Joe Jonas albuma sokkolni fogja a hallgatókat
2011. július 23. 12:47
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (szpetyi @ 2011.07.22. 20:16)
komolyan nemértem én az itt lévő embereket..írkáljátok itt h nem a disney-nél kellett vna elkezdeni... hát kb. ennyit tudtok Joe Jonas-ról, mert elmondanám nektek hogy 2007 legvégén kerültek a Disney-hez, szóval semmi összefüggés a 2005-ös kezdet között, meg a között, hogy ő valaha is a disney-nél kezdett volna, mert ilyen nem volt.
És egyébként tudjátok ti mi az a rágógumipop? hát amit Avril Lavigne, vagy az egykori Hannah Montana. Szóval mielőtt ítélkeznétek erről a "rágógumipop"-os Jonas Brothers-ről előbb hallgassátok meg a tipikus Jonas számokat, mint pl.: Hollyood, Pushin Me Away, World War 3, Paranoid, Set This Party Off, valamint ezekután hallgassatok meg mondjuk : "Hannah Montana"-tól egy Let's Get Crazy-t, vagy egy Best Of Both World-öt vagy h kell leírni..
És egyébként semmi változás? Már ha csak a hangeffekteket megnézitek teljesen más a See No More, mint egy Burnin' Up, vagy egy When You Look Me In The Eyes.
Szóval mielőtt le "rágógumipoppozzátk" először olvassátok végig amit most leírtam, mert szerintem közületek a 80% azt írja le amit értelmesnek tart, ha nemszeret vkit.
És egyébként tudjátok ti mi az a rágógumipop? hát amit Avril Lavigne, vagy az egykori Hannah Montana. Szóval mielőtt ítélkeznétek erről a "rágógumipop"-os Jonas Brothers-ről előbb hallgassátok meg a tipikus Jonas számokat, mint pl.: Hollyood, Pushin Me Away, World War 3, Paranoid, Set This Party Off, valamint ezekután hallgassatok meg mondjuk : "Hannah Montana"-tól egy Let's Get Crazy-t, vagy egy Best Of Both World-öt vagy h kell leírni..
És egyébként semmi változás? Már ha csak a hangeffekteket megnézitek teljesen más a See No More, mint egy Burnin' Up, vagy egy When You Look Me In The Eyes.
Szóval mielőtt le "rágógumipoppozzátk" először olvassátok végig amit most leírtam, mert szerintem közületek a 80% azt írja le amit értelmesnek tart, ha nemszeret vkit.
Tisztában vagyok a rágógumipop jelentéssel, szerintem például Avril Lavigne nem tartozik a rágógumipopba. Hannah Montana 100 %-ig, ahogy szerintem az egész dizni. Azért rágógumipopoztam le a See No More-t, mert az én zenei világomhoz mérve, az. Mert egy 30 Seconds To Mars-hoz vagy egy Linkin Park-hoz képest az, ezekhez mértem. Én például nem találok túl nagy mondanivalót a JB számokban, ezért nem kedvelem őket. Ha esetleg megbántottalak volna, akkor bocsánat. Tiszteletben tartom, ha neked Joe a kedvenced, de nekem ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 23. 13:49
A See No More nagyon jó szám! Egyszer gépeztem és elkezdett menni a háttérben ez a klip és hirtelen nem jutott eszembe ki énekli és mikor megfordultam tényleg lesokkolódtam! Azt hittem valaki más énekli annyira jó volt a hangja..
Szóval csak így tovább én várom az albumot
Szóval csak így tovább én várom az albumot
2011. július 23. 13:59
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (Johinna @ 2011.07.23. 12:47)
Tisztában vagyok a rágógumipop jelentéssel, szerintem például Avril Lavigne nem tartozik a rágógumipopba. Hannah Montana 100 %-ig, ahogy szerintem az egész dizni. Azért rágógumipopoztam le a See No More-t, mert az én zenei világomhoz mérve, az. Mert egy 30 Seconds To Mars-hoz vagy egy Linkin Park-hoz képest az, ezekhez mértem. Én például nem találok túl nagy mondanivalót a JB számokban, ezért nem kedvelem őket. Ha esetleg megbántottalak volna, akkor bocsánat. Tiszteletben tartom, ha neked Joe a kedvenced, de nekem ez a véleményem. 
Teljes mértékben megtudom érteni, hogy pl.: egy Linkin Parkhoz, vagy akármilyen hasonló stílusú bandáhpz mérve csak "dizni zenének" tartod az ilyet, de ettől még megváltozhat bárkinek a stílusa, mert a 30 Seconds To Mars szerintem is jó zenét játsszik, de nekik is vannak különböző számaik, például szerintem a Hurricane nem egy olyan szám, mint mondjuk a Closer To The Edge, mert nem kötelező mindig ugyan azt a stílust képviselniük.
2011. július 23. 14:27
Szerintem ugyanolyan tucat lesz mint a See No izébizé
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 23. 15:32
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (szpetyi @ 2011.07.23. 13:59)
Teljes mértékben megtudom érteni, hogy pl.: egy Linkin Parkhoz, vagy akármilyen hasonló stílusú bandáhpz mérve csak "dizni zenének" tartod az ilyet, de ettől még megváltozhat bárkinek a stílusa, mert a 30 Seconds To Mars szerintem is jó zenét játsszik, de nekik is vannak különböző számaik, például szerintem a Hurricane nem egy olyan szám, mint mondjuk a Closer To The Edge, mert nem kötelező mindig ugyan azt a stílust képviselniük. 
Persze-persze, értem mit mondasz, én maradok az eddigi stílusomnál, Joe-nak azért sok sikert!
2011. július 23. 15:53
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (szpetyi @ 2011.07.22. 20:16)
komolyan nemértem én az itt lévő embereket..írkáljátok itt h nem a disney-nél kellett vna elkezdeni... hát kb. ennyit tudtok Joe Jonas-ról, mert elmondanám nektek hogy 2007 legvégén kerültek a Disney-hez, szóval semmi összefüggés a 2005-ös kezdet között, meg a között, hogy ő valaha is a disney-nél kezdett volna, mert ilyen nem volt.
Hogy őszinte legyek, nekem tökmindegy, hogy "rágógumipop" vagy sima pop, így sem tartom jó zenének...
2011. július 23. 15:58
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
Sírjak, vagy nevessek?
az utóbbit választom
2011. július 23. 16:05
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hát... Páran már kifejtettek egy vitát és megjegyzem meglepően értelmes stílusban, de ettől függetlenül nekem nem tud változni a véleményem Joeról és a zenéjéről. A Jonas Brothers egy tipikus tömegzene, aminek semmi jelentősége, semmi új, másféle megoldás, semmi egyéni stílus, hiába a disneys és nem disneys megkülönböztetés. Nick még az, akiben van valami, mivel az Administration albumát pont egy éve faltam, igényes és egyedi zene, bár a hangsúly inkább az igényesen van. Azóta már nem tartom oly nagyra és nem tudom összehasonlítani a State Of Emergencyt a Nine Inch Nails hát igazából bármelyik számával, a 30 Seconds to Mars erősebbjeivel. Nem lehet ezzel mit tenni, kell az átlag zene is, hogy lehessen MÁSt csinálni, mint például Björk, akit a zenehallgatók 70%a nem ismer, a maradék háromnegyede pedig rühell. Ez van, szerintem Joe sikeres lesz, sok szerencsét hozzá, lesz sok hallgatója, mivel az emberek fogékonyak a popra. Ízlések és pofonok.
2011. július 23. 18:24
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.07.23. 16:05)
Hát... Páran már kifejtettek egy vitát és megjegyzem meglepően értelmes stílusban, de ettől függetlenül nekem nem tud változni a véleményem Joeról és a zenéjéről. A Jonas Brothers egy tipikus tömegzene, aminek semmi jelentősége, semmi új, másféle megoldás, semmi egyéni stílus, hiába a disneys és nem disneys megkülönböztetés. Nick még az, akiben van valami, mivel az Administration albumát pont egy éve faltam, igényes és egyedi zene, bár a hangsúly inkább az igényesen van. Azóta már nem tartom oly nagyra és nem tudom összehasonlítani a State Of Emergencyt a Nine Inch Nails hát igazából bármelyik számával, a 30 Seconds to Mars erősebbjeivel. Nem lehet ezzel mit tenni, kell az átlag zene is, hogy lehessen MÁSt csinálni, mint például Björk, akit a zenehallgatók 70%a nem ismer, a maradék háromnegyede pedig rühell. Ez van, szerintem Joe sikeres lesz, sok szerencsét hozzá, lesz sok hallgatója, mivel az emberek fogékonyak a popra. Ízlések és pofonok.
Szeretem, mikor valaki normálisan is eltudja mondani a véleményét másról, nem mint még néhűny kommentárnál, hogy ilyeneket írnak, hogy ezen csak röhögök...
És az is tetszik, hogy még sok sikert is tud kívánni valaki, aki nem is rajongó, szerintem mindenkinek így kéne hozzá állnia a dolgokhoz.
2011. július 23. 19:12
Idézet (Bogszics @ 2011.07.22. 14:13)
Na mi van, nehéz levakarni az elvakult, nyáladzó rajongókat?
Hát kedves Joe, nem a dizni-nél kellett volna kezdened... Ja bocs, akkor nem lettél volna ilyen híres. De elég tehetséged sincs, hogy esetleg azzal nagy nehezen fölkapaszkodhattál volna. A könnyeb utat választottad: most megiszod a levét, haha
Amúgy engem már az lesokkol, ha meghallom a jónás brádöröket énekelni... 
Nem kéne véleményt nyilvánítani, ha nem is tudsz semmiről. A JB 2005-ben alakult meg, és eztán két évig a Columbia Recordsnál voltak. Nem a Disney-nél kezdtek! Mikor jött ez a lehetőség, természetesen éltek vele, valószínű, hogy én is ezt tettem volna.
De mindegy, mert a számaik jók és igényesek, a mai napig hallgatom őket. Mindhárman tudnak énekelni, élőben is, tehát nem értem, mi olyan sokkoló a hangjukban. Nické kifejezetten különleges.
2011. július 23. 21:44
|
|
|
Idézet (paraizo @ 2011.07.23. 21:15)
kiváncsi vok milyen lesz az album egyébként sztem joe régen sokkal jobban nézett ki...
kb semmi köze sincs a kinézetnek a zenéjéhez
2011. július 23. 23:03
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Szpetyi, még mindig egyetértek veled. A tehetség nem egyenlō a külsōvel, az azért kicsit mellékesebb mondjuk a hangjánál
2011. július 24. 14:19
thunderbird
Egyetértek, szerintem is jó zenét játszottak régebben egyáltalán nem volt tucat zene szerintem. Igazi hangszereken adták elő őket és ők maguk is írták! Szerintem ehhez azért kell tehetség.
És nem vitatkozok senkivel erről >.<
Egyetértek, szerintem is jó zenét játszottak régebben egyáltalán nem volt tucat zene szerintem. Igazi hangszereken adták elő őket és ők maguk is írták! Szerintem ehhez azért kell tehetség.
2011. július 24. 16:26
|
|
zsorzsamorzsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 155512 offline
|
most sokkal helyesebb
remélem jó lesz
2011. július 24. 17:37
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.07.23. 19:12)
Nem kéne véleményt nyilvánítani, ha nem is tudsz semmiről. A JB 2005-ben alakult meg, és eztán két évig a Columbia Recordsnál voltak. Nem a Disney-nél kezdtek! Mikor jött ez a lehetőség, természetesen éltek vele, valószínű, hogy én is ezt tettem volna.
De mindegy, mert a számaik jók és igényesek, a mai napig hallgatom őket. Mindhárman tudnak énekelni, élőben is, tehát nem értem, mi olyan sokkoló a hangjukban. Nické kifejezetten különleges.
Oké, elismerem, hogy nem így kellett volna véleményt nyilvánítanom. Mentségemre legyen, akkor nem voltam épp nyugodt idegállapotban. Beismerem igazad van, nem tudtam róla hogy nem ott kezdtek. Élőben már hallottam őket, nem is azzal van a baj, de én valamiért nem bírom a hangszínüket. Attól még másnak tetszhet, nem rosszak a számaik se, de én nem bírom ezt a fajta zenét, meg úgy a boybandeket se, a Backstreet boyst is utálom, pedig nem szolgáltak rá semmivel. Szóval bocsi és remélem így érthető
2011. július 26. 19:55
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
hat....erre kivancsi vagyok
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.