Wolf Katit várja a holnap
2011. szeptember 09. 15:07
Akármilyen elcsépelt az alap és a szöveg, Kati nem tud úgy énekelni, hogy ne legyen kedvencem minden száma. Borzongatóan jó hangja van, imádom!
2011. szeptember 09. 15:29
|
|
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline
|
Szuperrrrrrrr imádommmm <3<3
)
2011. szeptember 09. 15:35
jó! de nekem valahogy jobban tetszik az előző!
2011. szeptember 09. 15:47
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Nekem nem tetszik még annyira, mint a Szerelem miért múlsz.Egyébként nagyon szeretem Katit, meg minden, de úgy érzem néha h ez nem az ő stílusa...Csak azért csinál ilyen dalokat h a fiatalok szeressék...De ez csak az én véleményem.
2011. szeptember 09. 16:04
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
Őt akarják küldeni a kövi ESC-re is?
jó 5let mert most nem igen tudok mondani olyan előadót aki tudna minket képviselni
még Janicsák Veca az akit küldenék
2011. szeptember 09. 16:10
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
sok értelme nem lenne őt küldeni... minek?? ők tudják. úgy is sz@rok leszünk szóval nekem olyan mindegy... úgyse fogok magyaroknak szurkolni, max csak a mihez tartás végett.... de am nekem ez a zenéje se tetszik. bocsii.. =/
2011. szeptember 09. 16:15
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Jó a hangja, a szám már kevésbé. Vagyis jó, csak nem nem kéne bele a tucctucc... Csinálhatna olyan számot is ami talán az ő stílusa. Az ő hangjából sokkal többet ki lehetne hozni. Na de azzal ugye nem nyomnák a VIVÁN, mert ott csak ilyen dalok mennek. Na de szerintem nem küldik el még egyszer őt az Euróvízióra... Szerintem ezzel a számmal még a döntőig se jutna el. A Szerelem miért múlsz?-szal nyerhetett is volna, csak hát Magyarország nem nagyon szokott nyerni. És az Euróvízió is egy nagy baromság. Szomszédok a szomszédra szavaznak stb... Nálunk még a szomszéd országok se szavaztak rá. Pedig igazán jó adta elő a dalt. De nem ez a lényeg... Tulajdonképpen fogalmam sincs kit küldenek ki. Lehet senkit se fognak.
2011. szeptember 09. 16:30
Nagyon jó!!!Az előző dala is nagyon szép volt..
2011. szeptember 09. 16:40
A hangja mint mindig most is nagyon jó,de a szám valahogy nem annyira tetszik!Szerintem hasonló stílusút kellett volna választania mint a Szerelem mért Múlsz...De azért remélem ehhez is majd egy jó klipet forgat!!
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik