Starity

Jessica Von munkái

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 27. 21:27 #21
- törölt felhasználó -    
Nem, ez a Taken Richard Valentine filmje biggrin.gif Az Elrabolva c. filmet én is megtaláltam, de a másikat, nem sad.gif
Jó, értem én,de tudod, mi megy itt ma... az a tehetség, ha feljavítják a hangod -.-"
Na, de elkanyarodunk a témától biggrin.gif Igen, nagyon tehetséges. Sztem modellnek is tök szuper biggrin.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.07.27. 21:12)
Hát, valaki az ilyeneket figyelembe se veszi, és ez kicsit szomorú számomra, mert szerintem nagyon ritka az ennyire tehetséges sminkesek - most komolyan, szerintem Jessnek tényleg ritka tehetsége van ehhez. A The Taken-t, még én sem láttam, egyébként hirtelen a Takenre gondoltam (Elrabolva) Liam Neeson filmjére biggrin.gif
2011. július 28. 09:13 #22
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Igen, az IMDB-s negatív kritikára gondolok.
Egy olyan szem pedig kell nekem, jól elszórakoznék vele rohog.gif
Amúgy, jól elhaladtatok biggrin.gif
2011. július 28. 12:11 #23
- törölt felhasználó -    
Azokat el sem olvastam. Háát lehet h nem a legjobb film, A kategóriás színészekkel, de attól nem rossz, és 1-2 színész nyugodtan lehetne A kategóriás is wink.gif
Na igen, haladunk előre biggrin.gif

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.07.28. 09:13)
Igen, az IMDB-s negatív kritikára gondolok.
Egy olyan szem pedig kell nekem, jól elszórakoznék vele  rohog.gif 
Amúgy, jól elhaladtatok biggrin.gif
2011. július 28. 13:47 #24
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Mint mindig, ez már nem meglepő, hogy a tehetségesek alul kullognak, míg a tehetségtelenek az első sorokban dry.gif
Egyébként, én róla így még soha nem hallottam, és filmekben sem láttam még őt, de a munkái wub.gif elképesztőek wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. július 29. 16:27 #25
- törölt felhasználó -    
Na jah biggrin.gif Nem hiába tanult Kanada egyik legmenőbb sminkiskolájában biggrin.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.07.28. 13:47)
Mint mindig, ez már nem meglepő, hogy a tehetségesek alul kullognak, míg a tehetségtelenek az első sorokban dry.gif 
Egyébként, én róla így még soha nem hallottam, és filmekben sem láttam még őt, de a munkái wub.gif elképesztőek wub.gif
2011. július 30. 15:12 #26
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.29. 16:27)
Na jah biggrin.gif Nem hiába tanult Kanada egyik legmenőbb sminkiskolájában biggrin.gif

Egyébként hobbi szinten én is megtanulnám, hogyan lehetne minél szebb és élethűbb sminkeket készíteni. Bár mondjuk, én soha nem voltam annyira érdekelt a sminkek között biggrin.gif Egyébként, felkéréseket is kap, mint sminkelő?
2011. július 31. 21:31 #27
- törölt felhasználó -    
Asszem. Ezek szerint a filmekben, amikben szerepel, ő készíti a sminkeket, meg pár díszletet.Ezt egyébként nem tudtam biggrin.gif
Szóval sztem kap, igen biggrin.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.07.30. 15:12)
Egyébként hobbi szinten én is megtanulnám, hogyan lehetne minél szebb és élethűbb sminkeket készíteni. Bár mondjuk, én soha nem voltam annyira érdekelt a sminkek között biggrin.gif Egyébként, felkéréseket is kap, mint sminkelő?
2011. augusztus 01. 21:07 #28
- törölt felhasználó -    
Újabb művek a csodálatos Jessicatól biggrin.gif

Kinek h tetszik? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Nessuna
2011. augusztus 02. 11:48 #29
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.01. 21:07)
Újabb művek a csodálatos Jessicatól biggrin.gif
Kinek h tetszik? biggrin.gif

Húúú, egyre ijesztőbbek egyébként ezek a képek már nem azért biggrin.gif A szemes az még mindig kedvenc, mert szerintem nagyon jó, de szerintem az a fehér ruhás nő sem rossz, sem a férfi.
Örülök, hogy kap felkéréseket, mint sminkelő, és nem hagynak ilyen tehetséges embereket elveszni a süllyesztőben. smileeee.gif
2011. augusztus 02. 13:17 #30
- törölt felhasználó -    
A fehér ruhás nő az Bloody Mary biggrin.gif Abba a filmbe csinálta, amiben szerepelt, bár a filmben nem sokat mutatták -.-"
Sztem állati jó sminkeket csinál.

