a többieknek meg grat
Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit
2011. augusztus 08. 12:40
Gratulálok mindenkinek!
már csak meg kell találnom, h hol lehet visszanézni? (:
2011. augusztus 08. 12:45
Nem csalódtam. Ugyan olyan ratymák lista, mint amire számítottam. Egyedül a HP-nek, a Glee-nek, meg Demi Skyscraper-ének örülök, a többi meg...NO COMMENT.
2011. augusztus 08. 12:46
|
|
egon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 157460 offline
|
én mindennel egyetértek,mert ha úgy vesszük Taylor megérdemelten nyert,de az,hogy Selena Gomez a legsexibb nős dzsásztin a legszexibb férfi .. hát hova fajult a vilááág..atya úr isten,elvette a kedvemet.
Én nem nagyon emlékszek kik voltak ebbe a két kategóriába,de ..hát minnyá lemegyek hídbaxD
És grat : Glee, Vámpírnaplók, Bruno,Katy,na meg a skyscraper :x
Én nem nagyon emlékszek kik voltak ebbe a két kategóriába,de ..hát minnyá lemegyek hídbaxD
És grat : Glee, Vámpírnaplók, Bruno,Katy,na meg a skyscraper :x
2011. augusztus 08. 12:47
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
akkor a legszexibb pár: Selena Gomez és Justin Bieber. szerintem ez vicces. Justin kiskorú, és Selena se tartozik annyira a nők közé még. de hát ez van
A Vámpírnaplók meg a Glee is sok díjat kapott
Nekem férfi előadók közül Bruno Mars az abszolút nyerő minden téren! De úgy látszik a sok 10 év körüli lány még mindig Bieber-lázban ég
A Vámpírnaplók meg a Glee is sok díjat kapott
Nekem férfi előadók közül Bruno Mars az abszolút nyerő minden téren! De úgy látszik a sok 10 év körüli lány még mindig Bieber-lázban ég
2011. augusztus 08. 12:48
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Idézet (spancsa @ 2011.08.08. 12:40)
Gratulálok mindenkinek!
már csak meg kell találnom, h hol lehet visszanézni? (:
http://www.youtube.com/watch?v=0m6oqN3Dgy8&feature=channel_video_title
Itt vissza lehet nézni az egészet HD minőségben, 10 részből áll. Én is itt néztem.
2011. augusztus 08. 12:49
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Sokkal vitatkoznék.
2011. augusztus 08. 12:58
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
ehm... hogyan került Justin Bieber a legszexibb férfi helyre???
ő minden csak az nem... hiszz ebben a cikkben a képen is úgy néz ki mint egy lány xD
Ezt a díjat inkább Kellan Lutz kaphatta volna meg, ha már ott tartunk...
A többieknek meg gratula!
Ezt a díjat inkább Kellan Lutz kaphatta volna meg, ha már ott tartunk...
A többieknek meg gratula!
2011. augusztus 08. 13:06
|
|
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline
|
nem értek egyet a legszexibb férfivel, ugyanis justin nem férfi, valamint a legjobb vámpírral sem. azt a díjat sztem paul wesleynek kellett volna megkapnia. a többi viszont jó (:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: