Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekei továbbviszik szüleik örökségét: a pár alig tízéves fia filmszerepet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Színésznek áll Angelina Jolie tízéves fia
2011. augusztus 17. 22:26
2011. augusztus 17. 22:35
Nekem aztán nem.. Biztos ilyen Bruce Lee-mozdulatokat fog produkálni ebben a szuperhekus múviban.
Nemhogy örülne, hogy gyerek és élvezné a gondtalan kölykök életét.
Nemhogy örülne, hogy gyerek és élvezné a gondtalan kölykök életét.
2011. augusztus 17. 22:36
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Hát jólvan így könnyű...A háttérből az anyja segít neki...De am meg minek még egy színész,most komolyan? Jó nem azt mondom,hogy nem cuki,de ez már sok...Mért nem lehet normális gyereKk? Mért kell már most túlhajszolni?? Nem értem az ilyesfajta gondolkodás módot...Nagyon nem...
2011. augusztus 17. 22:38
Az alma nem esik messze a fájától mondás ide azért nem illik, mert Maddoxot örökbefogadták 
Egyetértek az előttem szólókkal! Minek kezdi ez is ilyen korán? Mindkét szülője színész, tudhatnák,h tönkrevágják a SAJÁT gyereküket ezzel. Nem elég Maddoxnak az,h folyton paparazzik lebzselnek körülötte, és folyton-folyvást máshol élnek?
Egyetértek az előttem szólókkal! Minek kezdi ez is ilyen korán? Mindkét szülője színész, tudhatnák,h tönkrevágják a SAJÁT gyereküket ezzel. Nem elég Maddoxnak az,h folyton paparazzik lebzselnek körülötte, és folyton-folyvást máshol élnek?
2011. augusztus 17. 22:43
Legalább a gyerekkorát hagynák meg neki,hogy normális legyen.. aztán felnőttként eldöntheti,hogy akar-e az ő világukban élni.
2011. augusztus 17. 23:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Azzal nincs gond, ha a családban öröklődik ez a munka, de előtte járassuk iskolába a gyereket.
Igen is tanuljon színészkedni és ne fiatalként szerepeljen egy nagy költségvetésű filmben. Ennek idő kell. Ha tanult eleget, lehet színész, addig meg maradjon ülve és élvezze a gyerekkort (már amennyire a lesifotósok engedik neki)...
2011. augusztus 17. 23:02
még túl fiatal ehhez nem kéne majd ha már elérte a 18at akkor
2011. augusztus 17. 23:10
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Gratulálok! -.-"
Minek ennyire erőltetni,meg még a kislányuk is megkapta 10 hónaposan első szerepét.
Jó tudom,hogy arra a 10 hónapos kislányra még nincs hatással. De van elég pénzük,később is betudták volna protekciózni Maddox-ot. Miért nem küldik akkor inkább színitanodába? ha a Maddox komolyan szeretné ezt. Jó oké hogy híres szülők meg minden,tehetséges színészek...de szerintem is még korai. Így sincs nyugodt élete.
Minek ennyire erőltetni,meg még a kislányuk is megkapta 10 hónaposan első szerepét.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 17. 23:12
|
|
sz.regi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 149498 offline
|
ja sztem is túl fiatal de neki nem kel tanulnia mert az ereiben folyik a színészkedés xDD nem de azért még fiatal de ha a szüéők engedik akor nincs mit tenni
2011. augusztus 18. 00:05
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Jajj ezt nem vártam tőlük
Mindig példaértékűnek tartottam őket, meg azt, hogy mennyire szeretik a gyerekeiket. De nem szeretem, ha egy sztár sztárt csinál a gyerekéből. Olyan igazságtalan ez másokkal szemben. Ráadásul elég fiatal még ehhez...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.