Egyébként ebbe a topicba miért csak mi hárman írunk? biggrin.gif Ijesztőek vagyunk? ;D

Idézet (AmyVie @ 2011.08.02. 11:48)
Húúú, egyre ijesztőbbek egyébként ezek a képek már nem azért biggrin.gif A szemes az még mindig kedvenc, mert szerintem nagyon jó, de szerintem az a fehér ruhás nő sem rossz, sem a férfi.
Örülök, hogy kap felkéréseket, mint sminkelő, és nem hagynak ilyen tehetséges embereket elveszni a süllyesztőben. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. augusztus 02. 16:57 #31
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.02. 13:17)
A fehér ruhás nő az Bloody Mary biggrin.gif Abba a filmbe csinálta, amiben szerepelt, bár a filmben nem sokat mutatták -.-"
Sztem állati jó sminkeket csinál.
Egyébként ebbe a topicba miért csak mi hárman írunk? biggrin.gif Ijesztőek vagyunk? ;D

ÁÁá, kicsit se vagyunk ijesztőek, hogy rajongunk a véres szemekért biggrin.gif és a halottas sminkért. Egyébként nevess ki, de marha jók, még akkor is, ha éppen ijesztőek biggrin.gif
Visszatérve, az tényleg a Bloody Mary? És ez melyik film feldolgozás?
2011. augusztus 02. 20:46 #32
- törölt felhasználó -    
Igen, nagyon ijesztőek, és vérszomjasak vagyunk biggrin.gif Azért nem mernek ide írni wink.gif biggrin.gif

Nem tudom, h feldolgozás-e, hiszen én csak ezt láttam, no meg a Rémmeséket, de abban nem úgy volt Bloody Mary, mint ebben a filmben. Itt úgy van, h 5 nővér Bloody Maryset játszik. Az egyik csaj - Jenna - szentül hiszi, h lent van a pincében, később kiderül, h tényleg. A játék lényege, h a pincébe kell menni meztelenül, a tükörhöz. Odaállni, és azt mondogatni, h Hiszek Bloody Maryben. Az film elején Nicolenak kell játszania, akit Jessy alakít biggrin.gif - ő meg is hal. Ő akkor játszott volna először, ám nem akart. A többiek, kivéve Jenna totál összecsinálják magukat, h most ez mi volt. Nicole nővére, Natalie keresi a húgát - a lányok egy elmegyógyintézetben dolgoznak am -, és ott ismeri meg Bloody Mary sztoriját... úgy volt, h bevittek évekkel korábban egy furcsa nőt... egész nap csak nézte magát a tükörben, mozdulatlanul... aztán molesztálni akarta az egyik ápoló - hapsi volt ;D, ám a csaj kikaparta a szemét, miután a pasas összetörte a tükrét a dulakodás közben. A nőnek nem tudták a nevét, a Mary nevet kapta, az eset után csapták hozzá, h Bloody. Aztán egy idő után Mary eltűnt.
A film alatt kiderül, h Jenna egy mocskos dög biggrin.gif de meghal, mint azt írtam. De nem csak ő hisz vakon Maryben, hanem az egyik ápolt, RailRoad is. Ja egyébként az egyik jelenetben Mary Jenna szemét kaparja ki véletlenül,mivel Natalie elugrik biggrin.gif
Tudom, h nem olyan húdehíres színészek játszanak benne, ám jól játszanak biggrin.gif
Ha van még kérdésed - VAGY BÁRKI MÁSNAK! -, csak rajta biggrin.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.08.02. 16:57)
ÁÁá, kicsit se vagyunk ijesztőek, hogy rajongunk a véres szemekért biggrin.gif és a halottas sminkért. Egyébként nevess ki, de marha jók, még akkor is, ha éppen ijesztőek biggrin.gif 
Visszatérve, az tényleg a Bloody Mary? És ez melyik film feldolgozás?
1 felhasználónak tetszik: Adel007
2011. augusztus 02. 21:53 #33
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.02. 20:46)
Igen, nagyon ijesztőek, és vérszomjasak vagyunk biggrin.gif Azért nem mernek ide írni wink.gif biggrin.gif
Nem tudom, h feldolgozás-e, hiszen én csak ezt láttam, no meg a Rémmeséket, de abban nem úgy volt Bloody Mary, mint ebben a filmben. Itt úgy van, h 5 nővér Bloody Maryset játszik. Az egyik csaj - Jenna - szentül hiszi, h lent van a pincében, később kiderül, h tényleg. A játék lényege, h a pincébe kell menni meztelenül, a tükörhöz. Odaállni, és azt mondogatni, h Hiszek Bloody Maryben. Az film elején Nicolenak kell játszania, akit Jessy alakít biggrin.gif - ő meg is hal. Ő akkor játszott volna először, ám nem akart. A többiek, kivéve Jenna totál összecsinálják magukat, h most ez mi volt. Nicole nővére, Natalie keresi a húgát - a lányok egy elmegyógyintézetben dolgoznak am -, és ott ismeri meg Bloody Mary sztoriját... úgy volt, h bevittek évekkel korábban egy furcsa nőt... egész nap csak nézte magát a tükörben, mozdulatlanul... aztán molesztálni akarta az egyik ápoló - hapsi volt ;D, ám a csaj kikaparta a szemét, miután a pasas összetörte a tükrét a dulakodás közben. A nőnek nem tudták a nevét, a Mary nevet kapta, az eset után csapták hozzá, h Bloody. Aztán egy idő után Mary eltűnt. 
A film alatt kiderül, h Jenna egy mocskos dög biggrin.gif de meghal, mint azt írtam. De nem csak ő hisz vakon Maryben, hanem az egyik ápolt, RailRoad is. Ja egyébként az egyik jelenetben Mary Jenna szemét kaparja ki véletlenül,mivel Natalie elugrik biggrin.gif
Tudom, h nem olyan húdehíres színészek játszanak benne, ám jól játszanak biggrin.gif
Ha van még kérdésed - VAGY BÁRKI MÁSNAK! -, csak rajta biggrin.gif

Simán elképzelhető, hogy épp az ijesztő kategóriába sorolnak minket, és ezért nem írnak - ki tudja? minden előfordulhat, nem? biggrin.gif
Én Bloody Mary sztorit, nekem az Odaátos verzió van bennem - az első évad hatodik részében. Az egy hatalmas rész a Bloody Marys rész, csak ott nem meztelenül kell a tükör előtt állnia biggrin.gif Egyébként, ahogyan így meséled, egyre inkább... elmebeteg film - molesztálástól kezdve, meztelenkedés. Hová kerülünk? biggrin.gif
2011. augusztus 02. 21:56 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.07.26. 15:08)
Én még ugyan nem hallottam róla, de a képeket nézve elég tehetséges smileeee.gif

Számból vetted ki a szót
2011. augusztus 02. 22:18 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alex 1992 @ 2011.08.02. 21:56)
Számból vetted ki a szót

Örülök, h pótoltad, és benéztél ide biggrin.gif Írj máskor is nyugodtan biggrin.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.08.02. 21:53)
Simán elképzelhető, hogy épp az ijesztő kategóriába sorolnak minket, és ezért nem írnak - ki tudja? minden előfordulhat, nem? biggrin.gif 
Én Bloody Mary sztorit, nekem az Odaátos verzió van bennem - az első évad hatodik részében. Az egy hatalmas rész a Bloody Marys rész, csak ott nem meztelenül kell a tükör előtt állnia biggrin.gif Egyébként, ahogyan így meséled, egyre inkább... elmebeteg film - molesztálástól kezdve, meztelenkedés. Hová kerülünk? biggrin.gif

A Bloody Mary sztorinak sok fajtája van. Ez most ilyen. Sztem ez egy perverz Mary volt biggrin.gif
Ott van a Szellemekkel suttogó: ott az van, h forogsz a tükör előtt, és 3x mondod Bloody Mary nevét. A legenda is sokféle képpen szól. Ez most épp egy véres-perverz sztori volt.
Mondom, érdemes megnézni. Ha másért nem, háát Jessy miatt, az ápoltak alakítása miatt, valamint Cory Monteith miatt wub.gif ő abban a filmben a legjobb pasi sztem. Olyan kis aranyos.
Ő játsza Justint a Testvérekben egyébként biggrin.gif
2011. augusztus 03. 12:01 #36
- törölt felhasználó -    
Jessy férjének képei közt még találtam pár Bloody Marys fotót, meg egyet a The Takenből.
Van 2, amin Jessyt épp sminkelés közben fotózták le biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, AmyVie, Nessuna
2011. augusztus 24. 18:21 #37
- törölt felhasználó -    
Jessy egyik munkája biggrin.gif
Vmi Black Diamond Photography munká alakított át a maga izlése szerint biggrin.gif
2012. május 09. 20:59 #38
- törölt felhasználó -    
Apránként fogom feltölteni azt a 9 koponya-maszkot, amit Jess nemrég készített!
Az első a Finkelstien beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, Adel007, Nessuna
2012. május 09. 21:00 #39
- törölt felhasználó -    
Második: Black Dalia blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Eszter655, Adel007, Nessuna
2012. május 10. 16:43 #40
- törölt felhasználó -    
3. Heartless beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Adel007, Nessuna
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!