OFFTopik Reborn
2014. február 28. 02:54
jó éjt mindenkinek
aztán a párod itt ne hagyd!
2014. február 28. 02:55
Idézet (Candies @ 2014.02.28. 02:54)
jó éjt mindenkinek
aztán a párod itt ne hagyd!
te is mész?
2014. február 28. 03:03
berkinek miért nincs adatlapja? bárkinek lehet manapság
na megyek, jó éjt vagy mit már
na megyek, jó éjt vagy mit már
2014. február 28. 11:41
Idézet (Candies @ 2014.02.28. 03:03)
berkinek miért nincs adatlapja? bárkinek lehet manapság
hát igen, nekem is volt
2014. február 28. 12:30
http://www.buzzfeed.com/hbogameofthrones/how-would-you-die-in-game-of-thrones
f@sza
Idézet
You’re tough, but not as tough as you think. Your best trait is your loyalty, not your strength — you’d do well to rely more on your friends. This miscalculation is enough to send you straight through the Moon Door.

f@sza
2014. február 28. 12:36
Idézet (Candies @ 2014.02.28. 12:30)
nem tudtam választani a who would you rather sleep with? közül, vagy 5 percig ingáztam jon snow és daenerys között, de végül danyt választottam
Idézet
You got: You’d be decapitated!
You’re well-intentioned and loyal to a fault. All you really want is to see justice in the world, but you find that others don’t quite understand you. You work very hard, but unfortunately your efforts never seem to get the attention they deserve. Sadly, this means you’d be killed by a backwards system of justice.
You’re well-intentioned and loyal to a fault. All you really want is to see justice in the world, but you find that others don’t quite understand you. You work very hard, but unfortunately your efforts never seem to get the attention they deserve. Sadly, this means you’d be killed by a backwards system of justice.
2014. február 28. 12:41
Idézet (ririn @ 2014.02.28. 12:36)
nem tudtam választani a who would you rather sleep with? közül, vagy 5 percig ingáztam jon snow és daenerys között, de végül danyt választottam 
én is bazz
én akartam ilyen halált
2014. február 28. 12:57
Idézet (Candies @ 2014.02.28. 12:41)
én is bazz
dany vagy jon, dany vagy jon
dany
én akartam ilyen halált
erre ledobnak a francba 
én akartam ilyen halált
le lett szavazva a fattyú
2014. február 28. 12:58
Egyébként azt álmodtam, hogy le akartak tartóztatni egy napra, azt nem tudom miért. Anyámék meg ott sírtak, meg minden. De amúgy valami csávó voltam, azt ott készülődtem a tükör előtt, tettem vagy egy kiló zselét a hajamra, ilyen nagy fekete borzas hajam volt.
Meg indultunk volna a kocsival a börtönbe, de én mindig elejtettem a bőröndjeimet, és nem tudtam beszállni... A többiek meg ott mérgelődtek, hogy igyekezzek már. Aztán bent voltam a börtönben, és valami néger csaj belémkötött, meg ott mondta hogy ne aludj el, mert álmodban megöllek...De én aludtam akkor is.
Aztán másnap jöttek is értem, a néger nő meg ott gúnyolódott, hogy már jöttek is anyuciék értem, meg ilyenek.
no comment
no comment
2014. február 28. 13:00
Idézet (Candies @ 2014.02.28. 12:58)
Egyébként azt álmodtam, hogy le akartak tartóztatni egy napra, azt nem tudom miért. Anyámék meg ott sírtak, meg minden. De amúgy valami csávó voltam, azt ott készülődtem a tükör előtt, tettem vagy egy kiló zselét a hajamra, ilyen nagy fekete borzas hajam volt.
Meg indultunk volna a kocsival a börtönbe, de én mindig elejtettem a bőröndjeimet, és nem tudtam beszállni... A többiek meg ott mérgelődtek, hogy igyekezzek már. Aztán bent voltam a börtönben, és valami néger csaj belémkötött, meg ott mondta hogy ne aludj el, mert álmodban megöllek...De én aludtam akkor is.
Aztán másnap jöttek is értem, a néger nő meg ott gúnyolódott, hogy már jöttek is anyuciék értem, meg ilyenek.
no comment
no comment
biztos te voltál berki krisztián (az a neve?), csak hajjal
2014. február 28. 13:03
Idézet (ririn @ 2014.02.28. 13:00)
biztos te voltál berki krisztián (az a neve?), csak hajjal
annyira nem voltam rút
2014. február 28. 13:14
de lennék a csaj helyébe fffuu hát milyen yummy az emberem mááár
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: