MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. szeptember 06. 21:51
hát vannak szépek. de most ez a niki meg vanessa meg miley ruha. valami borzalmas.
2011. szeptember 07. 12:09
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
Nicky Minaj jesszusom xD
2011. szeptember 07. 12:10
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
na Britney az szép
2011. szeptember 10. 11:50
nicki minaj-nak érdekes rucia van de nekem tetszik mindig szeretem az olyan cuccokat ami különleges és ez az xDDD ami nekem nem naon jön be az miley ruhája az nem valami jó de nekem amúgy mindegyik bejön am vanessán látcik egy kis túlsúly de még igy is csinos
2011. szeptember 10. 11:55
am britney naon merev olyan mint egy katona xD de jó a rucia
2011. szeptember 11. 12:37
|
|
méri91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.08. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140381 offline
|
Hát igen. Szerítem nem mindegyik szép! Annessa,Nicki,Kelly,Zoe,Miley és Beyonce ruhája nem tetszik sose vennék fel ilyet pedig elég egyedi a stilusom.Igazából szerintem Katy Perry ruhája a legjobb az összes csilógó vilógó ruha közül.Nicki Minaj is hogy lehet enyire hülye?! Szőrnyű! A sztárok erölcsi szintje rohamosan csöken mert ők akkarnak a középpontban lenni! Akár mint egy 1. osztály aki azón versenyez hogy kit tart a tanár a legokosabbnak. Csak a sztárok esetében a rajónók szemében akarnak a legnagyobbnak tűni. De van amikor nem örömőt szereznek hanem vágyakat ami sosem fog teljesülni. Én ezt onnan tudom hogy én is átéltem már ezt! Mindig azt akartam hogy én is olyan híres és gazdag legyek mint ők! De tudtam hogy ez nem lehetséges és szőrnyű érzések törtek rám.
Szóval csak annyi hogy a sztárok se egy tökéj hercegnöcskék.Sőt színte több rossz tulajdonságuk vn mint nekünk átlag embereknek!
Szóval csak annyi hogy a sztárok se egy tökéj hercegnöcskék.Sőt színte több rossz tulajdonságuk vn mint nekünk átlag embereknek!
2011. szeptember 12. 17:26
|
Fanny1227visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 142776 offline
|
juj.vannak nagyon szar kinézetű sztárok Vanessa és Miley ruhája okozta a legnagyobb csalódást.Számomra Ők is benn voltak abban a csoportban akiktől a legtöbbet vártam vna.!
De Selenának nem volt rossz a szerelése Britney-nek nagyon tetszik a ruhája.Nicki Minaj kicsit botrányos.:/ Katie Holmes nagyon jól nézett ki! Katy Perry-től pedig mokszoktam ezt a túl színes világot!
2011. szeptember 20. 14:20
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
Vanessa nagyon meghízott!!!!
2011. szeptember 21. 13:07
|
|
MissDemon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 156481 offline
|
Selena, Britney és Katie Holmes ruhája nagyon tetszik!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: