OFFTopik Reborn
2014. március 01. 15:54
Idézet (Récy98 @ 2014.03.01. 15:39)
halihó nagyon gáz a legókaland?
uncsitesómék meghívtak h mennyek el velük moziba
én nem láttam, de biztos nem olyan szar
Idézet (ririn @ 2014.03.01. 15:37)
már egy ideje új ruhákat akarok venni mert egyszerűen nincs viselhető ruhám, aztán most meglett a koncertjegy és végképp nem tudok venni szóval az szép lesz hogy koncertjegyem van és ruhám nincs, szerintetek meztelenül beengednek? 
sőőőt, úgy ingyen is bemehetsz
2014. március 01. 16:36
néha tényleg már azt hiszem valami witch vagyok
tegnap csak így a semmiből lefekvés előtt eszembejutott egy gazdag gyerek akivel oviba jártam, és mikor egyszer szétosztotta a meghívókat a szülinapjára az egyik gyerek kérdezte hogy "miért nem kapott mindenki meghívót?" az anyja meg mondta hogy "nem jutott mindenkinek" én meg ilyen aranyosan odamentem és mondtam hogy "nekem nem jutott meghívóóóó" aztán még az nap a gyerek anyja felhívta az apumat, mert ismerték egymást, hogy muszáj elhoznia engem a szülinapra olyan aranyos vagyok, éshát 5 évesen így nyaltam be magam egy gazdag szülinapra, na de ez csak így tegnap a semmiből eszembejutott, most meg anyám mondja hogy a mészáros gyerek két aranyérmet nyert csehországba úszásból, kérdem ki? mondja hogy hát a gyerek akivel oviba jártál, akinek egyszer elmentél a szülinapjára...
és pont tegnap jutott eszembe, abba a 10 évbe azóta nem, csak most, 1 nappal ez előtt, és nem ez az egyetnel ilyen egybeesés fffuuu
tegnap csak így a semmiből lefekvés előtt eszembejutott egy gazdag gyerek akivel oviba jártam, és mikor egyszer szétosztotta a meghívókat a szülinapjára az egyik gyerek kérdezte hogy "miért nem kapott mindenki meghívót?" az anyja meg mondta hogy "nem jutott mindenkinek" én meg ilyen aranyosan odamentem és mondtam hogy "nekem nem jutott meghívóóóó" aztán még az nap a gyerek anyja felhívta az apumat, mert ismerték egymást, hogy muszáj elhoznia engem a szülinapra olyan aranyos vagyok, éshát 5 évesen így nyaltam be magam egy gazdag szülinapra, na de ez csak így tegnap a semmiből eszembejutott, most meg anyám mondja hogy a mészáros gyerek két aranyérmet nyert csehországba úszásból, kérdem ki? mondja hogy hát a gyerek akivel oviba jártál, akinek egyszer elmentél a szülinapjára...
2014. március 01. 17:25
ezt a pompeii filmet is csak azért fogom megnézni, mert jon snow félpucéron
#hagyjad már magad kundisz #perverz
végre van kajám, még sütim is
#hagyjad már magad kundisz #perverz
végre van kajám, még sütim is
2014. március 01. 17:45
Idézet (Candies @ 2014.03.01. 17:44)
szerintem tök jó lett 
köszcsi
2014. március 01. 17:55
még mielőtt jönnek a koreai fiúcskák, azelőtt be kell még festenem a hajam, a fejem tetején már a negyed haj le van nőve, nem festettem már november óta, tiszta szőke, a fekete meg már néhol kikopott, valahol vöröses, valahol világosabb barna, valahol még mindig fekete
hogy fogok ilyen foltos hajjal koreaiakat elcsábítani?
2014. március 01. 17:57
Idézet (ririn @ 2014.03.01. 17:55)
még mielőtt jönnek a koreai fiúcskák, azelőtt be kell még festenem a hajam, a fejem tetején már a negyed haj le van nőve, nem festettem már november óta, tiszta szőke, a fekete meg már néhol kikopott, valahol vöröses, valahol világosabb barna, valahol még mindig fekete
az enyim is köbö így néz ki, de nekem mindegy, mert nem megyek sehova
honnan lesz pínzed fodrászra?
2014. március 01. 17:59
Idézet (Candies @ 2014.03.01. 17:57)
az enyim is köbö így néz ki, de nekem mindegy, mert nem megyek sehova
csak a hajfestíket kell megvenni, mindig idesanyám, a tesóm, vagy a barátnőm festi a hajam
2014. március 01. 18:02
Idézet (ririn @ 2014.03.01. 17:59)
csak a hajfestíket kell megvenni, mindig idesanyám, a tesóm, vagy a barátnőm festi a hajam 
ja, így könnyű
2014. március 01. 18:03
Idézet (Candies @ 2014.03.01. 18:02)
ja, így könnyű
én szakemberre bízom, mert az ki tudja keverni a megfelelő színt
most is majd mutatok neki képet, aszt hajrá biccs, keverjed 
nekem most mindegy milyen színű lesz, mármint mindegy milyen árnyalatú setétbarna
de oszt kell vennem ilyen izét ami valahogy leválasztja a hajfestéket a hajról, meg szőkíteni, mert ilyen bordós lilásat akarok ballagásra hogy menjen a ruhám színéhez
2014. március 01. 18:04
Idézet (Candies @ 2014.03.01. 18:02)
ja, így könnyű
én szakemberre bízom, mert az ki tudja keverni a megfelelő színt
most is majd mutatok neki képet, aszt hajrá biccs, keverjed 
nekem eddig minden fodrász elbaszta, még akinek 15 ezret fizettem az is
2014. március 01. 18:07
Idézet (Dianna @ 2014.03.01. 18:04)
barátnőmnek is, szőke hajára csak barnát rakott és valahogy tiszta csúnya foltos lett neki
2014. március 01. 18:07
már megint rendeltem kaját, mindjárt behányok, annyit ettem. nagyon szégyellem magam, karácsonyig nem eszek
2014. március 01. 18:10
Idézet (ririn @ 2014.03.01. 17:55)
november az semmi, az enyém június óta nem volt, szóval lassan egy éve. de nem is baj, mert mostmár szép hosszú mint egy barna rápánzelnek
2014. március 01. 18:11
Idézet (Dianna @ 2014.03.01. 18:10)
november az semmi, az enyém június óta nem volt, szóval lassan egy éve. de nem is baj, mert mostmár szép hosszú mint egy barna rápánzelnek 
nekem most is hosszú, mindig is hosszú volt, decemberben volt lenyírva egy 5 centi az aljából és már megint majdnem belelóg a bilibe
2014. március 01. 18:13
Idézet (Dianna @ 2014.03.01. 18:04)
nekem ezer éve ugyanaz csinálja, nem szokta elbszni
hagyjátok már magatokat, nekem rövid csak
2014. március 01. 18:14
Idézet (Candies @ 2014.03.01. 18:13)
nekem ezer éve ugyanaz csinálja, nem szokta elbszni
ha valami újfajták akarok, akkor fokozatosan válok azzá, hogy ne legyek foltos meg bohóc
vagyis nem rövid, de hónaljig ér csak 
az pont jó, nekem mindig beakad a hónaljamhoz lolololol
2014. március 01. 18:15
Idézet (Dianna @ 2014.03.01. 18:14)
az pont jó, nekem mindig beakad a hónaljamhoz lolololol
aszt hogy
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: