Szívesen várok minden rajongót!
Christina Perri
2011. augusztus 27. 20:43
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nagyon csodálkoztam, amikor láttam, hogy nincs topicja de én most csináltam neki. Épp a minap néztem az MTV Hits-et és ott láttam a Jar Of Hearts számát. Valami fantasztikus.
2012. február 20. 19:10
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Az elmúlt napokban kezdtem sűrűn hallgatni Christinát és valami fantasztikus csajszi.Hihetetlenül tehetséges,imádom a mély hangját,imádom a dalait,imádom magát ezt a lányt.Az pedig,hogy még senki nem írt a topicba,szomorú.
Személyes kedvencem tőle ez:
2012. február 20. 19:13
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Christina régóta nagy kedvencem,mert az a meglepő őszinteség, amit a Jar of Hearts-ban is megénekel,bárhol,bármikor megállja a helyét.Nagyon tehetséges,ritkán akad ilyen.Ráadásul nagyon vagány,klassz,egyedi a frizurája.
2012. február 20. 19:52
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (Ninaa. @ 2012.02.20. 19:13)
Christina régóta nagy kedvencem,mert az a meglepő őszinteség, amit a Jar of Hearts-ban is megénekel,bárhol,bármikor megállja a helyét.Nagyon tehetséges,ritkán akad ilyen.Ráadásul nagyon vagány,klassz,egyedi a frizurája.
Igen. Én már csak azt sajnálom, hogy még itt, Magyarországon nem oylan sokan ismerik. Pedig remélem minél előbb megismerik, mert szörnyen tehetséges.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsyy97
2012. február 25. 10:36
Christina egy eszméletlen nő, és komolyan mondom, sosem alkotott még senki egy olyan érzelmes, őszinte, de mégis hangulatos dalt, mint a Jar of Hearts. Minden elismerésem ezé a nőé
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2012. március 08. 18:16
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
IMÁDOM A SZÁMAIT ÉS SZÉP CSAJ!
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.