ezzel zárul ez a csodálatos másfél órás koncert. Fantasztikus.
Milyen zenét hallgatsz most? XII.
2012. február 26. 00:06
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.02.25. 21:32)
Sokfélét, a Melodifestivalent nézem, de leginkább hallgatom 
Timoteij - Stormande Hav (Live!)
(…meg persze Johanna, Bodil, Cissi és Elina)
2012. február 26. 00:16
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Sugarbabes @ 2012.02.25. 17:53)
Amanda Jenssen - Happyland
Amanda Jenssen - Dry my soul (Live!)
(Amanda…)
2012. február 26. 00:26
Idézet (Északi Lovag @ 2012.02.26. 00:06)
Timoteij - Stormande Hav (Live!)
(…meg persze Johanna, Bodil, Cissi és Elina)
Idén nekik kell nyerni, ők az abszolút kedvencek. Ha már majdnem mindenki lassú dalt küld, akkor a svédek küldjenek valami pörgősebbet.
Amúgy ez sem rossz, habár ez stúdióverzióban jobban bejön.
2012. február 26. 00:29
|
|
Idézet (CottonCandy @ 2012.02.25. 19:58)
Anti Fitness Club ft. Hien & Johnny K. Palmer - Moves Like Jagger 
Linda Sundblad - Moves Like Jagger (Live! Radio performance)
2012. február 26. 00:39
|
|
Idézet (Cynthia @ 2012.02.26. 00:26)
Idén nekik kell nyerni, ők az abszolút kedvencek. Ha már majdnem mindenki lassú dalt küld, akkor a svédek küldjenek valami pörgősebbet.
Amúgy ez sem rossz, habár ez stúdióverzióban jobban bejön
Amúgy ez sem rossz, habár ez stúdióverzióban jobban bejön
…igazából Hanna Lindblad kapcsán kukkantottam bele, vagyis nála is csak a szerző személye keltette fel az érdeklődésem, mivel Linda Sundblad írta néhány hete a blogjában, hogy szerzőként az idei fesztiválon is jelen lesz, mert Hanna felkérte, mármint hogy írjon neki valamit, de első hallásra az volt a benyomásom, hogy Linda csak elővett valamit a fiókjából
Mimi Oh - Säkerhetsnål
2012. február 26. 00:48
Idézet (Északi Lovag @ 2012.02.26. 00:39)
…igazából Hanna Lindblad kapcsán kukkantottam bele, vagyis nála is csak a szerző személye keltette fel az érdeklődésem, mivel Linda Sundblad írta néhány hete a blogjában, hogy szerzőként az idei fesztiválon is jelen lesz, mert Hanna felkérte, mármint hogy írjon neki valamit, de első hallásra az volt a benyomásom, hogy Linda csak elővett valamit a fiókjából
…bár Linda szerzőként most Mimi Oh-t is jegyzi
Mimi Oh - Säkerhetsnål
Mimi Oh - Säkerhetsnål
Ennyire nem ástam bele magam a mezőnybe, szóval sokat nem tudok érdemben hozzátenni. Van 1-2 előadó akire azt mondom hogy oké, menjenek ők ha a Timoteij nem nyer, van néhány ami elmegy, és van pár amire azt mondom hogy csak ez ne
ON: Linnea Henriksson - Väldigt kär/Obegripligt ensam
2012. február 26. 01:04
|
|
Idézet (Cynthia @ 2012.02.26. 00:48)
Ennyire nem ástam bele magam a mezőnybe, szóval sokat nem tudok érdemben hozzátenni. Van 1-2 előadó akire azt mondom hogy oké, menjenek ők ha a Timoteij nem nyer, van néhány ami elmegy, és van pár amire azt mondom hogy csak ez ne
Igazából ez utóbbi kategóriából fog kikerülni szerintem a Melodifestivalen győztese, de remélem nem így lesz. ON: [b]Linnea Henriksson - Väldigt kär/Obegripligt ensam[/b
…mondjuk két éve a Timotej-nek a Kom-mal nem sokon múlott, ráadásul vicces kis nóta volt
Lise Karlsnes - Sailors
2012. február 26. 01:11
Idézet (Északi Lovag @ 2012.02.26. 01:04)
…mondjuk két éve a Timotej-nek a Kom-mal nem sokon múlott, ráadásul vicces kis nóta volt
…bár a norvégoknak idén is sikerült totál mellé nyulniuk a választásban, pont úgy mint legutóbb
(…most valami török gyereket küldenek, ez azért valahol olyan, mintha a svédek Dr. Albánt küldenék)
…pedig ezuttal lett volna alternatíva
Lise Karlsnes - Sailors
Lise Karlsnes - Sailors
Ez a Tooji (már a neve is vicces) nem arab?
A Kom nagyon tetszett, jobban mint az idei dal
A dánok viszont szerencsére jól döntöttek, legalábbis szerintem
ON: Серебро - Мама Люба
2012. február 26. 01:42
|
|
Idézet (Cynthia @ 2012.02.26. 01:11)
Ez a Tooji (már a neve is vicces) nem arab?
Bár végülis mindegy, értem mire gondolsz. Nekik lehet ez jön be, bár én személy szerint inkább valami ízig-vérig norvég énekest láttam volna szívesen. Amúgy nekem kicsit Saade koppincs érzésem van vele kapcsolatban, de szerintem nem én vagyok az egyetlen, a nyakamat rá hogy még jó néhányszor meg fogja kapni
Hát, a svédeknél is vannak nem svédek, pl aki ma továbbjutott, Lisa Miskovsky (finn-lengyel), bár vele nincs semmi bajom, nem bánnám ha ő menne.
…meglehet, hogy arab, a youtube-on olvastam kommenteket az alapján gondoltam töröknek valamiért, ahol nem kicsit mélteatlankodtak, hogy ezt a gyereket küldik, végül is ebből is jól látszik, hogy azért a norvégoknál sem elsősorban az objektív megközelítés alapján születik döntés, hanem a mobiltelefonnal rendelkező 8-12 év közötti kiscsajok szavazó kedve alapján
ON:
Briskeby - Joe Dallesandro
2012. február 26. 01:52
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Kutless - Need
(ez az új kedvenc!!
)
2012. február 26. 10:46
Idézet (Északi Lovag @ 2012.02.26. 01:42)
…meglehet, hogy arab, a youtube-on olvastam kommenteket az alapján gondoltam töröknek valamiért, ahol nem kicsit mélteatlankodtak, hogy ezt a gyereket küldik, végül is ebből is jól látszik, hogy azért a norvégoknál sem elsősorban az objektív megközelítés alapján születik döntés, hanem a mobiltelefonnal rendelkező 8-12 év közötti kiscsajok szavazó kedve alapján
…pedig részemről szívesebben szemléltem volna klasszik norvég topmodell kiállítású csajokat a műsorban
…mint az ilyen multikulti szááde2 projektet
ON:
ON:
Nekem nincsenek ilyen topmodell elvárásaim
ON: Серебро - Дыши
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

1 felhasználónak tetszik: