Helen Mirrené az év teste
2011. augusztus 01. 21:01
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
hát elég jól tartja magát, én is szeretnék majd így kinézni 66 éves koromban. kiérdemelte a címét
2011. augusztus 01. 21:17
naaa....azért ne mondjátok mát hogy jobb alakja van mint JLo-nak....
2011. augusztus 01. 21:24
Ez??? Atyaég.o.O Leelőzte Jennifer-t, és Pippát is! Ez nem lehet igaz!
2011. augusztus 01. 21:29
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (lola97122 @ 2011.08.01. 21:25)
Én inkább nem mondom ki amit gondolok.
Akkor így mi értelme volt ide írnod?
2011. augusztus 01. 21:32
Hát... valóban meglepő, de szerintem itt is leginkább szimpátia-alapján szavaztak, viszont a korához képest igenis nagyon csinos. Kíváncsi vagyok, hogy az itt felsorolt hölgyek hogy fognak kinézni majd ennyi idős korukban...
Amúgy Pippa mégis hogy jön ide? Ha a sereghajtó Kate lett, akkor ő még csak be se került - legalábbis érdemi szavazatot nem kapott
A férfiaknál meg... Beckham nagyon népszerű az angolok körében - ami teljesen érthető -, szóval nem vagyok meglepve, hogy őt szavazták meg
Amúgy Pippa mégis hogy jön ide? Ha a sereghajtó Kate lett, akkor ő még csak be se került - legalábbis érdemi szavazatot nem kapott
A férfiaknál meg... Beckham nagyon népszerű az angolok körében - ami teljesen érthető -, szóval nem vagyok meglepve, hogy őt szavazták meg
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. augusztus 01. 21:33
Nem azert, de vannak sokkal szebb csajok is a sztarvilagban /a fiukkal nincs bajom, csupan Johny Deppnek kellett volna nyernie
, de mindegy/ pl. Jennifer Lopez. Na nehogy mar egy 66 eves leelohzon egy 40-es eveiben jaro holgyet :$
2011. augusztus 01. 21:34
Na nekem senki se mondja (akármilyen jól tartja magát a mama) hogy egy 66 éves nőnek jobb teste van mint Jennifer Lopeznek o.O
Ezzel SENKI se tud meggyőzni...
Ezzel SENKI se tud meggyőzni...
2011. augusztus 01. 22:06
Nem az számít hogy néz ki a többiekhez képest, a korához mérten értékelik a fittségét/szépségét. Tehát Mirren valószínűleg jobb nő lenne náluk, ha egyidős lenne velük, legalábbis a szavazók szerint. Csak prézli képtelen megírni egy értelmesen megfogalmazott cikket
2011. augusztus 01. 22:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12639 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Kattah @ 2011.08.01. 21:33)
Nem azert, de vannak sokkal szebb csajok is a sztarvilagban /a fiukkal nincs bajom, csupan Johny Deppnek kellett volna nyernie
, de mindegy/ pl. Jennifer Lopez. Na nehogy mar egy 66 eves leelohzon egy 40-es eveiben jaro holgyet :$
De az korrekt lenne, ha a mindjárt 50 éves Depp nyomná le a fiatalabb Craiget vagy Beckhamet?
Következetesséééég, hoool vagy, gyereee várlaaak.
2011. augusztus 01. 22:19
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.08.01. 22:06)
Csak prézli képtelen megírni egy értelmesen megfogalmazott cikket 
Mi van? Pont te beszélsz, aki 0 cikket írt
2011. augusztus 01. 23:14
prézli
Annyira tud meghatni a starityn végzett munkád a cikkek terén, mint egy kosár molylepke. Pontosan tisztában vagyok a képességeimmel, és az elmúlt napokban az általad publikált hírek helytelenül megfogalmazottak / hibásak voltak. Kivétel nélkül. Ezek után venném a bátorságot, és eldönteném, mit gondolok a cikkeidről. Köszönöm, hogy megengeded, hogy elmondjam a véleményem, ami ráadásul nem is vulgáris tartalmú, tehát jogod panaszkodni, visszaszólni nehezen van.
"Mi van?" Talán tessék, kedvesem. Sugárzik az értelem...
De elmagyarázom, hogy megértsd. Nem a fordítással van problémám, hanem azzal, hogy nem úgy írtad meg ezt a cikket, hogy a tízéves szelenácska fanok is megértsék, ez pedig egyenlő a sok ostoba, felesleges hozzászólással.
Hangsúlyozom, ez az én saját, egyéni véleményem. Ha nem tetszik, tudom sajnálni. De nem ócsároltalak, így kérlek, fogd vissza magad. Köszönöm szépen.
Annyira tud meghatni a starityn végzett munkád a cikkek terén, mint egy kosár molylepke. Pontosan tisztában vagyok a képességeimmel, és az elmúlt napokban az általad publikált hírek helytelenül megfogalmazottak / hibásak voltak. Kivétel nélkül. Ezek után venném a bátorságot, és eldönteném, mit gondolok a cikkeidről. Köszönöm, hogy megengeded, hogy elmondjam a véleményem, ami ráadásul nem is vulgáris tartalmú, tehát jogod panaszkodni, visszaszólni nehezen van.
"Mi van?" Talán tessék, kedvesem. Sugárzik az értelem...
De elmagyarázom, hogy megértsd. Nem a fordítással van problémám, hanem azzal, hogy nem úgy írtad meg ezt a cikket, hogy a tízéves szelenácska fanok is megértsék, ez pedig egyenlő a sok ostoba, felesleges hozzászólással.
Hangsúlyozom, ez az én saját, egyéni véleményem. Ha nem tetszik, tudom sajnálni. De nem ócsároltalak, így kérlek, fogd vissza magad. Köszönöm szépen.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 01. 23:17
|
|
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline
|
Szerintem ez a cikk teljesen rendben van. Nem tudom, miért kell fikázni más munkáját. Valószínű prézli egy csomót dolgozott vele,(főleg,m ha még fordította is) amíg neked 5 perc volt elolvasni, és lefikázni. Gratulálok, ennyit arról, hogy megbecsüljük egymás munkáját.. Prézli, így tovább!!
2011. augusztus 01. 23:24
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Pippa Middleton, Jennifer Lopez? Még szép, hogy Helen nyert, ő igazi nő, nem pedig egy agyonkent celeb, gratulálok hozzá!
A férfiak szintén rendben vannak, bár azért Daniel Craig annyira nem.. Prézli, jó vagy
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?