Milyen zenét hallgatsz most? XII.
2012. január 20. 18:50
Lady Gaga-Marry The Night
2012. január 20. 19:44
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Millionaires - Alcohol
2012. január 20. 20:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ömlik a könnyem! Micsoda tehetség hagyott itt ma bennünket. Vérzik a szívem...nem is tudok most többet mondani. Olyan rég óta imádtam és hallgattam a dalait, hogy most nem találok szavakat erre a veszteségre.
2012. január 20. 20:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.20. 20:07)
Ömlik a könnyem! Micsoda tehetség hagyott itt ma bennünket. Vérzik a szívem...nem is tudok most többet mondani. Olyan rég óta imádtam és hallgattam a dalait, hogy most nem találok szavakat erre a veszteségre.
Istenem
Még egy legenda elment...Nem akarom elhinni. És kik maradnak itt...
A francba nem hiszem el, komolyan
2012. január 20. 20:21
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (janet7 @ 2012.01.20. 20:17)
Istenem
Rég sírtam ennyire egy híresség elvesztésekor, mint most. Napok óta őt hallgattam folyamatosan. Évek óta nagy kedvencem, de az utóbbi hetekben folyton vissza-visszatértem a dalaihoz. Mintha éreztem volna...
2012. január 20. 20:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.20. 20:21)
Rég sírtam ennyire egy híresség elvesztésekor, mint most. Napok óta őt hallgattam folyamatosan. Évek óta nagy kedvencem, de az utóbbi hetekben folyton vissza-visszatértem a dalaihoz. Mintha éreztem volna...
Ő egy legenda, egy olyan stílus képviselője, mely már amúgy is kihalóban van. Csodálatos, fantasztikus énekesnő volt, még túl a 70-en is elkápráztatott mindenkit. Nagyon, nagyon fog hiányozni. El sem tudom mondani, milyen nagyon...
Ne is mondd...Sírok én is most nagyon, én...Mikor nézegettem Youtube kommenteket annyira jó volt olvasni, hogy mikor valaki múlt időben írt róla, akkor felvilágosították, hogy hé, ő még él. Nem hiszem el, hogy már ő sincs is, ez rémes
Istenem, csak Aretha maradjon itt, KÖNYÖRGÖK!!!
2012. január 20. 20:35
|
|
|
Idézet (janet7 @ 2012.01.20. 20:28)
Ne is mondd...Sírok én is most nagyon, én...Mikor nézegettem Youtube kommenteket annyira jó volt olvasni, hogy mikor valaki múlt időben írt róla, akkor felvilágosították, hogy hé, ő még él. Nem hiszem el, hogy már ő sincs is, ez rémes
Miért kell ennyi csodás tehetségnek elmennie? Egy igazi legenda volt, egy leírhatatlan tehetség. Hol találunk ma egy énekest ekkora hanggal és ennyi érzelemmel, szenvedéllyel? Hát sehol! Hiába énekli a túlbecsült Beyonce, vagy bárki más a dalait, ha megfeszülnek, ha az egész életüket a próbálkozásra teszik fel, akkorsem fognak a nyomába sem érni SOHA. Nem tudom elégszer leírni, hogy mennyire nem akarom elhinni, hogy elment.
Nagyon gyorsan elvitte a leukémia. Nem volt már fiatal. Szép, tartalmas élete volt, túljutott a heroin függésén és gyönyörű kort élt meg. És csodás karriert futott be. Öröm őt hallgatni. Annyira profi volt, annyira zseniális. Beyonce??? Höhh, hol van Beyonce Etta Jameshez képest? Megmondom én: sehol se! Az évszázad egyik legjobbja volt, az igazi dívák egyike. Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Etta James, Billie Holiday... - számomra ők a dívák. A '90-es évek nyafogó díváival a világból ki lehetne kergetni. Ezek a nők viszont tudtak/tudnak valamit. Nem hiába maradt fenn a nevük ennyi éven át a szakmában.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 20. 20:48
|
janet7 |
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.20. 20:35)
Nagyon gyorsan elvitte a leukémia. Nem volt már fiatal. Szép, tartalmas élete volt, túljutott a heroin függésén és gyönyörű kort élt meg. És csodás karriert futott be. Öröm őt hallgatni. Annyira profi volt, annyira zseniális. Beyonce??? Höhh, hol van Beyonce Etta Jameshez képest? Megmondom én: sehol se! Az évszázad egyik legjobbja volt, az igazi dívák egyike. Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Etta James, Billie Holiday... - számomra ők a dívák. A '90-es évek nyafogó díváival a világból ki lehetne kergetni. Ezek a nők viszont tudtak/tudnak valamit. Nem hiába maradt fenn a nevük ennyi éven át a szakmában.
Így van. Egy hihetetlen erős nő volt. Valóban szép kort élt meg, sok embert ölt már meg a heroin, de ő itt maradt, eltávoztatott volna fiatalon, mint sok legenda, de hála az égnek nem tette. Viszont még élhetne és élnie kéne.
Én mondjuk imádom a 90-es éveket, de Beyonce meg ez a kommersz vonal...SOHA, soha nem lesznek legendák, sosem fognak az általad említett nevek nyomába érni. Amit ők elértek, tehetséggel érték el, nem s.ggrázással, vetkőzéssel, stílusok lopkodásával meg az internet segítségével. Beyonce lehet akármennyire felkapva, a szememben akkoris csak egy túlbecsült nő marad, aki fele annyira jó sincs, mint amennyire sztárolják és eladta magát. És a többi mostani énekesnőről ugyanez. Iszonyatos, hogy ma mit neveznek egyesek zenének és miért rajonganak. A zene haldoklik. És akik életben tarthatnák, azok iránt vagy nem érdeklődnek, vagy pedig elmentek már. Micsoda szégyen. Valóban ők az igazi dívák, az ÖRÖK dívák. Nagyon fáj most a szívem.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.