Kártékony SpongyaBob
2011. szeptember 14. 14:44
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ugyan én szeretem, de hülyeségnek tartom, hogy káros lenne... bár nem lepődtem meg rajta, de akkor is
2011. szeptember 14. 14:48
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
szerintem nem a 4 éveseknek szánták
amúgymeg ha már itt tartunk, nem ez az egyetlen tévéműsor ami agymosás. ennyi erővel akkor mi a való világ? mert ennyi erővel az agymosás szó enyhe kifejezés lenne rá
amúgymeg ha már itt tartunk, nem ez az egyetlen tévéműsor ami agymosás. ennyi erővel akkor mi a való világ? mert ennyi erővel az agymosás szó enyhe kifejezés lenne rá
2011. szeptember 14. 14:48
Egyébként én már egészen kicsi koromban is néztem a Nickelodeon-t és ugyebár a Spongyabobot is,mégis normális vagyok.Én egyetlen egy embert nem ismerek aki ne szeretné.
Spongebob4ever<3
Spongebob4ever<3
2011. szeptember 14. 14:49
Spongebob
amugy nem azert de ha a Spongebob karositja az agymukodest, akkor a VV es tarsai mit csinalnak????
amugy nem azert de ha a Spongebob karositja az agymukodest, akkor a VV es tarsai mit csinalnak????
2011. szeptember 14. 14:52
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
háát...őszinte leszek,soha nem szerettem a sorozatot.valahogy nem köt le,egyszer mgnéztem belőle egy részt a húgom unszolására,de inkább utána ki is kapcsolatm a tv-t.nem nagyon látok értelmet benne,bár azon meglepődtem,hogy károsnak tartják a gyerekekre.szerintem a VV és a hasonló agyszülemények sokkal inkább úgymond ˝veszélyesek˝ a kicsikre,mint spongebob.ha választani kéne,akkor a gyerek nézze inkább ezt a rajzfilmet
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 14. 14:57
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Én mindig nézem a Spongyabobot és imádom.
Főleg Patrikot
. És szerintem sem káros az egészségre, bár van pár idiótaság benne de ez a sorozat tényleg nem 4 éveseknek készült. Én például láttam a Spongyabobtól sokkal idiótább mesét nem is egyet!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 14. 14:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én soha sem szerettem SpongyaBobot de azért szerintem ez nem teljesen helyénvaló megállapítás. Nézhettek volna bármi mást arról a csatornáról, vagy egy Dizni mesét, akkor sem hiszem, hogy más lett volna az eredmény. Ki tudja? Nem kifejezetten Szivacs Úrral van a baj, hanem az agyrohasztó és/vagy hülye mesékkel
2011. szeptember 14. 14:59
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Azt, hogy 4 évesen valaki Spongyabobot nézzen, szerintem nem elfogadható, hisz tényleg van egy pár durva rész benne. Én nem jelenteném ezt így, ki, hogy a Spongyabob káros a gyerekekre, hisz minden más sem jó, ha azt nem a korunkhoz megfelelően látjuk. És egyébként is. Igen, szerintem is főleg a szülő felelőssége, hogy mit néz a gyerek. Ha van valami szerinte nem megfelelő dolog az adott műsorban, akkor tiltsa el tőle a gyereket. Ameddigre meg már megtanulja kicselezni a szülőket, hogy hogyan tudja mégis megnézni titokban, akkor már elérte azt a bizonyos kort.
2011. szeptember 14. 15:08
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Ez annyira hülyeség, a magyar esti mesére is ki rakják a 6-os karikát. Ha a szülőknek ez nem tetszik akkor vegyenek DVD filmet, hogy a 4 éves gyerek azt nézzék. Egyébként, meg szerintem senkinek se árt, ha szombat reggel meg néz egy SB. részt, szerintem vicces, jókat lehet rajta nevetni.
2011. szeptember 14. 15:08
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Ja hát igen sokan hoztátok fel a valóvilágot . Hát igen azt is egy csomó gyerek nézi amikor például Évájék egy óvodába láttogatak akkor is minden gyerek tudta ,hogy kik ők . És hát nem is beszélek arról ,hogy milyen emberek vannak ott.
2011. szeptember 14. 15:11
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem azért bukták el, mert annyira lefárasztotta őket...
velem is mindig ez van... amúgy nagy hülyeség az a mese...
2011. szeptember 14. 15:13
Spongyuuuuusz
Nem sok olyan mese van amiben vannak igazán jó poénok,és szórakoztató de ez pont egy ilyen sorozat.Nem értem mi a bajuk vele,nem azért van hogy okosodjanak tőle a gyerekek.Bevallom én is nézem és szerintem nem lettem tőle hülyébb.Sőt a 11 éves öcsém sem,meg 6 éves hugom sem.Ha meg a 4 évesek IQ szintjét csökkenti akkor nézzék meg mondjuk 2 év múlva.Szóval nem vágom milyen agresszív elemeket tartalmazhat azon kívül hogy Spongyusznak szinte minden részben leesik a keze.
Ennyi erővel az én agyamra meg idegeimre a Dóra meg a Go Diego Go (vagy mi a sz.r) káros.
2011. szeptember 14. 15:15
|
|
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline
|
Hát én még mindig imádom ezt a mesét.Igaz hogy sok értelme nincs de akkor is imádom.A kutatásról meg az a véleményem h nem négy éveseknek készült ez a mese.
2011. szeptember 14. 15:22
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Imádom a Spongyabobot és szerintem nem az ilyen pici korosztálynak készült, hiszen ezeket a fárasztó poénokat szerintem ők nem értik még.Amúgy nem szégyellem,hogy máig nézem
2011. szeptember 14. 15:25
hát, tényleg nem a 3-5 éves gyerekeknek van, de én imádom azt a mesét <3
2011. szeptember 14. 15:25
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
én 4 évesen még nem néztem a spongyabobot...csak alsóban kezdtem el, tényleg nem való olyan kicsiknek
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.