Színésznek áll Angelina Jolie tízéves fia
2011. augusztus 18. 02:31
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Ez a szakál rémesen áll Bradnek.. am ügyi gyerek, hála a mamiéknak ő is szerepelhet
De most komolyan, kíváncsi leszek a teljesítményére ^^Tuti jó lesz ^^
2011. augusztus 18. 06:51
zavodni félig egyetértek veled, mert pl: az olsen ikrek pár hónaposan nem akarhattak színészek lenni, de azért egy 10 éves gyerek már el tudja dönteni, hogy szeretne-e filmekben szerepelni. Főleg ha azt nézzük, hogy most már a 10 évesek olyanok, mintha 10 évvel ezelőtti 13 évesek lennének, na mind1.
Szülei révén meg - ha tényleg a színészet az álma- meg is valósíthatja.
Szülei révén meg - ha tényleg a színészet az álma- meg is valósíthatja.
1 felhasználónak tetszik:
Lexie77
2011. augusztus 18. 07:04
jó lehet hogy még fiatal és az apja stúdiója fogja forgalmazni a filmet de valószínű ha egy tehetségtelen gyerek lenne akk nem kapna szerepet még úgy se h. ilyen híresek a szülei. Sztem
2011. augusztus 18. 07:53
Hát ez nem semmi, bár nem hiszem hogy szerepet kapott volna hogyha nem az apuci kicsi fia lenne!
2011. augusztus 18. 08:06
|
|
Lexie77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 20 Azonosító: 156131 offline
|
Én is egyetértek veled Zavodni.
De ladygaga-nak is igaza van, a mai 10 évesek már tényleg érettebbek(vagy csak annak akarnak látszani.) de az is igaz,hogy könnyű úgy filmszerepet kapni,hogy a szüleik világsztárok...
2011. augusztus 18. 09:42
|
|
R.A.G.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 129731 offline
|
Szereintem korai még ez.És egyébként is neki könnyű,híresek a szülei,de mi van azokkal,akik elképesztően tehetségesek,és azon fáradoznak,hogy felfigyeljenek rájuk??
2011. augusztus 18. 09:46
R.A.G. szerintem is igazad van! de sajnos ilyen ez a világ pénz beszél kutya ugat! és ez ellen bármennyire is rossz de nem lehet tenni , ez mindíg is így lesz!
2011. augusztus 18. 10:29
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem ez így nem fair a többi jelentkezővel szemben,ugyanis nem lehet mindenkinek világhíres az édesapja vagy az édesanyja,hát ha még mind a kettő..pluszban ezt elég korainak tartom,hülyeség ennyi idősen egy sztárnak sztár csinálni a gyerekéből.az se biztos,hogy a gyerek is akarja.
2011. augusztus 18. 10:30
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
R.A.G.
Szereintem korai még ez.És egyébként is neki könnyű,híresek a szülei,de mi van azokkal,akik elképesztően tehetségesek,és azon fáradoznak,hogy felfigyeljenek rájuk??
a számból vetted ki a szót
a számból vetted ki a szót
2011. augusztus 18. 10:36
szerintem egy kicsit korán kezdi a színészkedést,ráérne még vele egy darabig. Különben is a "szülei" híresek tudniuk kéne hogy elég nehéz élet...élje ki inkább még a gyerekkorát!
2011. augusztus 18. 10:47
Én nem értemi mi ilyen kiakasztó ebben, Jaden Smith csak 8 éves volt amikor első filmszerepét kapta, arra talán senki nem emlékszik? Talán Maddox is lesz olyan sikeres mint Jaden vagy épp az örökbe fogadó apja Brad...
2011. augusztus 18. 10:53
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
szegény Maddox nem látszik túl boldognak hogy mindenhova paparazzik követik...biztos csak a szülei akarják ezt a gyereksztárosdit
2011. augusztus 18. 11:30
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Annyira éreztem. Olyan nem létezik, hogy egy színészcsalád sarja olajfúróként, vagy targoncavezetőként dolgozzon!
Persze ettől függetlenül én még akkor is nagyon szeretem őket! =D
Persze ettől függetlenül én még akkor is nagyon szeretem őket! =D
1 felhasználónak tetszik:
Lexie77
2011. augusztus 18. 11:34
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát...akkor tegye azt.
nem különösebben érdekel a dolog.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.