Az amerikai Glamour magazin szerkesztősége Londonban érte utol a Harry Potter-szériák vörös boszorkányát, Bonnie Wrightot. A színésznő mesélt terveiről és a Harry Potter utáni életéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bonnie Wright: „Ginny után is van élet!”
2011. szeptember 18. 11:45
2011. szeptember 18. 11:48
Teljes mértékben egyetértek velük. Nem kell örökre a beskatulyázott szerepeikben maradniuk - minél több filmet elvállalnak, annál elismertebb színészek és színésznők lesznek, akiket nem csak onnan ismernek meg, hogy 'hé, ő volt Ginny a Harry Potter-ben'.
2011. szeptember 18. 11:58
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
hát naná ,hogy van élet Ginny után.
2011. szeptember 18. 12:17
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Bonnie. ♥♥♥♥♥
áh de imádom ezt a színésznőt. Az egész HP alatt ő volt a kedvencem na meg Potter. Tökéletesen igaza van. Mondjuk ha én játszottam volna Ginny szerepét vagy akárki másét, én bizony nem akarnék kitörni a szerepből. Ettől függetlenül, szerintem sikerülni fog neki.
áh de imádom ezt a színésznőt. Az egész HP alatt ő volt a kedvencem na meg Potter. Tökéletesen igaza van. Mondjuk ha én játszottam volna Ginny szerepét vagy akárki másét, én bizony nem akarnék kitörni a szerepből. Ettől függetlenül, szerintem sikerülni fog neki.
2011. szeptember 18. 12:23
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Szerintem is ki lehet törni ebből a szerepből :'). Vagyis én nagyon remélem, hogy sikerülni fog neki, és remélem hogy sok filmben láthatom mert szerintem nagyon tehetséges színésznő : )
2011. szeptember 18. 12:34
Szerintem sikeres színésznő lehet belőle, van hozzá elég tehetséges és sok sikert ennek megvalósításához!
2011. szeptember 18. 12:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Próbálkozni még lehet. Sajnos ez nem csak tőle függ, mert az emberek hajlamosak a jó színészeket egy két film után beskatulyázni. Kifejezetten örülök, hogy amerikai független filmet forgatott, mert az másabb, mint a HP, ez már egy lépés a jó irányba
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: