10 színész, aki még nem kapott Oscar–díjat
2011. augusztus 26. 09:21
Számomra ez elég érthetetlen.. Johnny Depp már rengetegszer bizonyított úgyszintén Ralph Fiennes és Brad Pitt is,de az itt felsoroltak közül szerintem mindenki..
2011. augusztus 26. 11:40
Johnny Depp, Brad Pitt, Bruce Willis és a többiek is megérdemelnék az Oscar-t
2011. augusztus 26. 15:34
|
|
domi0317visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 113913 offline
|
Nekem Brad Pitt az egyik kedvenc színészem és remélem,hogy majd egyszer kap ő is egy Oscar díjat mert már nagyon megérdemli
De amúgy az itt megemlített színészeknek is mind adnék,hisz mindegyiket ismerem és eddig egy filmjükben sem csalódtam személy szerint
2011. augusztus 27. 00:59
Johnnyn és Brad Pitten csodálkozom. Több generációs színészek, így járna nekik. Többet letettek, mint mondjuk Charlize Theron. Mindenesetre Bruce-on nem csodálkozom, ő külön kategória
2011. szeptember 07. 22:01
ez az, hol van Leonardo DiCaprio??? ha jól tudom, ő sem kapott azóta sem, és szerintem ő az egyik legjobb színész napjainkban, minden filmjét imádom.
Én sem Bruce Willisnek, sem Tom Cruise-nak nem adnék Oscart. Most egy Mission Impossible-höz vagy egy Die Hardhoz milyen kiemelkedő tehetség kell? Tehetségesek, meg szeretem őket is, nem azt mondom, de nem érzem náluk azt a sokszínűséget, hogy bármit el tudnak játszani, mint pl. Leo.
Én sem Bruce Willisnek, sem Tom Cruise-nak nem adnék Oscart. Most egy Mission Impossible-höz vagy egy Die Hardhoz milyen kiemelkedő tehetség kell? Tehetségesek, meg szeretem őket is, nem azt mondom, de nem érzem náluk azt a sokszínűséget, hogy bármit el tudnak játszani, mint pl. Leo.
2011. szeptember 12. 21:25
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Pedig Johnny Depp megérdemelné basszus...O.o"
2011. szeptember 26. 18:19
Idén hátha összejön Bradnek a The Tree of Life c. filmje. Megvan rá az esélye, hogy idén megkapja. Mindenesetre szurkolok érte!
2011. szeptember 30. 12:36
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Johnny Depp és Gary Oldman már nagyon régen megérdemelnék az Oscar-t! Leonardo DiCapriot én is hiányolom a listáról, mert őszintén szólva már neki is kijárna az bizonyos Oscar-szobrocska!
2011. október 06. 17:04
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Johnny-n és Geri-n nagyon elcsodálkoztam! Mi az, hogy Johnny nem kapott Oscar-t akinek a kisujjában több tehetség van, mint mondjuk Justin Bieber egész testében,d e azért ő megkapja díjat?? De több színészt is felsorolhatnék! Johnny milliószor bizonyított, az egyik legkedveltebb és legismertebb személyiség Hollywood-ban, egy meghatározó ember,a sízni pályán!!
Hogy egy ilyen korszakalkotó személy, mint ő nem kapjon Oscar-t? Bár így is jobban fennmarad a köztudatban, mint bárki más!!♥♥♥♥
Hogy egy ilyen korszakalkotó személy, mint ő nem kapjon Oscar-t? Bár így is jobban fennmarad a köztudatban, mint bárki más!!♥♥♥♥
2012. június 29. 23:28
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Kemény, hogy ezek közül az őstehetségek közül néhányat még csak nem is jelöltek...egyik ok, amiért gyűlölöm az oscart.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: