Fiú-lány barátság?
2011. október 07. 18:53
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
De van olyan
Nekem is van már 1 éve fiú barátságom ... szerintem a fiúkban jobban meglehet bízni mint a lányokban, ők nem azok a locsi-fecsik.. Csak az a gond, hogy megtetszett nekem. Nem tudom, hogy eddig miért nem, és éppen csak most, de ez van. Szerencsére nem tudja, és nem is akaom neki elmondani, nehogy elrontsam a barátságunkat
2011. október 07. 18:54
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
hát nem tudom hogy létezik e :S
2011. október 07. 18:59
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Igenis létezik nagyon mély fiú-lány barátság. Van egy fiú barátom, aki több mint 10 éve a barátom, együtt nőttünk fel és sosem gondoltunk úgy a másikra. Mindig elmondom neki a pasiügyeimet, ő meg a nőügyeit, segítettem már neki barátnőt találni és mindent megbeszélünk. Mondhatni "öribarik" vagyunk XD
2011. október 07. 19:01
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A másik, hogy sosem lesz féltékenykedés, meg ilyenek. És, talán mert elég "fiús" a viselkedésem, jobban kijövök a pasikkal. Ők nem pletykálkodnak, nem sértődékenyek, nem lelkiznek, ezeket én sem teszem. Szóval létezik... =)
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. október 07. 19:02
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Sztem létezik!!! Sok fiú HAVEROM van, de néhányan nagyon jó barátaim is, és én sem akarok tőlük semmit, meg ők sem tőlem. és ez így van rendjéén!!! :DDD
2011. október 07. 19:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Jó cikk lett!
Szerintem létezik! Nekem van egy csomó fiú haverom! Igaz őket már 8 vagy 11 éve ismerem! De szerintem nem is tudnék beleszeretni egyikbe se, meg ők se belém mert olyanok mintha a tesoim lennének!!
)
Szerintem létezik! Nekem van egy csomó fiú haverom! Igaz őket már 8 vagy 11 éve ismerem! De szerintem nem is tudnék beleszeretni egyikbe se, meg ők se belém mert olyanok mintha a tesoim lennének!!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2011. október 07. 19:07
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Nagyon jó cikk! Nekem is volt sajnos nem túl hosszú ideig egy fiú barátom, legalábbis én azt hittem, hogy barátok vagyunk és nagyon meg is szerettem. Nem is akartam összejönni vele, de az osztályban az egyik lány felfigyelt arra, hogy nagyon sokat vagyunk együtt és elkezdett azon ügyködni, hogy összehozzon minket. Olyanokat mondott nekem, hogy beszélt a sráccal és teljesen belém van zúgva, csak nem meri megmondani, meg neki is mindenféle hazugságot hordott össze rólam. Ezzel sikeresen összezavart mindkettőnket és akkor kezdtünk eltávolodni egymástól, mert kínos volt, hogy mindenki azt hiszi, szeretjük egymást. Aztán a nyáron találkoztunk, ami végül egy randiba csapott át és úgy tűnt, tényleg összejövünk. De aztán rájöttem, hogy ez így nagyon nincs rendben, nem is úgy szeretem a srácot, és rengeteg olyan tulajdonsága van, amit a barátnőjeként nem tudnék elviselni, úgyhogy végül nem lett semmi a dologból. Ennek az lett a következménye, hogy most már szinte egyáltalán nem beszélünk egymással, mindig igyekszik elkerülni és egy csomó más lánnyal barátkozik meg jópofizik az orrom előtt. Ez nagyon fáj, főleg, hogy mindennap látnom kell és iszonyatosan hiányzik. Szóval amelyik lánynak van igazi fiú barátja, az tényleg nagyon becsülje meg, mert ilyen könnyen elveszítheti.
2011. október 07. 19:09
|
|
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline
|
Nekem nagyon sok fiú ismerősöm van akivel jóba vagyok. De azt sem nevezném barátságnak inkább haverságnak. Viszont van egy fiú akit barátomnak tekintek igaz csak neten tartom vele a kapcsolatot és egyszer találkoztunk de maximálisan megbízom benne
2011. október 07. 19:10
|
|
Naffyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 161067 offline
|
Szerintem létezik!
És a fiúkra/lányora nem csak úgy lehet gondolni, hogy LÁÁÁÁÁÁÁW, hanem úgy is, hogy fú, ez a gyerek tök jófej!
És ha az ember mind a két szitut átélte már életében, akkor csinálta jól!
mert azért milyen lenne márt, ha az ember beleszeretne fűbe-fába? Eléggé szar...
És ha találsz egy jófej srácot/csajt, akibe sohasem szeretnél bele, de nagyon tetszik a stílusa/szivesen röhögnél/dumálnál vele együtt, akkor mit csinálsz?
És ha a fiú szerelmes lesz beléd? És ha elmondja neked? Én akkor azt mondanám neki, mint amit én hallanék az ő szájéából, ha velem történne meg ugyanez (szerelmes vagyok bele és ő visszautasít. magyarul.).
És a fiúkra/lányora nem csak úgy lehet gondolni, hogy LÁÁÁÁÁÁÁW, hanem úgy is, hogy fú, ez a gyerek tök jófej!
És ha az ember mind a két szitut átélte már életében, akkor csinálta jól!
mert azért milyen lenne márt, ha az ember beleszeretne fűbe-fába? Eléggé szar...
És ha találsz egy jófej srácot/csajt, akibe sohasem szeretnél bele, de nagyon tetszik a stílusa/szivesen röhögnél/dumálnál vele együtt, akkor mit csinálsz?
És ha a fiú szerelmes lesz beléd? És ha elmondja neked? Én akkor azt mondanám neki, mint amit én hallanék az ő szájéából, ha velem történne meg ugyanez (szerelmes vagyok bele és ő visszautasít. magyarul.).
2011. október 07. 19:20
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Én váltig állítom, hogy létezik olyan, hogy fiú-lány barátság. Nekem is van egy olyan fiúbarátom, akivel már pisis korunk óta együtt vagyunk, és mindig csak baráti érzelmet tápláltunk egymás iránt. Legalábbis az én részemről nincs több, de szerintem ő sem érezne többet irántam. Viszont szerintem egy lánynak csak egy fiú barátja lehet. Egy fiú barát, akinek mindent elmond, csak úgy, mint egy barátnőnek. Nem is olyan rég, az egyik fiú ismerősömet (akit egykoron még barátomnak tekintettem) láttam egy lánnyal a főutcán, és később az egyik közösségi oldalon "hivatalossá" tették a kapcsolatukat. Szerintem sok kamasz érzett már olyat, mintha több millió százlábú járna táncot a hasában, és sírni támad az embernek kedve. Ez az a kellemetlen, zavart érzés az, amikor el akarsz futni a világból. Azóta sem tartom azzal a fiúval a kapcsolatot. Nekem elég egy fiúbarát, akiben meg lehet bízni!
2011. október 07. 19:22
egy csomó fiú barátom van, mégse vagyok szerelmes belé
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.