Távkapcsolat? Nem akadály!
2011. november 23. 21:05
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Szép és jó, de azért nem mindig működik egy távkapcsolat ilyen tökéletesen. Tapasztalatból tudom, hogy sok dél-amerikai és ázsiai ismerősömmel (személyesen ismert) alig tudom tartani a kapcsolatot az időzónák miatt. Pl. elég kellemetlen egy emailra várni 2 napig, főleg ha épp szorul a kötél körülöttetek... De persze megoldható helyzetek:)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 23. 21:09
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
@Marina Salvatore Ez még egy szerencsésebb helyzet. Én jó, ha évente tudok találkozni a közeli barátaimmal... Az olaszokkal viszont könnyebben megoldható!^^
2011. november 24. 19:59
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Volt már távkapcsolatom, a srác Szlovákiában élt, körülbelül 250 km-re tőlem. Elég nehéz volt, de mindketten nagyon akartuk, megoldottuk. Eleinte... Sokat találkoztunk, minden nap rengeteget beszéltünk, megbíztunk egymásban. Aztán valahogy hirtelen elmúlt a szerelem, megmaradt egy amolyan testvéri szeretet. Körülbelül 4 hónapig voltunk együtt, és nem bánom. Mondjuk ez 5 éve volt, 14 éves fejjel még teljesen oké volt, most viszont nem mennék már bele megint. Bár most sem olyan könnyű, a jelenlegi barátom félig itt, félig Pesten lakik, hol itt, hol ott van, érdekes az életvitele, de úgy éreztem, teljesen megéri, és próbálok megelégedni a heti háromszori találkozással
2011. november 25. 18:24
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
Nem bírnám ki a távkapcsolatot,az fix :S.Elég furán érezném magam.Nekem fontosak az érintések,ölelések és a többi. :/ Bocs (:
2011. november 25. 19:07
|
|
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline
|
Nekem tetszik a cikk szerintem egy tavkapcsolatot csak akkkor lehet igazan kibirni ha mar nagyon jol ismeritek egymast es ha tokeletesen megbizol feledben.De en szemelyszerint nem tudom mennyi idot birnak ki
2011. november 27. 10:02
|
|
scoobydoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.27. Hozzászólás: 538 Csatolások: 355 Azonosító: 7912 offline
|
volt nekem is már ilyen kapcsolatom, kicsit több mint 250km-re tőlem és több mint 5 óra volt az utazás oda, tömegközlekedéssel, és ebbe az időben nem tartozik bele az, hogy várakozni is kellett az átszállások miatt. Majd nem 6 hónapig tartott de aztán a lány részéről vége lett.. nem bánom... ez van...
2011. december 01. 15:30
Mi a kapcsolatunk elején táv kapcsolatban éltünk, és mégis működött. Jövő hónapban már öt évesek leszünk.
2011. december 10. 11:59
nekem jó is meg rossz is 10 km-re lakik a barátom és minden hétvégén látjuk egymást, de volt már olyan kapcsolatom ami eléggé messze volt tőlem
2012. január 06. 13:58
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát én nem tudnék távkapcsolatban élni...:S...bár sok embernek sikerül,és gondolom azért működik nekik,mert nagyon szeretik egymást:)...de így sajna csak ritkán láthatják egymást:S...de a szerelemnek semmi se lehetetlen:)
2012. március 24. 14:17
|
|
Federerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 171864 offline
|
Mondanám hogy a távakcsolat is legyőzhető de hazudnék. Mert azért az igazsághoz hozzátartozik kinek van arra ideje meg energiája hogy mindig 200-300 km-et utazgasson+ lehet ki sem fizetődő
2012. március 27. 21:23
szerintem meg akadály a távolság. én leglaábbis nem tudnék fenntartani egy távkapcsolatot.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.