A legmagasabb kiszabható büntetést kapta dr. Conrad Murray-t, amiért cserben hagyta páciensét, és ezek után megpróbálta eltusolni az ügyet hazugságaival.
A teljes cikkhez kattints ide!
Négy évet kapott Michael Jackson orvosa
2011. november 30. 13:11
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Pont a "legszebb" rész maradt ki a cikkből. Azt is biztos kitörő örömmel és ugrándozással fogadták a családtagok, hogy a túlzsúfolt börtönök miatt csak maximum 2 évet kell leülnie.
1 felhasználónak tetszik:
Alishon.
2011. november 30. 13:22
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.11.30. 13:11)
Pont a "legszebb" rész maradt ki a cikkből. Azt is biztos kitörő örömmel és ugrándozással fogadták a családtagok, hogy a túlzsúfolt börtönök miatt csak maximum 2 évet kell leülnie.
Ez most komoly? Akkor igazából ez a szigor csak a médiának és a rajongóknak szól, nem?
Egyébként én sem értem, hogy lehet ennek örülni. Jacksont már nem hozza vissza semmi sem. Persze a családtagoknak valamilyen szinten jelenthet elégtételt, ha a bűnös megbűnhődik, de sok ilyen témájú dokumentumfilmet néztem már és a legtöbben egyáltalán nem éreznek semmilyen megnyugvást ilyen esetben. Nem jelent semmit. Bűnhődik a bűnös, de az, akit elvesztettünk miatta, már nem tér vissza soha többé.
2011. november 30. 13:42
Megérdemli neki tudnia kellett volna h Jacko szervezete gyenge és h melyik gyógyszerből mennyit adhat be neki.
2011. november 30. 13:45
4 évet?? Édes jó Istenem...elég kevés. Bár abban tényleg van valami, hogy azért nyilván nem állt szánt szándékában megölni Jacko-t! Annyira hülye azért ő sem lehet. Elképzelhető az is, hogy benézte. De annyi szent, hogy az örök poplegendát már tényleg semmi sem tudja visszahozni.
2011. november 30. 13:59
Kár, hogy ezért csak 4 évet lehet maximum kiszabni
Többet érdemelne
Többet érdemelne
2011. november 30. 14:05
4 év a maximum? O.o azthittem azért többetkap.. :/
2011. november 30. 14:22
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
csak?
minimum 44 inkább..
2011. november 30. 14:39
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Csak 4 év???
Én sokkal többet adtam volna neki!! Az ő gondatlanságából halt meg Michael! Ha ő nem telefonozgat (vagymitcsinált) akkor még ma is élne MJ..
2011. november 30. 14:40
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
hát, én többet is adtam volna neki...
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről