Demes Tamás az X-Faktor második kiesője
2011. október 23. 19:30
|
|
Lau.Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 147667 offline
|
pedig olyan szimpatikus,szerethető és jó a hangja.. Lil C- nek semmi hangja nincs egyedül az tetszik benne ahogy táncol. de nem baj Tomi belőled még sztár lesz
2011. október 23. 20:48
Uhh..neki is szurkoltam hogy ő essen ki
Lil C százszor jobb nála
2011. október 23. 21:09
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Hát már kikommenteltem magam,
de azért még annyit hogy: Nem szeretem az ikrek, és a Rocktenors hangját... Persze, van nekik, de valahogy olyan ROSSZ HALLGATNI. Biztos nem keresnék rá a youtube-on pl., hogy jaj ezt de szeretem, és meghallgatom... Remélem miattuk nem szórják ki a kedvenceimet... (Muri, Vera, Gergő) meg a további tehetségeket, pl. Kocsis Tibor.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. október 24. 05:34
|
|
romanticcicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 62 Csatolások: 14 Azonosító: 135570 offline
|
Nem volt nagy kedvencem,de még mindig jobb,mint az Ikrek...Komolyan mondom,hogy ha meghallom a hangjukat feláll a szőr a hátamon...Legtöbbször olyan,mint a macska nyávogás...Nem akarjátok legközelebb őket hazaküldeni?
ophely88
2011. október 24. 13:38
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
Lil C-nek kelett volna mennie..nagyon de nagyon sajnáltam Tomiiiit:(((♥ Mindig azok az emberek esnek ki, akik jók:S Ildikót is sajnáltam..bisztos nehéz lehetett neki ez a helyzet:/ TOMIII♥
2011. október 24. 16:14
|
|
Flower21♥ Books&Movies ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 0 Azonosító: 151172 offline
|
szerintem nem úgy kéne szurkolni valakinek vagy csapatnak, hogy helyesek-e az énekesek, hanem úgy, hogy talán hallani kéne, hogy kinek van jó hangja, vagy, hogy kinek nincs.
a Rocktenors messzemenően jobbhangú énekesekből áll, mint az Apollo23, kár, hogy egyesek tényleg nem hallják a hamis hangokat. Lil C-nek én sem szeretem a hangját, de Demes Tamásé sem volt a legjobb.
a Rocktenors messzemenően jobbhangú énekesekből áll, mint az Apollo23, kár, hogy egyesek tényleg nem hallják a hamis hangokat. Lil C-nek én sem szeretem a hangját, de Demes Tamásé sem volt a legjobb.
2011. október 25. 10:01
meny a fenebe te fajagirl jojan szar lilc mit a fene tamasnak keletvolna tovabb menie!!!!!
2011. október 25. 19:13
Nem szeretem Lil C amióta volt a válógató.Számomra unszimpatikus a srác,nincsen valami jó hangja.Na igen csalódtam Ildikóban a műsor végén.Nagyon sajnálom,hogy kiesett ő volt a kedvencem a fiúk között na meg mindenki között egyik kedvencem volt.Tamás.♥
2011. október 26. 10:28
|
|
Cituvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 161761 offline
|
azért sajnálom keresztes Ildikót hogy választania kellett a mentoráltjai közül de azt kell mondjam jol döntött mert ha lil c esik ki lehet hogy a következő fordulóban meg ugyanugy kiesik demes tamás.
2011. október 26. 15:15
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Végre olyan esik ki aki meg is érdemli! (De félreértés ne essen, akár Lil C is mehetett volna felőlem.)
selena_taylor_fan
2011. október 28. 15:50
Demes Tamásnak nagyon jó a hangja, Lil C meg egy tucat énekes, aki már is elhiszi magáról h valaki.. Én őt küldtem volna haza
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.