Bonnie Wright: „Ginny után is van élet!”
2011. szeptember 18. 20:29
Annyira örülök, hogy Bonnie nem látja sötétnek a jövőjét a Harry Potter után sem. Remek színésznőnek tartom, remélem a jövőben is sikeres lesz.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a Ginny szerepéből való kibújás teljesen sikeres lesz, ugyanis mi emberek (köztük ugye jómagam is) hajlamosak vagyunk egy szerep alapján megítélni az adott sztárt és az alapján a film alapján beskatulyázni.
Nem is tudtam, hogy Bonnie rendez is, hát sok sikeret neki ebben is.
Nem is tudtam, hogy Bonnie rendez is, hát sok sikeret neki ebben is.
2011. szeptember 18. 20:38
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
sok sikert neki mindenben
2011. szeptember 18. 23:46
Elég nagyot kell kanyarintania ahhoz, hogy többé ne Ginny Weasley-ként emlegessék... Bár én soha nem értettem, hogy miért akarják ők annyira elfelejteni ezt az egész Harry Potter dolgot, elvégre enélkül valószínűleg sehol nem lennének.
2011. szeptember 19. 00:11
|
|
orsollyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 156603 offline
|
Pál Panna.. szerintem attól h enélkül sehol nem lennének.. lehet hogy kicsit unalmas majdnem egy életem keresztül ugyanazt a szerepet eljátszani meg h mindenhol csak úgy ismerik őket, mint a harry potterben alakított karakterük.
2011. szeptember 19. 09:03
ha igazán ki akarnak törni a varázslótanoncok szerepéből,akkor sikerülni is fog neki(k) csak akarni kell. és reménykedem,hogy sikerüljön is nekik és sok filmben láthassam még őket
2011. szeptember 20. 15:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.18. 22:00)
Én azért továbbra is skatulyázom 
Azt nem kellene, pont emiatt nehéz kitörnie a hosszú sorozatban vagy filmekben szereplő színészeknek. Akkor pedig veszélyesebb a helyzet, ha nagy amerikai produkciókkal vállnak híressé. Senki nem akarja, hogy úgy járjon, mint Sean Bean. (Ő mondjuk LOTR előtt is színészkedett, BW-nak a HP előtt nem igazán volt szinte semmi szerepe, de lényeg a lényegben, a skatulya). Tessék elkövetkeztetni, tudom, hogy nem egyszerű, de így is elég nehéz neki, mert egy nagy amerikai, részben angol filmmel vált ismerté, az pedig nem jó. Mindenkinek meg kellene mászni azt a bizonyos létrát és utána felszállni a magas lóra, mert most a kisasszony is hoppon van, a HP-nek rég vége, de mindenki Ginnynek hívja
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: