Igen, nagyon ijesztőek, és vérszomjasak vagyunk

Azért nem mernek ide írni
Nem tudom, h feldolgozás-e, hiszen én csak ezt láttam, no meg a Rémmeséket, de abban nem úgy volt Bloody Mary, mint ebben a filmben. Itt úgy van, h 5 nővér Bloody Maryset játszik. Az egyik csaj - Jenna - szentül hiszi, h lent van a pincében, később kiderül, h tényleg. A játék lényege, h a pincébe kell menni meztelenül, a tükörhöz. Odaállni, és azt mondogatni, h Hiszek Bloody Maryben. Az film elején Nicolenak kell játszania, akit Jessy alakít

- ő meg is hal. Ő akkor játszott volna először, ám nem akart. A többiek, kivéve Jenna totál összecsinálják magukat, h most ez mi volt. Nicole nővére, Natalie keresi a húgát - a lányok egy elmegyógyintézetben dolgoznak am -, és ott ismeri meg Bloody Mary sztoriját... úgy volt, h bevittek évekkel korábban egy furcsa nőt... egész nap csak nézte magát a tükörben, mozdulatlanul... aztán molesztálni akarta az egyik ápoló - hapsi volt ;D, ám a csaj kikaparta a szemét, miután a pasas összetörte a tükrét a dulakodás közben. A nőnek nem tudták a nevét, a Mary nevet kapta, az eset után csapták hozzá, h Bloody. Aztán egy idő után Mary eltűnt.
A film alatt kiderül, h Jenna egy mocskos dög

de meghal, mint azt írtam. De nem csak ő hisz vakon Maryben, hanem az egyik ápolt, RailRoad is. Ja egyébként az egyik jelenetben Mary Jenna szemét kaparja ki véletlenül,mivel Natalie elugrik
Tudom, h nem olyan húdehíres színészek játszanak benne, ám jól játszanak
Ha van még kérdésed -
VAGY BÁRKI MÁSNAK! -, csak rajta
Idézet (AmyVie @ 2011.08.02. 16:57)
ÁÁá, kicsit se vagyunk ijesztőek, hogy rajongunk a véres szemekért

és a halottas sminkért. Egyébként nevess ki, de marha jók, még akkor is, ha éppen ijesztőek
Visszatérve, az tényleg a Bloody Mary? És ez melyik film feldolgozás?