milyen a melle
Lady Gaga meztelenül, megkötözve pózol
2011. augusztus 26. 18:10
|
|
L.A Łowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 158608 offline
|
Sztem egyáltalán nem botránkoztató vagy brutális, Gaga egy olyan nő, ember aki nem fél a kritikáktól és felvállalja önmagát..nem érdeklik a begyöpösödött szokások és életformák.. neki saját van. Ő más szemszögből nézi a világot..nem áll be a tömegember kígyózó röhelyes soraiba..
Am ha megnéztétek a képeket, akk van köztük néhány igazán jó fotósszemszögből nézve, művésziek..persze van köztük olyan is, ami nekem sem jött át és sztem nem olyan jól sikerült..de olyan mindig van (:
Am ha megnéztétek a képeket, akk van köztük néhány igazán jó fotósszemszögből nézve, művésziek..persze van köztük olyan is, ami nekem sem jött át és sztem nem olyan jól sikerült..de olyan mindig van (:
2011. augusztus 26. 18:11
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
mik ezek kommentek? már minden harmadik sztár szinte pózolt már meztelenül,vagy villantott
és Gagáról sem ezek az első csak még egy a sok közül és Gagának amúgy is ilyen a természet(magamutogató kicsit,de hangja az van) de azért látom,hogy mindenki azért szépen megnézte a képeket
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 26. 18:12
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Lisa Veronicas @ 2011.08.26. 18:11)
mik ezek kommentek? már minden harmadik sztár szinte pózolt már meztelenül,vagy villantott
és Gagáról sem ezek az első csak még egy a sok közül és Gagának amúgy is ilyen a természet(magamutogató kicsit,de hangja az van)
Ha hangja van, miért nem azzal adja el magát?
2011. augusztus 26. 18:15
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.08.26. 18:12)
Ha hangja van, miért nem azzal adja el magát? 
ő ilyen amint írtam magamutogató,de ő dolga és azért már ezt megszoktuk tőle
ha jól esek neki hát csinálja csak az igazi rajongók is megnézik,de nem ezt értékelik benne
2011. augusztus 26. 18:20
Már ne is haragudjatok, de ezekben a fotókban nemhogy semmi izgató sincs senki számára, de kifejezetten undorítóak.
Nem elég, hogy Gaga teste eleve elég visszataszító, de a pózok, a szemszög, a smink, egyszerűen minden undorító ebben a fotósorozatban.
Nem elég, hogy Gaga teste eleve elég visszataszító, de a pózok, a szemszög, a smink, egyszerűen minden undorító ebben a fotósorozatban.
2011. augusztus 26. 18:22
Nyilván nem véletlen szivárogtak ki 
Amúgy kíváncsi vagyok mi lesz a legközönségesebb húzása, mert gondolom pár évig még szeretné magát benne tartani a médiában, és neki az nem elég hogy csak énekesnőként tartják számon...
Amúgy kíváncsi vagyok mi lesz a legközönségesebb húzása, mert gondolom pár évig még szeretné magát benne tartani a médiában, és neki az nem elég hogy csak énekesnőként tartják számon...
2011. augusztus 26. 18:23
Idézet (L.A Łow @ 2011.08.26. 18:10)
Sztem egyáltalán nem botránkoztató vagy brutális, Gaga egy olyan nő, ember aki nem fél a kritikáktól és felvállalja önmagát..nem érdeklik a begyöpösödött szokások és életformák.. neki saját van. Ő más szemszögből nézi a világot..nem áll be a tömegember kígyózó röhelyes soraiba..
Akkor csak én vagyok olyan konzervatív, hogy ez nekem felháborító.
2011. augusztus 26. 18:24
Rosszat fogok álmodni
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.