockzene ikonikus alakja!!!Én mindenesetre nem nézem tovább azt a szennyet, de remélem, hogy a Malek Miki másik mentoráltja nyeri a szériát (Kocsis Tibi), akár jó, akár nem!!! Miki ennyi elégtételt megérdemel, bár én nem értettem Ildikó véleményét: imádja Tamást, jobban mint Enikőt...Legalábbis idáig mindig ezt hangoztatta. Most akkor mivan?!
Teljesen egyetértek mindenben, amit leírtál
Szerintem Ilidkó azért szavazott Tamás ellen, mert nagyon ellenfél lett volna a saját mentoráltjának a későbbiekben. Össze sem lehet hasonlítani Gergő meg Tamás hangját
selena_taylor_fan
2011. december 11. 11:45
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
néztem a tegnapi adást,mivel eléggé érdekelt,hogy kiszórják-e végre vera "jobbik felét".sajnos csalódnom kellett,még csak párbajoznia sem kellett.csak gratulálni tudok ahhoz,hogy egy ilyen tehetséges embert raktak ki,mint tamás.ésszel fel nem foghatom a dolgot.persze,gergőnek van sok lány szerint "cuki" pofija,nem pedig tamásnak.ebből is látszik,hogy manapság sokkal többet jelent egy jó külső,mint az,hogy valaki tudjon énekelni.
2011. december 11. 11:49
Gergő helyett neki kellett volna bejutni.Jobban megérdemelte volna.Bár Enikőnek megy a legnagyobb hajrá.
2011. december 11. 12:10
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Ez nem ér!!! Kiesett az az egyetlen énekes aki miatt érdemes volt nézni ezt az egész műsort! most annyira mérges vagyok!
Mit keres még ott Enikő mikor a mély hangokat kell kiénekelni akkor tiszta hamis? vagy Baricz? aki csak ordítani tud
Kocsis Tibit meg annyira bálványozzák h már egyszerűen taszit :/
Mit keres még ott Enikő mikor a mély hangokat kell kiénekelni akkor tiszta hamis? vagy Baricz? aki csak ordítani tud
2011. december 11. 12:11
|
|
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline
|
ez nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szemétség ő volt a legjobb többet nem is nézem az x faktort
ophely88
2011. december 11. 12:21
|
maybe0330visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 153217 offline
|
figyeljétek meg a legirítálobb Köcs.g Baricz fog nyerni...de az nagy szégyen lesz!!! mondjuk engem különösebben már nem érdekel az x faktor Már ha ez X faktor ????!!!!!
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.